2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Ballarım bebekleriniz gece kaç saat aralıksız uyuyor ve kaç günlükler?
45gunluk üç saatte uyuyor, bir saatte uyuyor, dört saat uyuyor bazen, aralarda mizildaniyor, karnı toksa bezi temizse kaldırmıyorum, sallıyorum dalıyor geri, bazen dalımyor, böyle keyfine göre

Düzeltme 44gunluk olacak ben bugünün tarihini şaşırmışm

Hahahah ah bacım sen bile başa çıkamıyorsan biz yanmışız

Kuzum senin mesajını okuyunca önce ne olduğunu araştırıp sonra ben de benim minnoşa baktım. Bizimkinde de var. Doktor hiçbir şey söylemedi belki bakmadı görmedi bile bilmiyorum. Şimdi ben de endişelendim. Ben de normal olarak okudum. Allah korktuğumuz yere uğratmasın

Ben normal olduğunu düşünüyorum hastaneden önce de onun olduğunu görmüştüm ama aklımdan kötü bişey geçmedi. Belki tedbir amacıyla göster dedi bilmiyorum kalça ultrasonu da öyle sonuçta bişey olacağından değil de ( inşallah )

Ben normal olduğunu düşünüyorum hastaneden önce de onun olduğunu görmüştüm ama aklımdan kötü bişey geçmedi. Belki tedbir amacıyla göster dedi bilmiyorum kalça ultrasonu da öyle sonuçta bişey olacağından değil de ( inşallah )
Hem de ne yorulma hele ki diğer sorumlu bireylerin o kadar yorulmaya niyetli olmadığını görünce daha da kontağı kapatasım geliyor. Sahi hamileyken tek başına büyütürüm kimseye ihtiyacım yok falan diyenler vardı burda kimlerdi yaa bişi sorcam: Nasıl yapıyonuuuz

Esim dışında desteğim yok canim, o da anca müsait oldukça işten gelebildikce, ilk günden beri de böyle oldu, yoruluyorum basım kazan gibi idare ederk gidiyoruz şimdilik

Esim dışında desteğim yok canim, o da anca müsait oldukça işten gelebildikce, ilk günden beri de böyle oldu, yoruluyorum basım kazan gibi idare ederk gidiyoruz şimdilik
O bile yeterli olur da benim o da yok gibi davranıyor. Zorla gazını çıkar demesem yatıyor büyükbaş gibi

O bile yeterli olur da benim o da yok gibi davranıyor. Zorla gazını çıkar demesem yatıyor büyükbaş gibi

Benimki bugün saat 15.00 gibi yattı uykum geldi deyip. Annemle babam da evdeydi. Odaya bi girdim klimayı açmış battaniyeyi boğazına kadar çekmiş prensesler gibi uyuyordu. Biz o sırada yemek hazırladık bebişi yıkadık annemler gitti. O da saat 20.30da kalktı. Benim cinler tepemde olmasına rağmen ses etmedim. Suratım asıktı yani yorgunluktan ve sinirden. Uyanınca da diyor ki ihtiyacım vardı uyudum suç mu. Bir de üste çıktı. Ben de valla normalde olsa tartışırdım da bebiş doğduğundan beri her şeye aman …. et modundayım. Bişey demedim uzatma dedim sustuk. Bu arada ben 1 aydır gündüz uykusu uyumadım çünkü hep annem veya kayınvalidem vardı. Sohbet sarıyor falan derken ayakta kalıyorum gün boyu. Gece uyuyorum bebiş ne kadar uyursa. Ama ihtiyacım vardı uyudum diyecek kadar gamsız olamadım. Gece çocuğun sesini bile duymuyor ki normalde sabahın 7.30unda ayağa dikilen o olurdu uykuyu seven taraf hep bendim. Hep beni eleştirirdi güne erken başla kendin için bir şeyler yap falan diye. Şimdi çocuk kendini yırtıyor asla duymuyor. Eşime sinirlenirim ama çocuğuma kıyamam. Kafana takma kendine sahip çık iyi bak kimseden fayda yok maalesef kuzum.

Hadi bak o durumda yine annenler yanındaymış hallediyorlar bana ihtiyaç yok diyip gidip uyumuş olabilir bunu anlarım ama sen tek başınayken ben haftaiçi çalışıyorum diyip akşam çekilemezsin köşene yaa. E benim mesai hiç bitmiyor o nasıl olacak ? Annemi de istemedi kendi sürecimizi kendimiz yönetelim diye. ( annem istanbudla ben çorludayım mecbur bizde kalması gerekiyor haftaiçi) 3 hafta falan kavga dövüş kadını yanıma aldım uykusuz kalıyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…