2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Aile hekimi 1 eylüle göz randevusu verdi.

Mhrs den randevu arayıp bulamıyorsanız aile hekimine danışın

Gündüz uykusu kucak ve memede bizimde.
O yüzden kanguru sordum, marka model var mı kullandığınız memnun kaldığınız.Ay valla Allah yardımcınız olsun benlm bu sadece ama hiçbir şey yapamıyorum söze helal olsun.
No nogg bir daha uyuyan bebeğe dokunulmazz
Kızım uyusana altın temiz karnın tok diyorum gülüyor birde edepsiz gelde kız şimdi buna
Fgjnjk bu da öyle bir gülücük atıyor her şey sıfırlanıyor o zaman

Momfortbaby ergonomik kanguru benimki. Yenidoğan aparatıda var. Arkadaş verdi bana ama 2 numaramda bende bunun aynısı vardı uzuun süre kullanıp satmıştım. Çok rahat bi kanguru. Sanırım bu marka kapandı sahibinin elinde aldılar boşanırken diye hatırlıyorum. Solomobaby olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Ama ikinci elden bakılabilir çk sağlam çk rahat bişey.

Doğum yardımı
Eki Görüntüle 3637223 Kızlar böyle bi mesaj geldi yatmış mı yani ne demek istiyor
Bana da geldi. Kimlikle bankadan paranı alabilirsin diyor. Eğer tam iki ay olduysa önceki ayın parasını da çekebilirsin. Hesapta yatan paranın miktarını sorgulamak için uygulamayı indirebilirsin.

Çok korkutuyor insanı cidden ama çok faydalı o hareket hemen hergün yapmaya çalışıyorum gazını mazını çıkartıyor hemen kaka yapıyor arkasından bi sorun olmaz korkmamaya çalış

Tamam canım bakayım aynen çünkü üç aydan önce önermiyorlar ya ama ben artık kullanmak istiyorum çünkü çok yoruldum sürekli kucakta meme hiçbir şey yapamıyorum en azından kangurudayken işimi hallederim o da uyur

Uygulamayı indirdim de bulamadım tekrar bakayım canım ilk çocuk benim o yüzden tek alacağım sanırım

Kızlar kalça usg için bize 9 gün sonraya gün verdiler bebek 50-55 günlükken çekiliyor dediler bizim 53 olacak o gün. Hala çekmeyenler varsa diye.

Bir de tecrübeli anneler gece beslenmeleri ne zaman azalıp bitecek acaba kesintisiz uykuya hasret kaldım hamileliğimden beri 3 4 saat olsa en azından. Bünyem hala alışamadı sen gel 30 yıl boyunca 10 saat mışıl mışıl uyu şimdi de ah ah.. bebeğim önce 2 saatte bir devamında saatte bir uyanıyor emmek için sonra da zor dalıyor yıldım vala. İlk günler gece uykusuna hemen geçerdi emdikten sonra. şimdi ona da ayrı mesai istiyor sallanmaya mı alıştı ne oldu. tövbe ne gece ne gündüz çok zor dalıyor uğraştırıyor her uykusu.

Bizim 41 günlükken çekildi doktorumuz sıkıntı değil çektirebilirsin dedi çok şükür bişey de çıkmadı

İki saatte bir uyandirmiyorsun dimi? Uyurken müdahale edersen daha çok kalkar o artık 3-4 hatta 5saate kadar beslenmeden uyuyabilir, müdahale etmene gerek yok, anca tam sindirim yapar zaten, sindirmeden sen kaldırıp yeni süt ekledikce mideye daha çok gaz da yapar iyice huzursuz olur

Yok yok hiç uyandırmıyorum ben. Kendi kalkıyor zaten meme vermeden de durmuyor mecbur veriyorum. Dediğin gibi arka arkaya içtikçe daha çok gazı oluyor farkediyorum, gazı oldukça da daha sık kalkıyor. Ama gazını çıkarıyoruz kaka da yapıyor hala ıkınma modunda uykusunda bile. bitmek bilmeyen bir gaz meme döngüsü.

Meme olayını düzenlemek lazım, işlenmiş süre yeni süt geldikçe şişer ne kadar gaz çıksa da şişkinlik yapar yani, o da rahatsızliktan daha çok emmek ister sakinleşmek için, ilk uyandiginda tekrar uykuya gecirebilsen biraz meme arasini açarsın aslında, dalmiyor mu geri?

Genelde ya ıkınarak tekmeler atarak uyanıyor ya da direkt ağzıyla aranarak. ikisinde de sonu ağlama krizi olunca sadece memede sakinleşiyor. Ne kadar ara koymam gerekiyor acaba saat olarak bilemiyorum. Gündüzleri 2 saat geçmeden vermemeye çalışıyorum oyalıyorum ama gece bu çok zorlaşıyor. Gece bi saat sonra uyandı diyelim çok çok ağlasa da vermemem mi gerekiyor.

Bazen de emiyor uyutmam da bi saat sürdü diyelim sonrasında bi saat de uyudu. 2 saat önce emzirmiş oluyorum ama bi saat uyumuş oluyoruz. En sinir bozucu olan da bu.

Bir saat aralıklar gerçekten az sindiremez şişer, bikac gün süreyi uzatmaya çalış o düzene alışır, şimdi böyle alıştığı için devam ettiriyor, bikac gün huysuzlansa da alışır, çok bagirirsa emzik dene uykuya dalınca çıkarırsın. Araları acmazsan seni daha çok zorlar, bir iki saat çok kısa çünkü, iyice doyduğundan emin olunca en az iki saat verme günden güne de süreyi uzat

Gündüz 2 saatten sık acıkıyorsa o şekilde acıktıkça besleseniz akşam uykusu uzar mı acaba? Ben gündüz 2 saatten dsha kısa aralıklarla emziriyorum cünkü daha uyanık ve aç oluyor ama gece 3-4 saat arası uyuyor, sonrasında da 2/3 saat uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…