2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
Yatılı misafirim var. Bugün de hastaneye gittim kan ve 24 saatlik topladığım idrarı vermeye. Dön çocuğu okuldan al, yemek yap. Bu saat oldu. Maşallah. Ben yokum ya, kaynatıp durun köftehorlar.

Genel kanı o şekilde. Kızsa daha çok bulantı kusma olur diyolla. Ama ben bi kızım old halde ona bi can yoldaşı kız kardes istediğim için bu şehir efsanesini reddediyorum

Oğulları olan arkadaşlara arayıp hususi sordum. Kimi öğürdüm kustum kilo verdim diyor. Kimi rahat geçti diyor. Demek genel geçer bi kural yok.

Kız miydi önce ki?
İvit
Ahahhahahha
Ben de senin için güzel bi kız diliyorum Allahtan. hayırla gelsin kolaylıkla sağlıkla gelsin

Annem der ki, kız annenin yâridir.
Bu vesileyle her anneye bi kız, her kız çocuğuna bi kız kardeşdiliyorum. Yağmur duası gibi, duaya çıkıcam neredeyse

1. Sayfadaki tabloya baktım. Çoğu kişi erkek hissediyormuş.
Manifest, totem, dua, his ne derseniz
Ben 2025 yılı kız senesi olsun istiyorum

Son düzenleme:
Bu sene zaten çevremde ne kadar gebe varsa erkek doğurdu ben de erkek hissediyorum belki biraz etkiyle ama bilemedim hani derler ya ye tatlıyı doğur hakkıyı ben bolca tatlı yiyom ekşi yiyemiyom turşuyu çok severim normalde ama yok yani midem bulaniyo ekşi kokusundan

Ben varım beni de kaydedermisiniz. 24 yaşındayım. Sat 15 Ekim. 5 inci hafta kese gözüktü 6. Hafta kalp atışını duydum. Henüz cinsiyet belli değil. Karabük’te yaşıyorum

Gaz ağrım olunca ayırt ediyorum ama endise etmiyorum perşembe kontrol var doktora danışacağım

Ben de tatlı konusunda aynı durumdayım, kokusu bile gelince midem bulanıyor

Kuzum eşim almış o bileklikten 1 hafta falan baya kötüydüm ben o da araştırıp bulmuş bilekliği sipariş vermiş ama ben hep akşamları yemekten sonra mide bulantısı yaşadım sonra taktım sonrada uyumuş kalmışım işe yaradı mı anlayamadım

Bakalım yaşayıp göreceğiz hiç bulantım yok benim de hayret verici şekilde. Ben de bu yüzden merak ettim valla
İlahi benim gönlüm hafiften yine kıza kayıyor aslında içten içe ama hiç bir his yok içimde. Siz de benim gibi rüyalarda görecek kadar takmissiniz kafaya. Ruyamda Dr sürekli erkek diyor bana ama kızım çok emin erkek olacağından çocuk hissediyor mudur nedir erkek olacak ya bebek kardeşim mavi biberon alalım mavi emzik alalım diyip duruyor anlamadım
Hadi inşallah öyle olur ben de sürekli bu kadar yazamıyorum bugün iyi girip yazabildim
Hahahha evet çok heyecanlı gerçekten ya tabiki öncelikle sağlıklı olsunlar en birinci dileğimiz her zaman bu
Ben yanlış hissetmeyi diliyorum
Hahaha artık hayirlsii neyse o olsun ya. Bu sene düşündüm de cevremdeki herkes erkek doğurmuş belki 2025 kız senesi olur
Valla bu söylemi ben kendim bizzat yıktım ya kızımda hunharca tatlı yerdim sürekli tatlı isterdi canım. Annem de abimde deli gibi ekşi yemiş mesela bu değişiyor ya şuan ben ne tatlı ne eksi aramiyorum çünkü herşeyin tadı tuhaf geliyor

Ben de aynı durumdayim ya ne tatlı ne ekşi ne acı ne tuzlu herşey itici geliyor ama yerken de iştahlı herseyden yiyorum, bir tek ev turşusunun tadı ağır geldiğinden çok az yiyorum

Ben de aynı durumdayim ya ne tatlı ne ekşi ne acı ne tuzlu herşey itici geliyor ama yerken de iştahlı herseyden yiyorum, bir tek ev turşusunun tadı ağır geldiğinden çok az yiyorum
Aynen ilginç şekilde canım hiçbir şey çekmiyor her şey sanki grip olmuşum da ağzımın tadı yokmuş gibi tadı garip geliyor. Ama oturunca da gene de yiyebiliyorum. 2 hafta önce oturunca yemek de zordu en azından şimdi daha iyi yiyebiliyorum. Turşu da midemde çok gaz var onu yiyince çok daha kötü oluyorum diye çok çok az yiyiyorum.
Sağlıklı olsun da bebişleer cinsiyeti önemli değil
Aynen öyle katılıyorum. Bizimki sadece merak işte.

