2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
Bize hemşire olmayadabilir dedi , olmazsa strese girme kabuk olursada sakın koparma

Kızlar hepinize günaydın hayırlı sabahlar. 10 Temmuz'da doğum yaptım o günden beri asla buraya giremedim. Gerçi hala kendime de gelemedim. Bebeğim doğduğundan beri çok uyuyo ve maalesef beslenmiyo bu zamana kadar öyle böyle geldik ama son bir haftadır asla ne mama ne sütümü almıyo hep uyku halinde pazar gününden çarşamba gününe kadar yattık serum aldı eve geldik bu gece yine uyanmadı 3 de beş dakika anca emmedi bile 6 da 30 cc süt sağmıştım kaşıkla yarısını aldı. Philips avent kaşıklı biberon almıştım onuda ememiyo galiba tavsiyesi olan varsa çok sevinirim 2 aydır tükendim bittim

yenidoğan döneminde uyuması normal ama artık iki aylık oldu. Uyumasının sebebi nedir?

Hastanede yattığınız süreçte bi tedavi uygulandı mı yoksa sadece beslenme desteğini sağladılar?

Hem emmiyor hem de beslenmek için uyanmıyorsa bence şu an kaşık biberonla zaman kaybetme. Onu benim oğlum da kullanamadı ya da ben beceremedim. Bende Lansinoh‘un doğal akış biberonu var doğduğundan itibaren mama takviyesi yaparken onu kullandım. Çok şükür meme reddi olmadı.

Organlarına bakıldı mı ? Mide-bağırsak ?

Son düzenleme:
2 3 ay sonra iz olur dedi bize hemşire

Ben hasta olup hastanede serum alırken Yenidoğan hemşiresi ile tanıştım ve bebeğimin o zaman daha Yenidoğandı uyanmadığını zorla beslediğimi söylediğimde şekerine bakıldı mı demişti ? Sizde böyle bir durum olabilir mi? Bebeğin şekerine bakıldı mı? Artık 2 aylık bizimki uyumaktan çok uykusuz hatta ve sürekli ya meme ya mama. Kaşıkla vermeye uğraşmayın phılıps avent 2 numara belki çekiş için zor geliyordur 3 numara deneyin çenesi kuvvetlenmiyor emmediğii için sanırım. Yani doktoru bu duruma ne diyor gün içinde ne kadar besleniyor takip ediyorsunuz çişli bez sayısı ne yeterli mi bakıyor musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…