2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
başka bi doktora görün canım betan gayet güzel zaten kese göründükten sonra betaya artık bakmıyor bu nıye istemişki anlamadım ayrıca 10 mm kesede zaten bebek görünmesi çok zor moralini bozma başka bi dr daha görün

Benim de 7 haftalık çağırmıştı kalp atışı için. Bence de içini ferah tut iyi düşünmeye çalış betanın düşmemesi olumlu bir şey. Sizin gibi başka örnekler okumuştum burada sorunsuz devam eden. Yine bir şey olursa Allah'tan ama doktor biraz erken konuşmuş gibi geldi.

Şimdi anladım.

Kese az da olsa büyümüş. Bebek de var. Belki de bebek yeni oluşuyor. Bugün 5+5sin galiba. Tam da kalp atışı başladı-duyuldu- duyulacak günleri.

Hcg ye baksak,
29u —7500 se
1i — 15000 olur
2sinde — 26600 olmuş.

Beta yükselişler gayet sağlıklı.
Belki yarın yada sonraki gün gitseydin duyacaktın görecektin.

Güzel düşün.
5+5te kalp atışı görülemedi diye moral bozulmaz annesiiii.

Son düzenleme:
Bak şimdi sana diyince ben döndüm baktım.
6+3te
kese 11.9 mm
Crl 2.7 mm imiş.
Kalp atışı o gün görüldü.

Ondan önce 5+3te gittim.
Kese 8.4 mm idi.
İçi de boştu.

Bana kalırsa senin Dr fazla erken çağırmış. Zaten baktım keseyi de 4+4te görmüşsün sen.

Eklentiler

• IMG_3611.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
Başka bir doktora da mı görünsen acaba

Aynen 7+6 da kalp atışı duyanlar var o zamana kadar duyulur bence de

Ben de progestan kullanmiyorum ama hamileliğimin en başından beri çok halsiz ve yorgunum. Sürekli uykum geliyor. Midem de tuhaf. Bulanmiyor ama yemek de almıyor. Tuhaf bir gaz var sürekli geğirme hissi var. Yemeklerin tadı bozuk geliyor kokusu bozuk gibi geliyor. En sevdiğim şeylerin bile tadı bozuk. Midem almıyor ama bulanmiyor da. Böyle garip geçiyor benim de. 2. Gebeliğim. Kızımda bulantım çoktu. Bunda yok.
Çok çok geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlarsiniz kendinizi.
kızlar neler yiyorsunuz yeme içmenize dikkat ediyor musunuzbenim şuan iştahım çok açık pskolojik herhalde
İştah resmen sıfır bende. Hiç bir şey yiyip içmek istemiyorum. Yemem lazim biliyorum ama istemiyorum. Kendimi zorlayarak bir şeyler yemeye çalışıyorum ama yok canım istemiyor. Hamile kalmadan önce ya da kaldığımı bilmeden önce ilk başlarda çok açıktı iştahım. Sonra bir anda kayboldu gitti o his.

Yurtdışına gönderilenler gibi herhangi bi hastanede kan aldırıp kargoyla gönderme oluyor mu acaba

Arkadaşlar selamlar bugün 7+4 hamileyim kese ve kalp atışını 6+3 gibi görmüştük bir hafta on gündür bulantı gibi iştahsızlık vs vardı baya kötüydü midem ama iki üç gündür daha iyiyim iştahım da geldi gibi canım hiç tatlı çekmiyordu on gündür ama şimdi çekiyor sizce bebeğe birşey olmuş mudur daha önceden kaybım olduğu için çok korkuyorum bu kadar erkenden belirtiler gider mi biliyorum bunlar dalgalı şeyler ama bu durum birşeyin habercisi olma ihtimali nedir

Cok tesekkur wderim desteginiz icin arkadaslar, medipol megada kadin dogumcu varmis gece nobette. Isten simdi ciktim, gidicez aksam, aleti daha yenidir oranin, benim doktor cok yasli. Bakalim orasi ne diyecek, yazarim buradan yine
İns güzel haberlerle gel
Medipol un Dr kadrosu iyidir.

Not: Ama bi şeyler demek için yine de erken, şerh düşüyorum.

Son düzenleme:
sen 34 ben 37 bana hayli hayli önerir o zaman

Allah’ın izni ile bir şey olmaz canım benimde öyle oldu bi ara göğüslerim sanki hiç ağrımadı şişmedi gibi sonra bulantım gitti geri geldi. Bol bol dua et sen Allah’ın izniyle bebeğin seninledir iyidir

Cok tesekkur wderim desteginiz icin arkadaslar, medipol megada kadin dogumcu varmis gece nobette. Isten simdi ciktim, gidicez aksam, aleti daha yenidir oranin, benim doktor cok yasli. Bakalim orasi ne diyecek, yazarim buradan yine
bence de başka birine gözükmekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…