2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
Kızlar beta sonucum çıktı 2437 çok şükür sizinle de paylaşmak istedim
Bizim Satlarimiz ayniydi sanki? 23 ekim benim. Dun 7000 cikti beta, doktor pazartesi gel kalp atisini goruruz dedi. Niye sordum, ben gecen ay erken yumurtladim ve tek iliski de hamile kaldim baska zaman mumkun degil cunku is icin yurtdisindaydim:) Bence erken döllenme oldu sattan daha buyuk cikmasi lazim yani

Merhaba benim sat 13 ekim ama 23 ekim olarak değiştirildi geç döllenme diye dün 5 haftalık diyebiliriz dedi 3 hafta sonra gel dedi çok geç olmuyomu sizler okuyorum 6-7 haftalarda duymuşsunuz

Yaş 35,
sat 1 Ekim
İstanbul
3. Bebek
Kese 5+2 kalp atışı 7+3

Merhaba benim sat 13 ekim ama 23 ekim olarak değiştirildi geç döllenme diye dün 5 haftalık diyebiliriz dedi 3 hafta sonra gel dedi çok geç olmuyomu sizler okuyorum 6-7 haftalarda duymuşsunuz
Ben kendi adıma kese kalp atışı ayrı ayrı gitmemek için 6.haftada gittim, tesadüfi kalp atışı da aldık dilerseniz garanti olsun diye 7.haftada da gidebilirsiniz

Ben kendi adıma kese kalp atışı ayrı ayrı gitmemek için 6.haftada gittim, tesadüfi kalp atışı da aldık dilerseniz garanti olsun diye 7.haftada da gidebilirsiniz
Allah muhafaza dış gebelik molar gebelik vs durumları için 5 haftalıkken giymek lazım bence yaşamış biri olarak tavsiyem bu yönde olur kese görülmesi önemli ilk muayenede

Size de çok çok geçmiş olsun. Allah daha büyük acılarla sınamasın sizi inşallah

7 haftada daha iyi olurdı gitmem içim rahatlardı ama 3 hafta sonra gel dedi dr

2 hafta sonra gel desem yine sadece keseyi görebiliriz dedi granti olsun diye mi biraz daha geç çağırdı acaba

Canım beta HCG başkasıyla karşılaştırılmaz. Kişiseldir. Kimisinin daha yüksek olur aynı haftada kimisinin daha düşük. O yüzden artış önemli denir. 7000 gibi bir rakam çıkınca artış bile önemli değil o yüzden için rahat olsun

Kırmızı parlak kan geldi yine günlük pedi kirletecek kadar ama şu an alt karnım adet öncesinde hafif bir ağrı olur ya öyle ağrıyor. Ama benim bu kanama bir günlük değil. Pazar gününden beri lekelenme oluyordu git gide artmaya başladı. Ve kan bayağı kırmızıya döndü

Birde hanımlar bir şey sormak istiyorum. Adet öncesi benim bağırsaklar çok hareketli olur ve gurul gurul ses gelir ve ben adet olacağımı ordan anlarım. İki gündür öyle sesler geliyor ve bugün daha da çok arttı. O ses geldikçe kan da geliyor. Ben düşük mü yapıyorum sizce

Canım bı acile mi gitsen kese ve kalp atışını görmüş müydün bahsettiğin kanamalar normal değil düşük yapiyor olabilirsin

Canım bı acile mi gitsen kese ve kalp atışını görmüş müydün bahsettiğin kanamalar normal değil düşük yapiyor olabilirsin
Yok o kadar küçük bir yerde yaşıyorum ki. Doktor yüzüme bile bakmadı. Çok komik rakam bu dedi (185 değer için )Beta takibini pazartesiye attı. Ben kendi kendime acilde bugün beta testi verdim. Memlekette ki doktoruma artışı sordum. Öyle bir durumdayım şu an.

Hanımlar merhaba bende burada olmak için gün sayiyordum 16 Kasım'da aşılama oldu bariz belirtiler eşliğinde doktorumun test gününden çıkarak bugün evde test yaptım ve pozitifi gordum ama biraz tedirginim daha önce 1 kürtaj 2 kimyasal geçirmiş biri olarak endisemi lütfen mazur görün. testler pozitif çıktı ama bir anda o semsert olan göğüslerim indi eski haline döndü.adet ağrimda var açıkçası yine kimyasala çevirir diye korkuyorum.kan testi için pazartesi gününü beklemek zorundayim.sizler gebe kaldığınızda böyle birşey yaşadınız mı? Yani goguslerimin bı anda eski haline dönmesi modunu düşürdü açıkçası.

Eklentiler

• IMG-20241129-WA0002.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 27
Canım doktorun söylediğine göre 5+6 bugün. Adet olacakmış gibi ağrı hala ara ara geliyor. Göğüslerim hala şiş ama

Malesef küçük yerlerde öyle çok iyi anlıyorum aciller bile başından saliyor
Artış nasıldı peki belki kimyasal olmuştur eğer beta sağlıklı yükselmediyse

Canım belirtilere hiç takılma benimde asilamayla oldu gebeliğim hala bile belirgin bı belirtim yok senin gibi adet zamanı göğüsler şişip söndü sancılar 9.haftaya kadar yokluyor kanama olmadığı sürece hepsi normalmiş hayırlı olsun sağlıkla devam edecek inşallah

Benim daha yeni idrar testi pozitif ama resmen sabah elleyemiyordum goguslerimi şimdi eski haline döndü.
Bence bu kişiden kişiye değişebilen bir şeydir. Hem testiniz baya pozitif çıkmış. Değeriniz çok düşük değildir gibi geldi. Bence kan testi verin ve 2 gün sonra tekrar verin artışı kontrol edersiniz umarım bebeğiniz sizinledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…