2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    232
Benim bebeğim 3 aylık ben atlet ince bir tulum giydirip müslinle kundak yapıyorum. Bir de battaniyeyi karın kısmından aşağı örtecek şekilde iyice beşiğe sıkıştırıyorum açamayacağı şekilde. Ama benim evim çatı kat .ara katlar daha sıcak oluyor. Ben battaniyeyle uyuduğum için bebeğime de battaniye kullanıyorum. Ama 4. Ayında bende 2 togluk tuluma geçeceğim. Kasım ayı başı gibi.

Kızlar benim bebeğim 3 aylık oldu tam fakat ellerine bakıyor sadece arada bide ağzına götürüp elini emiyor başka şekilde elini kullanmıyor normal mi bu ayda elini kullanması gerekmezmi
3 aylık bebeğin daha ince motor kasları tam gelişmemiştir. Çok fazla bişey beklemeyin bence :) ellerini ağzına götürmesi ellerini keşfetmeye başladığı anlamına gelir ki bence gelişimi için çok iyi. 3 aylık bebekten tam beklenir performans :) benim bebeğim de 3 aylık emerken tişörtümü vs kısa süreli tutup bırakıyor. Çıngırağıda 3-4 saniye anca tutabiliyor.

4. Aya giren anneler bebeklerinizde davranış olarak neler değişti?
Kilo boy gelişimleri nasıl?
Aşı doktor kontrolülerinde ne önemli?
4. Ay atağı varmış sizlerde oldu mu?
Haziran sonu doğumlu 3 ay 1 haftalık 4 aya mı girmiş oluyor bilmiyorum haftalar aylar karışıyor bende
3.aya girince rota aşısı oldu 2 dozu 5 aylık olacak
Koltuk altından tutunca kısa süreli basıyor
Beni gördüğü an gülücükler saçıyor eritiyor beni
Takipi daha da arttı
Ellerine bakıyor sanki bilinçli ağzına götürüyor
Hep konuşayım istiyor oda da tanıdık birini göremeyince ağlamaya başlıyor
Buay 850 gr almış ,5 cm uzamış doktor ok dedi
Bir iki gündür gündüz uykuları kısaldı , gecede zor dalıyor
Ben kısa kollu zıbın ve pamuklu tulumla yatırıyorum , geçen yatmadan duş aldırdık tedirgin oldum üstüne müslim örttüm ama ona daha çok tedirgin oldum ayaklarını kaldırıp indiriyor o sırada örtü kayıyor ağzına gelecek diye korktum
Nasıl sıkıştırıyorsun? Ben belden aşağısına doladım müslin ama açıldı hareket ettikçe

Ben müslin ile yarım kundak yapıyorum belden aşağısını sıkmıyorum. Sadece kollarını iki yanına koyup müslinle kundaklıyorum. Ama benim ki de sabaha kollarını dışarı çıkartmış oluyor. Battaniyeyi de iyice beşik yanlarına sıkıştırıyorum direk üstüne örtüp bırakmıyorum güvenlik açısından daha dönmeye başlamadığı için bu şekilde yapıyorum

Eklentiler

• IMG_1961.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 7
Haziran sonu doğumlu 3 ay 1 haftalık 4 aya mı girmiş oluyor bilmiyorum
Canım bebiş ayın kaçında dogduysa tam o tarihi bekliyoruz mesela biz temmuz 9unda doğduk.
Agustos 9bir ay
Eylül 9iki ay..... giibi.

Tam tarihi bekleyeceğiz yani , bu ay ortalama çoğumuz 3aylik oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…