Bende oğlumda deli gibi ekşi ne bulsam yerdim allaahh bı gece kalkmisim yeşil o ekşi zeytinlere gelir gelemz limon sikardim iki üç tane ertesi gün yerdim ki yeşil zeytin sevmem, bı gece kalktım yiyorum kavanoz duş patla eşim koştu geldi ben bir agliyorum zeytinleri mı yiyecektim diye sonra oturup limon yedim sakinlesince şimdi ağzımda tat tuz yok ekşi de tatsız tatlı da tatsız

Umutvari bacım yetiş!

Google emmiye sorarsam ölümcül hasta çıkabilirim.
Anti tpo ne demek ? Neden bu kadar yüksek ?
korkulacak bi şey var mı? Dertsiz başa bela mı aldık ?

Check-up mantığına her zaman karşı olmuşumdur, sebebi buyrun eklediğim görselde

Eklentiler

• IMG_3868.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 54
Cinsiyetleri öğrenince yazalım hamileliği bizim gibi gecenlere yeni hurafe olsun

Aha haşimato tiroidin hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Tsh ın kaç çıkmıştı en sonnnn. Haşimato tiroidi benim annemde de var anti tpo değeri 250 çıkmış. Benim de 15 çıktı ama bana da haşimato tiroidi dediler. Sende de var Kuzucum. Doktor belki boyun usg yapabilir ya da elle muayene de yapabilir. Ama korkma korkulacak bi şey yok. Tsh yükselirse ilaçla düşer sorun olmaz

Uyyyy!
Kardeş İstanbul ne taraf ?
Haşimoto ne ola ki ? Hiç bilmiyorum.
7 kasımda en son TSH bakıldı. 2.33 çıkmış.
Yarın eğitim araştırmaya gidem mi ? Hangi bölüm bakar bu seye ?

Son düzenleme:
Demek ki değişiyor işte ay sen de benim gibiymissin tatsız tuzsuz geçiyor benim de valla. 3 ay bitince geçse bari ya. Yediklerinden zevk almamak da çok zormuş valla yiyorsun ama tadı buruk gibi zor yanı
Cinsiyetleri öğrenince yazalım hamileliği bizim gibi gecenlere yeni hurafe olsun
Aynen yazalım bakalım hangimizin neyi olacak görelim

Demek ki değişiyor işte ay sen de benim gibiymissin tatsız tuzsuz geçiyor benim de valla. 3 ay bitince geçse bari ya. Yediklerinden zevk almamak da çok zormuş valla yiyorsun ama tadı buruk gibi zor yanı
Hayırlısıyla başaracağız bu etabı inşallah, hiç tat yok bir de yemkicin kavrulan o yag soğan aklıma gelince kulaklarım ugulduyor yapmadan görmeden kusasim geliyor

Uyyyy!
Kardeş İstanbul ne taraf ?
Haşimoto ne ola ki ? Hiç bilmiyorum.
7 kasımda en son TSH bakıldı. 2.33 çıkmış.
Yarın eğitim araştırmaya gidem mi ? Hangi bölüm bakar bu seye ?
Kuzucum endokrin bakıyor. Üni hastanelerinde direkt endokrine gidebiliyorsun ama devlet hastanelerinde önce dahiliye malesef. Tsh normalse müdehale edilmiyor. Ama tsh yüksekse sadece tsh düşürmek için ilaç başlanıyor. Gebelikte aniden fırlayabiliyor ama takipte fayda varrr

Saol bacım.
Hızır gibi yetistin

Google a sormak istemiyorum. Bi ayağı çukurda gösteriyor insanı. Haftaya Dr randevum var, onu bekleyip Dr a sorayım ins.

Ben aynı durumdayım. Kilo verdim, ne yersem çıkarıyorum 1 bardak su içemiyorum. Prilam falan da etki etmiyor. Her gün serum taktırıyorum izotonik su + zofer. O biraz rahatlatıyor da 2 lokma giriyor boğazımdan. Her yerim delik deşik mosmor oldu. Ne zaman geçecek diye dua edip duruyorum

Yemediğim için tuvalete de çıkamıyorum vücutta çıkacak bir şey yok çünkü. Bağırsaklarım iflas edecek diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…