- 8 Ağustos 2011
- 12.717
- 15.187
- 498
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #4.041
Genel kanı o şekilde. Kızsa daha çok bulantı kusma olur diyolla. Ama ben bi kızım old halde ona bi can yoldaşı kız kardes istediğim için bu şehir efsanesini reddediyorumBenim bulantım var hafiften ben de merak ediyorum bunu, bununla ilgili calismalar yapılmış sanırım kız bebek hamileliklerinde bulantı olma ihtimali daha fazla oluyormuş, benim de gözlemlediğim kadarı ile erkek bebek hamilelikleri daha kolay geçiyor ama tam tersi durumu yaşayanlar da var.
İvitKız miydi önce ki?
AhahhahahhaBu arada benim zaten iki oğlum var ilk eşimden, Allah da biliyor ya kız istiyor gönlümüz. Bütün maya çin rus mus takvimlerine baktım, tüm hurafeleri yaptım (yüzük-yastık altona makas bıçak) hepsi kız diyor. Rüyamda da kız görmüştüm zaten ama geçen gece çok komik bir rüya gördüm, ultrasona bakıyor doktor benişin pipisi bana el sallıyorbak işte erkek diyor doktor bilinçaltı korkuları ahahhaha, bu kadar manyamayaydım eyiydi
Bu sene zaten çevremde ne kadar gebe varsa erkek doğurduYatılı misafirim var. Bugün de hastaneye gittim kan ve 24 saatlik topladığım idrarı vermeye. Dön çocuğu okuldan al, yemek yap. Bu saat oldu. Maşallah. Ben yokum ya, kaynatıp durun köftehorlar.
Genel kanı o şekilde. Kızsa daha çok bulantı kusma olur diyolla. Ama ben bi kızım old halde ona bi can yoldaşı kız kardes istediğim için bu şehir efsanesini reddediyorum
Oğulları olan arkadaşlara arayıp hususi sordum. Kimi öğürdüm kustum kilo verdim diyor. Kimi rahat geçti diyor. Demek genel geçer bi kural yok.
İvit
Ahahhahahha
Ben de senin için güzel bi kız diliyorum Allahtan.hayırla gelsin kolaylıkla sağlıkla gelsin
Annem der ki, kız annenin yâridir.
Bu vesileyle her anneye bi kız, her kız çocuğuna bi kız kardeş diliyorum. Yağmur duası gibi, duaya çıkıcam neredeyse
1. Sayfadaki tabloya baktım. Çoğu kişi erkek hissediyormuş. Ben 2025 yılı kız senesi olsun istiyorum
Manifest, totem, dua, his ne derseniz
Ben varım beni de kaydedermisiniz. 24 yaşındayım. Sat 15 Ekim. 5 inci hafta kese gözüktü 6. Hafta kalp atışını duydum. Henüz cinsiyet belli değil. Karabük’te yaşıyorumMerhaba
Hepimize sağlıklı mutlu ve huzurlu bir hamilelik diliyorum
ANNE ADI
