2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226

Merhaba, emzirme yastığı yoksa alıp deneyebilirsiniz. Ben ebebekten XL emzirme yastığı almıştım. İlk başlarda kullanamadım bebişi üstüne koyunca dikişlerime baskı yapıyordu. Bugün tekrar denedim hiç bu kadar rahat hissetmedim. Hem sırtım dikleşti hem belimi destekledi hem ben tutmak için kuvvet kullanmamış oldum. Mükemmel bebeğe de rahat oluyor

Ben de emzirme yastığını çok seviyorum rahatlık sağlıyor . Ama o bile hafif çöktü gibi kafası ile çok bastırınca ister istemez vücudum bile şekil veriyorum çocuğun kafasına doğru. Ay bilmiyorum ben hâlâ emzirirken çok efor sarfediyorum

Süpürge sesi açıyorum bende, deneye deneye ilgisini çeken birşey bulursun sanırım kundak bende hiç yapmadım hep cıbıl durdu, şimdi kollarını sarayım diyorum yok, dikiyor gözünü hemen
süpürge sesinde uyanıyor bizimki denemiştim çok deli ya asla sesi sevmiyor aslaaa emzirirken konuşsam bile direkt ıngaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…