2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
bizim doktor kalça usg yi 1.ayı dolunca çektirdş göz içinde acele etmeyin 6 aylıkken bakılır dedi her doktor farklı şey söylüyor sanırım

Eki Görüntüle 3637223 Kızlar böyle bi mesaj geldi yatmış mı yani ne demek istiyor
Banada mesaj gelmiş gidip alalım paramızı harca harca bitmez
Gündüz 2 saat oluyorsa harika ben bazen yarım saatte bir emziriyorum
Evde sütçü diye çağrılıyorum

kızlar merhaba bugün sağlık ocağına gittim doktor coledan d3 kapsül yazmış kullanmaya başlamadım henüz emzirirken kullanan var mı aranızda bilmeden kullanmak istemiyorum bilgi verirseniz çok sevinirim
Yumuşak kapsül di mi ?
Haftada bir tane içeceksin.
Yani o kutu 2 hafta yetecek sana.
Hamilelikte kullandım ben.

Saçmalama kendini suçlama lütfen aynısını ben de yaşadım. Gazı var sanıp yarım saat boş yere pışpışladım meğer açmış sağdığım sütü verince cork cork içti. Artık ağlama şeklinden anladım ki açlık ağlaması gaz ağlaması bunalma uyuyamama ağlaması farklı oluyor. Bebeği tanıdıkça çözeceğiz alışacağız. Kötü anne falan değilsin bebek tabi ki ağlayacak ayrıca. Onu güzel güzel beslersin annesi. Zaten bebeğin için endişelenmen senin kötü anne olmadığını gösteriyor kendine haksızlık etme lütfen

Evet sanırım araları açmam gerekiyor geceleri bakalım yapabilirsem yapacam etki eder belki de. Bu kısır döngüyü kırmamız lazım bi yerde

Teşekkür ederim kızlar çok güzel moral verdiniz bugün daha iyiyiz inşallah çözeceğiz birbirimizi

Evet belki de gündüz daha sık emzirmem gerekiyor olabilir. Annem benleyken ekşime yapar diye pek izin vermiyordu ilgilenip oyalıyordu bi şekilde uyutuyordu falan ben de gördüğümü yapmaya çalıştım sanırım ama gece sık uyanınca mecbur kalıp emziriyodum. sanırım tam tersini yapmam gerekiyor dediğiniz gibi gündüz daha sık emzirip geceleri süreyi uzatmaya çalışmak belki de daha iyi olacak

Kızlar duygulasalliginiz ne alemde. Ben halen çok kötüyüm. Herşeye bin mana ekliyorsun diyor eşim. Öyle olduğunu düşünmüyorum ama öyle miyiz gerçekten. Şuan evi terk edesim var herşeyi bırakıp

Banada mesaj gelmiş gidip alalım paramızı harca harca bitmez

Gündüz 2 saat oluyorsa harika ben bazen yarım saatte bir emziriyorum
Evde sütçü diye çağrılıyorum
bazen daha sık oluyor tabiki ama benimki çok memeci gerçekten aç olduğunda vermek istiyorum aslında. çok gazlı bi bebek çünkü daha çok gazlanmasını istemiyorum karın ağrısından nefesi kesilene kadar ağlıyor sonra. Ama geceleri uyandıkça veriyorum o da çok sık oluyor maalesef. Bi düzen oturtamadım ben de napacağımı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…