YAŞ ŞEHİR/ÜLKE KAÇINCI ÇOCUK BAŞLANGIÇ KİLO SAT KESE KALP ATIŞI ﮩﮩ٨ـ♡ﮩ٨ـﮩﮩ TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ Y YagmurrTanem 37 İstanbul 2. 59 20 Eylül 6 6+6 5 Temmuz lady peacock 39 İstanbul 2. 30 Eylül 5+3 6+3 7 Temmuz @Eldorin 35 İzmir 2. 72 23 Ekim 8+0 8+0 1 Ağustos @hayatbeninedenyoruyosun 26 1. 70 29 Eylül 5 6+1 Erkek 13 Temmuz @Taranta babu 34 Manisa 1. 67 4 Ekim 5+1 6+4 Erkek 11 Temmuz @birmucizeistiyorum 33 İstanbul 2. 11 Ekim Kız ve Erkek (İkiz) 17 Temmuz @ayesisa 26 Kahramanmaraş 2. 95 2 Ekim 6+2 7+1 Kız 9 Temmuz @ozzge1 32 Almanya 1. 65 7 Ekim 4+4 6+4 14 Temmuz @beyons 37 1. 68 14 Ekim 6+4 Erkek 23 Temmuz @YAZ YAZ 33 1. 12 Ekim 5+3 22 Temmuz @muallime5353 35 Artvin 2. 1 Ekim 5+3 6+1 Erkek 8 Temmuz @Artemis580 33 Sivas 3. 76 22 Ekim Erkek 30 Temmuz @sirinemm1 26 İzmir 2. 60 11 Ekim 5+2 6+5 18 Temmuz @gul1620 33 Diyarbakır 3. 63 Erkek 4 Temmuz PenceredekiKiz 32 Ankara 1. 55 3 Ekim 6+0 6+0 Erkek 10 Temmuz @ogretmenkls 26 İstanbul 1. 69 13 Ekim 5+3 6+5 Erkek 20 Temmuz @Huri92 32 Kocaeli 1. 61 24 Ekim 4+0 26 Temmuz @dafdt 42 İstanbul 3. 23 Ekim 4+4 Kız 30 Temmuz @ozmut 34 İstanbul 1. 60 26 Eylül 4+4 6+0 Erkek 3 Temmuz @RosaLx 41 İstanbul 1. 52 10 Ekim 6+1 17 Temmuz @Nurella42 26 Konya 1. 65 8 Ekim 5+4 Erkek 15 Temmuz @Elo16 29 Bursa 3. 80 26 Ekim Erkek 2 Ağustos A acemianne92 32 Eskişehir 2. 54 5 Ekim 7+6 7+6 12 Temmuz @hanfendi25 31 İstanbul 3. 80 5 Ekim 11 Temmuz @tilyam 30 Gaziantep 2. 72 24 Ekim 30 Temmuz @sondanbironceki 36 Ankara 1. 28 Eylül 5+3 6+3 5 Temmuz L lavienroselove 29 İstanbul 2. 12 Ekim 5+2 19-25 Temmuz @Haticcee 31 Bursa 2. 90 22 Ekim Erkek 29 Temmuz @24eylul 26 1. 40 16 Ekim 4+6 6+4 Erkek 23 Temmuz @dloss 34 Muğla/İstanbul 1. 103 24 Eylül 6+1 7+3 1 Temmuz @birkizannesi0310 32 Ankara 1. 64 08 Ekim 5+0 14 Temmuz @Flyflyars 37 3. 9 Ekim 6+0 6+6 15 Temmuz @pepsi 34 İstanbul 1. 39.2 29 Eylül 4+5 6+1 6 Temmuz @hati hati 28 1. 59 3 Ekim 5+3 6+0 Erkek 10 Temmuz @Reed Flowers 29 İstanbul 1. 50 23 Ekim 5+0 30 Temmuz Umutvari 32 Ankara 1. 46 24 Ekim 5+1 5+6 Kız 2 Ağustos @badamgul 31 57 6 Ekim 5+2 6+0 12 Temmuz @Sootica90 34 Katar 2. 18 Ekim 6+6 @ozgesel 30 1. 82 9 Ekim 5+1 7+0 Kız 16 Temmuz @bilge4848 29 1. 72 11 Ekim 6+1 6+1 23 Temmuz @Yosun gozlu 35 Yunanistan 2. 85 25 Eylül 5+0 7+0 Erkek 1-7 Temmuz @aryakusum 25 İstanbul 2. 69 30 Eylül 4+3 7+4 @Sifonella 35 İstanbul 3. 1 Ekim 5+2 7+3 @Minelsu66 26 82 5+3 @dlrss 28 İngiltere 1. 63 17 Ekim 6+0 6+0 21 Temmuz @mercanAyda 22 Diyarbakır 1. 74 20 Eylül 5+3 6+4 Erkek 30 Haziran-2 Temmuz @elif_197 26 Kocaeli 1. 74 23 Ekim 5+0 @cicipamuk 22 İstanbul 1. 74 22 Ekim 5+1 Kız 31 Temmuz @cokyenianne 30 2. 54 26 Eylül @Deniz ada0101 26 Kıbrıs 1. 30 Eylül 5+1 7+5 11 Temmuz @kayra1209 İstanbul 2. 24 Ekim Erkek 31 Temmuz @oylamabaslay 34 İstanbul 1. 66 24 Eylül 5+4 7+4 Erkek 1 Temmuz @modegiirll 33 İstanbul 1. 58 13 Ekim 4+4 6+4 Erkek 20 Temmuz @masal_01 30 Ankara 7 Ekim Erkek @essanli 32 2 Ekim 9+4 gunguzel1 23 Zonguldak 1. 56 16 Ekim 5+2 7+3 Erkek 26 Temmuz
