- 24 Şubat 2025
- 307
- 442
- 18
- 36
- Konu Sahibi birhemsiree
-
- #1.881
Gerçi başlangıç günlerindeki değerler çok ikiz mi değil mi belli olmaz diyorlar, bende bu sabah yaptırdım 209Bence değildir canım yaa tek embriyoydu benim ama bence 10.güne göre normal değer ya
Rica ederim 20.gunde gorundu. 1 haftamiz kaldi kalp atisi icinTeşekkür ederim kaçıncı gününüzde göründü acaba?
Kesinlikle öyle canım önemli olan artışın olması sağlıkla gelsinler inşallahGerçi başlangıç günlerindeki değerler çok ikiz mi değil mi belli olmaz diyorlar, bende bu sabah yaptırdım 209çok şükür. Her bünyede artış oranı farklı, sevindirici olan saglıklı yükselişi
Bende 24 ünde oldum. Bende bi belirti yokArkadaşlar 24 ünde transfer oldum bugün 5.gün dizlerim çok ağrıyor sizde böyle olan varmı
Canım daha çok erken, belirti için. Transfer gününü saymıyoruz. Senin o zaman 2. Günün daha. 8 martta yapıcam testi. 24 ünde transfer oldum 12 gün sonra dedi doktorum.Kızlar kaçıncı gün test yapmayı düşünüyorsunuz benim bugün transferle Beraber 3. Günüm perşembe günü oldum sol kasığımda çok batma var ama gaz sancısımı başka bişeymi çözemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun hepimizinde onun dışında normal zamandaki gibiyim hiç bi belirti yok kafamdan çıkarmaya çalışıyorum ama çıkmıyo
Banada 11.gün dediler canım bnde 10 martta yaparım heralde dayanabilirsem belki 8 mart cuma veririm bi sonrada pzartesi 10 nu verirm bilmiyorumCanım daha çok erken, belirti için. Transfer gününü saymıyoruz. Senin o zaman 2. Günün daha. 8 martta yapıcam testi. 24 ünde transfer oldum 12 gün sonra dedi doktorum.
Belirti bende de yok canım da bi bacak ağrısı neden oluyor acaba diye benim gibi böyle olan var mı ki merak ettim.bizim 5 gün oldu oyalanmaya çalışıyorum zaman geçsin diye inşallah tutar geride embriyoda yokBende 24 ünde oldum. Bende bi belirti yok
Allah bizede bekleyen herkese pozitif sonuç almayı nasip etsin.okadar çok iğne ilaç kullanıyoruz kiBende 24 ünde oldum. Bende bi belirti yok
Bacak ağrısı ve kasık ağrısı biraz biraz bende de olmaya başladı. Şimdi uzanırken fark ettim. İnşallah tutar canım. Nasip .. benim var geride daha olmazsa tekrar iğneleri kullanmıcam en başa dönmicem ama yinede bi hüzün hayal kırıklığı oluşur tabi. O yüzden bekleyen sabrrden herkes pozitif alsın sonuçlarını inşallahBelirti bende de yok canım da bi bacak ağrısı neden oluyor acaba diye benim gibi böyle olan var mı ki merak ettim.bizim 5 gün oldu oyalanmaya çalışıyorum zaman geçsin diye inşallah tutar geride embriyoda yok
Bi de bende aşırı bi iştah artışı var. Sebebi belki transfer günü nargile içmeyi bıraktım. Boşluğa düştüğüm için yemeye belkş verdim kendimi. Nargileyidr sabah başlayıp gece yatana kdr 4 5 kere içiyordum yani öyleAllah bizede bekleyen herkese pozitif sonuç almayı nasip etsin.okadar çok iğne ilaç kullanıyoruz ki
Transfer sonrası iştah açılması oluyo ama sonra geçiyo merak etmeyin.Bi de bende aşırı bi iştah artışı var. Sebebi belki transfer günü nargile içmeyi bıraktım. Boşluğa düştüğüm için yemeye belkş verdim kendimi. Nargileyidr sabah başlayıp gece yatana kdr 4 5 kere içiyordum yani öyle
