2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    233
Atak bacım atak. Bu ay böyleyiz. Sonrası uzun deliksiz uykular güzellikler inş 😀
Deme deme atak deme 😂😂
Kızlar bizde bugün sünnetimizi olduk Dr bizide aldı içeri içim gitti işlem olurken ilk iğne yapılırken çok ağladı ama sünnet yapılırken hiç sesi çıkmadı zaten aç götürdüm orda biberon verdim çok güzel yedi ve sürekli Dr bakıp durdu eve geldik uyuşukluk geçti ilk çiş yaptı baya ağladı yavrum yüzü gözü kıpkırmızı oldu colpol verdim ağlaya ağlaya uyudu sünnet yapan arkadaşlar her ciste böyle kaç gün ağrısı olur acaba Dr bugün çok ağlar dedi ama böyle bir ağlama yok ilk defa bu kadar çok ağladı yavrum bende panik oldum şuan uyuyor uyanınca ne yapacaz bilmiyorum
Bizim eve gelip de ilk çişini yaptığında çok ağlamıştı sargı bezi çıktı o çıktıktan sonra biraz azalttı ağlamayı sadece yapılan gün ağladı onun haricinde pek çişe ağlamadı hatta gece de hiç sünnet olmamış gibi normal uyudu uyandı ben ne calpol ne fitil verdikleri ilaçları da vermedim açıkcası krem hariç bişey kullanmıyorum. 1 hafta bardak koy dediler şuan 5. Günümüz hala bardakla duruyor artık çiş değse de tepki vermiyor

Bizim e nabizda hala yok bu 🤦🏻‍♀️
Bende ulaşamadım sonuçlara ama sağlık ocağı bir sorun olsa en geç 1 ay içinde arıyorlar demiştir
Kızlar uygulamada yok.
Linkten gireceksiniz. Nasıl yaptığımı anlatmışım yukarıdaki mesajda
IMG_0706.webp

Dur tahmin edeyim özel doktor değil mi?..:işsiz:
Yani özel olması da aslında belirleyici değil de..
Bana kalırsa bazıları, sırf bi şey söylemiş olmak için bir şeyler söylüyor. Bu fabrika ürünü bir cihaz değil ki; günü gününe haftası haftasına bi şeyleri yapabilsin. Yapamadığından da tak hemen bi sorun olsun. Peh! :KK12:

Tummy time yaptırırken önüne hareketli bi oyuncak koymayı dene. Hani şu kurulan oyuncaklar var yada pilli. Pilli bi araba yada yürüyen bi köpek gibi. Sesli ışıklı olursa daha dikkatini çeker. Onun görebileceği bi küçük alanda ileri geri yada daha düzensiz hareket etsin. Onu takip etmek hoşuna gider.

Bi de eskilerden bi tavsiye. Fış fış kayıkçı oyununu oyna. Dik otururken arkaya doğru belli bi açıda yatırarak ritmik şarkıyı söyle. Bir ileri bir geri kendi vücudunu senin desteğinle dik tutmayı, dengede durmayı öğretecek.💙
Hayır lady devletteki doktordu. Tavsiyelerini denicem. 😇

Benimkinin de 2 hafta durdu sonra birden aldı. Doktorlar o yüzden kiloyu aylık değerlendirmek istiyor. Yani benim evde tartı var günlük tartıyorum açıkçası. Bazen 10 gün kilo almıyor, bir alıyor bir veriyor. Aylık sonuca bakmak lazım.
Uşağımı büyük bez bi torbaya koyup kurban eti tartmak için aldığımız el tartısında tartıyorum ben :sus: Ama darayı değiştirmem lazım, artık içine sığmıyor :KK45:

Çok cahilce bir yerden söylüyor olabilirim araştırmadım ama
Yeni doğan topuk kanında sma kontrolü yapıyorlar çıksa çıkardı
Her doktoruda takmamak lazım aradıktan sonra kesin takacak birşey bulunuyor
Bende öyle düşünmüştüm. Biraz yapıya bağlı. Oğluşum yumuşak bir adam. Hiçbirimiz hoplatip ziplatmadik. Çok da tummy time sevmiyordu diye zorlamadik da. Yüz üstü yatirinca ağlıyor ih uh sevmiyor

Kızlar bizde bugün sünnetimizi olduk Dr bizide aldı içeri içim gitti işlem olurken ilk iğne yapılırken çok ağladı ama sünnet yapılırken hiç sesi çıkmadı zaten aç götürdüm orda biberon verdim çok güzel yedi ve sürekli Dr bakıp durdu eve geldik uyuşukluk geçti ilk çiş yaptı baya ağladı yavrum yüzü gözü kıpkırmızı oldu colpol verdim ağlaya ağlaya uyudu sünnet yapan arkadaşlar her ciste böyle kaç gün ağrısı olur acaba Dr bugün çok ağlar dedi ama böyle bir ağlama yok ilk defa bu kadar çok ağladı yavrum bende panik oldum şuan uyuyor uyanınca ne yapacaz bilmiyorum
Bugün böyle çok ağlar yarın daha az ağlar üç günde geçer.Bezin içinde pişer gider derler çok iyi olmuş yaptırdığınız.Biz de pazartesi yaptıracağız İnşallah

Back
X