Gaz ağrım olunca ayırt ediyorum ama endise etmiyorum perşembe kontrol var doktora danışacağımProgestan kullaniyorsanjz kanamaniz kesildiyse korkmayin bence, doktorunuz bakar zaten. Ya yine gaz diycem ama ben çok gaz problemi yasadim bu gebelikte, kasıklarıma öyle bir ağrı yapiyordu ki anlayamiyordum nedenenini sonra sonra gaz ve şişkinlik olduğunu anladim
Ben de tatlı konusunda aynı durumdayım, kokusu bile gelince midem bulanıyorBu sene zaten çevremde ne kadar gebe varsa erkek doğurduben de erkek hissediyorum belki biraz etkiyle ama bilemedim hani derler ya ye tatlıyı doğur hakkıyı ben bolca tatlı yiyom ekşi yiyemiyom turşuyu çok severim normalde ama yok yani midem bulaniyo ekşi kokusundan
Kuzum eşim almış o bileklikten 1 hafta falan baya kötüydüm ben o da araştırıp bulmuş bilekliği sipariş vermiş ama ben hep akşamları yemekten sonra mide bulantısı yaşadım sonra taktım sonrada uyumuş kalmışım işe yaradı mı anlayamadımAz önce eşim de internette araştırırken videosuna denk gelmiş alıp denesek mi acaba demişti. Doktoruma danışıp önerirse alabilirim aslında şu an her çareye muhtaç durumdayım çünkü. Çok teşekkür ederim
Kuzum sabahları çekmecemde çubuk kraker bulunduruyorum uyanır uyanmaz ağzıma atıyorum ama çok da atamıyorum çünkü aç karnına tsh ilacı içmem gerekiyor. Bi kaç çubuk kraker sonrası kalkıyorum ilaç için mecburen iki yudum su içiyorum ve anında çıkıyor. Sudan nefret ettim resmen şu dönemde
Bakalım yaşayıp göreceğiz hiç bulantım yok benim de hayret verici şekilde. Ben de bu yüzden merak ettim vallaBenim bulantım var hafiften ben de merak ediyorum bunu, bununla ilgili calismalar yapılmış sanırım kız bebek hamileliklerinde bulantı olma ihtimali daha fazla oluyormuş, benim de gözlemlediğim kadarı ile erkek bebek hamilelikleri daha kolay geçiyor ama tam tersi durumu yaşayanlar da var.
İlahiBu arada benim zaten iki oğlum var ilk eşimden, Allah da biliyor ya kız istiyor gönlümüz. Bütün maya çin rus mus takvimlerine baktım, tüm hurafeleri yaptım (yüzük-yastık altona makas bıçak) hepsi kız diyor. Rüyamda da kız görmüştüm zaten ama geçen gece çok komik bir rüya gördüm, ultrasona bakıyor doktor benişin pipisi bana el sallıyorbak işte erkek diyor doktor bilinçaltı korkuları ahahhaha, bu kadar manyamayaydım eyiydi
Hadi inşallah öyle olurYatılı misafirim var. Bugün de hastaneye gittim kan ve 24 saatlik topladığım idrarı vermeye. Dön çocuğu okuldan al, yemek yap. Bu saat oldu. Maşallah. Ben yokum ya, kaynatıp durun köftehorlar.