Geride embriyo olmasına sevindim ama inşallah gerek kalmicak bu transferde hepimizin tutacak,olumlu düşünelim olumlu olsun.Bacak ağrısı ve kasık ağrısı biraz biraz bende de olmaya başladı. Şimdi uzanırken fark ettim. İnşallah tutar canım. Nasip .. benim var geride daha olmazsa tekrar iğneleri kullanmıcam en başa dönmicem ama yinede bi hüzün hayal kırıklığı oluşur tabi. O yüzden bekleyen sabrrden herkes pozitif alsın sonuçlarını inşallah
Bende de öyle sürekli birşeyler yemek istiyorum,nargileden değildir bence.ben de de aynı iştah var ☺p.tesi günü 8.gün oluyor evde idrar testi yapmaktansa hastaneye gidip test vereyim diyorum tuttuysa az da olsa değer çıkar heraldeBi de bende aşırı bi iştah artışı var. Sebebi belki transfer günü nargile içmeyi bıraktım. Boşluğa düştüğüm için yemeye belkş verdim kendimi. Nargileyidr sabah başlayıp gece yatana kdr 4 5 kere içiyordum yani öyle
Kasığıma arada ağrı giriyor. Ben dün test yaptım evde vardı ama erken gebelik testi değildi. Tabi negatifti. Bu iştah artışı bişeyler yemeği isteği sinir bozucuBende de öyle sürekli birşeyler yemek istiyorum,nargileden değildir bence.ben de de aynı iştah var ☺p.tesi günü 8.gün oluyor evde idrar testi yapmaktansa hastaneye gidip test vereyim diyorum tuttuysa az da olsa değer çıkar heralde
Evet istah artisi sinir bozucu.Idrar testi için erken degilmi,erken yapmayın bence strese girmeyin.kanda 8.gün tuttuysa az da olsa değer cıkmazmı ondan dedim p.tesi gidip kan vereyim mi diyeKasığıma arada ağrı giriyor. Ben dün test yaptım evde vardı ama erken gebelik testi değildi. Tabi negatifti. Bu iştah artışı bişeyler yemeği isteği sinir bozucubence 8 ini bekle. Yani ben kan için beklicem Eki Görüntüle 3552260
Evet çok erkendi ben evde kaldığı için yaptım yoksa içimde kalacaktı. Tabi çok erken negatif çıkacağını bildiğim halde yaptım. 8. Gün kanda değer birwz yüksek çıkabilir evet. Ama bazıları yazmıştı. 6.7. Gün kanda değeri yüksekken 11. Gün düşen olmuş. Bilmiyorum nasıl oluyor kimyasal gebelik mi olmuş oluyor o süreçte. O yüzden can sıkmamak için dedim bende 12. Günü bekleyelim diyeEvet istah artisi sinir bozucu.Idrar testi için erken degilmi,erken yapmayın bence strese girmeyin.kanda 8.gün tuttuysa az da olsa değer cıkmazmı ondan dedim p.tesi gidip kan vereyim mi diye
Etkilenmediysen sorun yok zaten canım dediğin gibi erken yaptın ya zaten sayılmaz oEvet çok erkendi ben evde kaldığı için yaptım yoksa içimde kalacaktı. Tabi çok erken negatif çıkacağını bildiğim halde yaptım. 8. Gün kanda değer birwz yüksek çıkabilir evet. Ama bazıları yazmıştı. 6.7. Gün kanda değeri yüksekken 11. Gün düşen olmuş. Bilmiyorum nasıl oluyor kimyasal gebelik mi olmuş oluyor o süreçte. O yüzden can sıkmamak için dedim bende 12. Günü bekleyelim diye
Evet evde kalsaydı o test muhakak 7.8. Günde yapardım o zaman moralim bozulabilirdi işte şüpheyle. Hayırlısı inşallah. Hakkımızda hayırlı olan olsun.Etkilenmediysen sorun yok zaten canım dediğin gibi erken yaptın ya zaten sayılmaz ohaklısın bende dediğin gibi günümden önce kan testine gitmeyeyim gününü beklemek en mantiklisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?