2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    233
Kızlar benim iki üç gün önce çok afedersiniz pembe leke gelmişti arkası gelmedi ağrı vardı adet belirtisi yoktu. Bugün yine kahverengi gibi pembe gibi leke gelmiş adet mi olacağım acaba

Büyük patlamaya hazır ol her an ensesine kadar yapabilir bizzat yaşandı.
Sabah oldu kaka hala yok doktoruna yazdım libalaks lahvman önerdi annelik yarı delilik derlermiş ben tam delirdim sanirim yavrumun poposuna yapmadığım kalmadı rüyalarımda bile uğraşıyorum

Ben buhurdanlığa nane yağı ekliyorum. Biraz iyi geliyor daha rahat uyuyor. burnunu temizliyorum aktığını gördükçede. Ya alerji var ya üşütüyor iki hikmetten biri. Benim oğlanda ben alerjidende şüpheleniyorum tozu görünce hapşuruyor çnkü. Büyük abiyle babada alerjik. Benzer reaksiyonlar gösteriyorlar. Buda onlara benzedi zannımca.

Alerji benim de aklıma geliyor da dip köşe temizleyecek vakit kalmıyor toz oluyor illa ki. Ben odadan halıyı kaldırıyım ya. Bir de böyle deniyim belki tozdan tıkanıyor çocuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…