Genel kanı o şekilde. Kızsa daha çok bulantı kusma olur diyolla. Ama ben bi kızım old halde ona bi can yoldaşı kız kardes istediğim için bu şehir efsanesini reddediyorum
Oğulları olan arkadaşlara arayıp hususi sordum. Kimi öğürdüm kustum kilo verdim diyor. Kimi rahat geçti diyor. Demek genel geçer bi kural yok.
İvit
Ahahhahahha
Ben de senin için güzel bi kız diliyorum Allahtan.hayırla gelsin kolaylıkla sağlıkla gelsin
Annem der ki, kız annenin yâridir.
Bu vesileyle her anneye bi kız, her kız çocuğuna bi kız kardeşdiliyorum. Yağmur duası gibi, duaya çıkıcam neredeyse
1. Sayfadaki tabloya baktım. Çoğu kişi erkek hissediyormuş.
Manifest, totem, dua, his ne derseniz
Ben 2025 yılı kız senesi olsun istiyorum
HahahaHahahha evet çok heyecanlı gerçekten yatabiki öncelikle sağlıklı olsunlar en birinci dileğimiz her zaman bu
Ben yanlış hissetmeyi diliyorum
Valla bu söylemi ben kendim bizzat yıktım yaBu sene zaten çevremde ne kadar gebe varsa erkek doğurduben de erkek hissediyorum belki biraz etkiyle ama bilemedim hani derler ya ye tatlıyı doğur hakkıyı ben bolca tatlı yiyom ekşi yiyemiyom turşuyu çok severim normalde ama yok yani midem bulaniyo ekşi kokusundan
Ben de aynı durumdayim ya ne tatlı ne ekşi ne acı ne tuzlu herşey itici geliyor ama yerken de iştahlı herseyden yiyorum, bir tek ev turşusunun tadı ağır geldiğinden çok az yiyorumValla bu söylemi ben kendim bizzat yıktım yakızımda hunharca tatlı yerdim sürekli tatlı isterdi canım. Annem de abimde deli gibi ekşi yemiş mesela bu değişiyor ya şuan ben ne tatlı ne eksi aramiyorum çünkü herşeyin tadı tuhaf geliyor
Aynen ilginç şekilde canım hiçbir şey çekmiyorBen de aynı durumdayim ya ne tatlı ne ekşi ne acı ne tuzlu herşey itici geliyor ama yerken de iştahlı herseyden yiyorum, bir tek ev turşusunun tadı ağır geldiğinden çok az yiyorum
Aynen öyle katılıyorum.Sağlıklı olsun da bebişleer cinsiyeti önemli değil
Bende oğlumda deli gibi ekşi ne bulsam yerdim allaahh bı gece kalkmisim yeşil o ekşi zeytinlere gelir gelemz limon sikardim iki üç tane ertesi gün yerdim ki yeşil zeytin sevmem, bı gece kalktım yiyorum kavanoz duş patla eşim koştu geldi ben bir agliyorum zeytinleri mı yiyecektim diye sonra oturup limon yedim sakinlesinceValla bu söylemi ben kendim bizzat yıktım yakızımda hunharca tatlı yerdim sürekli tatlı isterdi canım. Annem de abimde deli gibi ekşi yemiş mesela bu değişiyor ya şuan ben ne tatlı ne eksi aramiyorum çünkü herşeyin tadı tuhaf geliyor
Cinsiyetleri öğrenince yazalım hamileliği bizim gibi gecenlere yeni hurafe olsunAynen ilginç şekilde canım hiçbir şey çekmiyorher şey sanki grip olmuşum da ağzımın tadı yokmuş gibi tadı garip geliyor. Ama oturunca da gene de yiyebiliyorum. 2 hafta önce oturunca yemek de zordu en azından şimdi daha iyi yiyebiliyorum. Turşu da midemde çok gaz var onu yiyince çok daha kötü oluyorum diye çok çok az yiyiyorum.
Aha haşimato tiroidin hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Tsh ın kaç çıkmıştı en sonnnn. Haşimato tiroidi benim annemde de var anti tpo değeri 250 çıkmış. Benim de 15 çıktı ama bana da haşimato tiroidi dediler. Sende de var Kuzucum. Doktor belki boyun usg yapabilir ya da elle muayene de yapabilir. Ama korkma korkulacak bi şey yok. Tsh yükselirse ilaçla düşer sorun olmazUmutvari bacım yetiş!
