- 21 Ocak 2021
- 4.439
- 6.438
- 108
Nurse harveys kullanıyorum arada. Bayağı iyi geliyordiş sürecinde kullandığınız bi ilaç vs var mı? tavsiye rica ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nurse harveys kullanıyorum arada. Bayağı iyi geliyordiş sürecinde kullandığınız bi ilaç vs var mı? tavsiye rica ediyorum
Bizimki desteksiz sayılır mı bilmiyorum. Yanına uzanıp sırtına elimi koyduğumda uyuyorSelam kızlar. Benim kızçe bu aralar hep kucağımda uyuyor evin içinde geziyoruz o sekilde uyuyor sadece bende cok yoruldum her yerim ağrıyor artik. Bir uyku düzeni oluşturmaya çalışıyorum ve yatağında uyutmaya çalışıyorum. Desteksiz uyuyan bebisler var mi. Bütün tavsiyelere açığım![]()
Maşallah ne güzelBizimki desteksiz sayılır mı bilmiyorum. Yanına uzanıp sırtına elimi koyduğumda uyuyor![]()
Diş çıkardığı dönemlerde bizimki de öyle. Ama diğer zamanlarda hep böyle uyutmaya çalıştım, alıştı sanırım. Diş dönemlerinde hamak var. Orda hafif hafif sallıyorum mecburMaşallah ne güzelBizimkide daha küçükken o şekilde uyuduğu oluyordu. Şimdi yok sırtı yere gelmesin yatırdığım an dönüp kalkiyor
![]()
Evet bizim kızında ust dişleri çıkıyor ondan da biraz böyle. İnşallah bende desteksiz uyutabilirim. Bir iki hafta ugrasicam bakalımDiş çıkardığı dönemlerde bizimki de öyle. Ama diğer zamanlarda hep böyle uyutmaya çalıştım, alıştı sanırım. Diş dönemlerinde hamak var. Orda hafif hafif sallıyorum mecbur
Ağrıları falan olunca uykuya geçmeleri de çok zor oluyorEvet bizim kızında ust dişleri çıkıyor ondan da biraz böyle. İnşallah bende desteksiz uyutabilirim. Bir iki hafta ugrasicam bakalım
Bence dişten kaynaklı. Diş çıkarma dönemleri gerçekten tüm düzenlerini altüst ediyor.Kızlar benim kızım 8 aya kadar mükemmel uyuyordu 8. Ayda diş süreci ile birlikte gece uykuları bozuldu çok sık uyanmaya başladı. 3 hafta kadar saat başı uyandım nerdeyse sonra düzelir gibi oldu gece 2 kez uyanmaya başladı. Hatta sonra ben uyku eğitimi verdim yatağa koydum kendi uyudu gece 1 kez uyandı. Bu arada tam 10 aylığız ama 7 diş çıktı sanırım yine diş çıkıyor çünkü eli sürekli ağzında ve diş etleri beyaz. 1 haftadır yine perişan oldum resmen 1-1.5 saatte bir uyanıyor sadece ilk uyku bloğunu iyi yapıyor 4.5 saat uyuyor. Sonrası sabaha kadar uyanmalı2 gündür gündüz uykusu da bozuldu en azından güzdüzleri güzel uyuyor diyordum . 1.5 saatlik iki uyku yapıyordu şimdi 1 er saat zor uyuyor. 10. Ay beni resmen tokatlayarak başladı. Sizde durumlar nasıl? Sizce diş mi yoksa regresyon mu
Allah kolaylık versin. Ben bir tane ile hayatı durdurdum senin işin çok çok zorMerhaba yazdıklarınızı ara ara iki ğö haftada bir okuyorum çoğunu katılamıyorum pek çünkü çok yogunum sizler gibi.. ikizlerim 10 aylık oldular birde 4.5 yaşında kızım var . Hayat çok zor arkadaşlar bugünleri özler miyim diyorum ama hiç sanmıyorum. İkizlere gelirsek erkek olan 10 kilo (2750 doğdu ) kız olan 8400 ( 2200 doğdu )
Bay bay filan yok alkışı geçen ay oğlan öğrendi ama kız yapmıyor bir kaç gündür oda yapmaya çalışıyor farkındayım zaten hep geri den geliyor kızım . Oğlan tutunup kalkıyor denge sıfır akşama kadar çok düşüyor . Kız yeni başladı tutunup kalkmaya ama yavaş zaten oğlana göre çok yavaş , oğlan emeklemesi yemek yemesi öyle hızlı ki bu tarz şeyleri kız daha sakin . Oğlan akşama kadar ağlıyor arkadaşlar yemin ederim sürekli ağlar mı bi çocuk canı sıkılıyor hep oyun oynamak istiyor ya uyuyacak ya ağlayacak uykusu çok erken geliyor kıza göre sabah ağırla kalkar akşamda öyle ayakta sallanarak uyuyorlar aslında uyutmak da sorun değil uyuyunca yarım saat sonra döngü ye giriyorlar sonda hafifliyor uyku yanlarında sürekli bekçi gibi duruyoruz annem le ben , zaten gece siz 4 uyanıyorsanız ben 8 uyanıyorum bazen büyük kızım da kalkar artık gece ne yaşıyorum unutuluyorum o hangi geceydi diyorum . Geçen gece kızımı yatak da arıyorum bi baktım koymuşum bile kendi yatağına. Yani sürekli ağlayan bi çocuğunuz var mı bi tek benim oğlan mı böyle . Koysan yere emeklese karıştırsa çok ağlamaz mızırtı var ama mama sandalyesinde ağladığı gibi değil onda da ben gelemiyorum çünkü bakamıyorum biri sağa biri sola gidiyor o düşerken onu koruyorum öbürü düşüyor büyük kız zaten çok sıkar ağlatır offf vs vs anlatsam roman olur günlerdir evdeyim gidemiyorum illa uyuyacaklar illa sessiz olacak zaten 3 çocukla da gitsem perişan olup geliyorum. Artı yemek bulaşık çamaşır kızımın kreş ödevleri o kadar yoğun ki gün kafam çok yorgun geçecek bu günler biliyorum ama geçmiyor gibi geliyor . 8 gibş uyuyorlar da 9.3 gibş yatağa anca koyuyoruz çünkü içleri geçmiyor 12 1 e kadar 3 4 sefer uyanıyorlar kendime vakit ayırmam sıfır gece banyo yaparsam oh oda hergün değil zaten pilim bitiyor . Evde o kadar ses oluyor ki şükür etmeliyim biliyorum ama yaşlı gibiyim kafam götürmüyor. Okuduysanız teşekkür ederim iç döktüm