Google emmiye sorarsam ölümcül hasta çıkabilirim.
Anti tpo ne demek ? Neden bu kadar yüksek ?
korkulacak bi şey var mı? Dertsiz başa bela mı aldık ?
Check-up mantığına her zaman karşı olmuşumdur, sebebi buyrun eklediğim görselde
Uyyyy!Aha haşimato tiroidin hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Tsh ın kaç çıkmıştı en sonnnn. Haşimato tiroidi benim annemde de var anti tpo değeri 250 çıkmış. Benim de 15 çıktı ama bana da haşimato tiroidi dediler. Sende de var Kuzucum. Doktor belki boyun usg yapabilir ya da elle muayene de yapabilir. Ama korkma korkulacak bi şey yok. Tsh yükselirse ilaçla düşer sorun olmaz
Demek ki değişiyor işteBende oğlumda deli gibi ekşi ne bulsam yerdim allaahh bı gece kalkmisim yeşil o ekşi zeytinlere gelir gelemz limon sikardim iki üç tane ertesi gün yerdim ki yeşil zeytin sevmem, bı gece kalktım yiyorum kavanoz duş patla eşim koştu geldi ben bir agliyorum zeytinleri mı yiyecektim diye sonra oturup limon yedim sakinlesinceşimdi ağzımda tat tuz yok ekşi de tatsız tatlı da tatsız
Aynen yazalım bakalım hangimizin neyi olacak görelimCinsiyetleri öğrenince yazalım hamileliği bizim gibi gecenlere yeni hurafe olsun
Hayırlısıyla başaracağız bu etabı inşallah, hiç tat yok bir de yemkicin kavrulan o yag soğan aklıma gelince kulaklarım ugulduyor yapmadan görmeden kusasim geliyorDemek ki değişiyor işteay sen de benim gibiymissin tatsız tuzsuz geçiyor benim de valla. 3 ay bitince geçse bari ya. Yediklerinden zevk almamak da çok zormuş valla yiyorsun ama tadı buruk gibi zor yanı
Kuzucum endokrin bakıyor. Üni hastanelerinde direkt endokrine gidebiliyorsun ama devlet hastanelerinde önce dahiliye malesef. Tsh normalse müdehale edilmiyor. Ama tsh yüksekse sadece tsh düşürmek için ilaç başlanıyor. Gebelikte aniden fırlayabiliyor ama takipte fayda varrrUyyyy!
Kardeş İstanbul ne taraf ?
Haşimoto ne ola ki ? Hiç bilmiyorum.
7 kasımda en son TSH bakıldı. 2.33 çıkmış.
Yarın eğitim araştırmaya gidem mi ? Hangi bölüm bakar bu seye ?
Saol bacım.Kuzucum endokrin bakıyor. Üni hastanelerinde direkt endokrine gidebiliyorsun ama devlet hastanelerinde önce dahiliye malesef. Tsh normalse müdehale edilmiyor. Ama tsh yüksekse sadece tsh düşürmek için ilaç başlanıyor. Gebelikte aniden fırlayabiliyor ama takipte fayda varrr
Sevgili canlar bi çoğunuz benden ilerdesiniz. Ben bugün 7+6 oldum. Mide bulantısı ve kusmayla baş edemiyorum. Dün nerdeyse gün içinde 20 defa kustum. Bi bardak su anca içebilmişimdir. 1000 lil serum taktık biraz ona güvendim. Ama bugün de yine uyandığımdan beri kusuyorum. Midem boş olduğu için safra kusmaya başladım günüm rezil oluyor resmen. Mide bulantısı neyse de boş bir mideyi kusmaya çalışmak ölüm gibi resmen. Allah aşkına bana bi yol gösterin ne yaptınız bu süreçte. Kimsenin mi bu kadar ağır geçmedipirizin prilam ikisine kullanıyorum ama fayda etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?