- 10 Temmuz 2021
- 385
- 1.560
- 63
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #6.621
Bende de oluyor hatta az önce yaşadımBöyle biraz idrarını tutunca ağrı yaşayan var mı kızlarrr ?
Valla kuzum ben gündüz uyuyamadigim için gece yorgunluktan kızım gelip uyandirmazsa tuvaletim geldi diye hayatta uyanmiyorum. Ağrısa da catlasam da patlasam da uyanamiyorum öyle bir yorgunluk hali. Artık gündüz nasıl yoruluyorsamGeceleri uyumak bana bi zorlaştı sanki ya. Günlük su içme miktarım çok olsun diye sabah akşam farketmeden sürekli su içmeye çalışıyorum. Gece de sürekli tuvalete kalkıyorum o yüzden. Aslında kalkmasam da olur da sanki idrarım biraz fazla bekleyince ağrı oluyor hemen. Böyle biraz idrarını tutunca ağrı yaşayan var mı kızlarrr ? Bi de geceleri ben gibi uyku tutmayanbu arada gündüz kış uykusuna yatmışım gibi uyumamdan bahsetmiyorum tabi
Ya suyuda şöyle diyim 4 lt ye yakın içiyorum aslında kocam eve su taşımaktan yorulduMaşallah kuzum çok tatlıbenim bu konuda bir bilgim yok. Senin için hayırlısı neyse o olsun. İyi araştır doktorlara danış içine ne sinerse öyle yap. Hakkında hayırlısı olsun en sağlıklı şekilde gelsin bebeğin inşallah
Progestan hiç kullanmadım o yüzden bir fikrim yok canım benim. Biraz dikkat et bakalım yediklerine bol su iç. İnşallah normale döner
Sen de benim gibi düşünceler denizinde bogulmussun ladyim. Konuyu kapatabildiysen ne güzel zira benim beynimin içinde susmayan bir ses var arkada habire konuşuyor sanki. Sağlıkla, en hayırlı zamanda evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah
İlk hamileligimde 8 ayima kadar dönüşümlü yağlar kullandım hiç catlagim yoktu. 9. Aya girdiğimde bir gün uyandığımda karnım Türkiye fay hattına dönmüştüAranızda hiç karnında çatlağı olan var mı ben sürekli bio oilin yağını kullanmama rağmen bugün birden bire ince kirmizi çizgiler halinde çatladım tabi o yangı hissi de cabası
Aynı durumdayım. Gecenin bir yarısı hep aynı saat 03 sularında anlamsız bir şekilde uyanıyorum. Sağa dön sola dön uyku tutmuyor. Sabah dersin var uyu diye kendime telkin verirken stres olup iyice uykum kaçıyorGeceleri uyumak bana bi zorlaştı sanki ya. Günlük su içme miktarım çok olsun diye sabah akşam farketmeden sürekli su içmeye çalışıyorum. Gece de sürekli tuvalete kalkıyorum o yüzden. Aslında kalkmasam da olur da sanki idrarım biraz fazla bekleyince ağrı oluyor hemen. Böyle biraz idrarını tutunca ağrı yaşayan var mı kızlarrr ? Bi de geceleri ben gibi uyku tutmayanbu arada gündüz kış uykusuna yatmışım gibi uyumamdan bahsetmiyorum tabi
Herkes aynı dertten muzdarip heralde bende gece 3 gibi uyanıyorum ve kaçıyor uykum üstüne birde bacaklarım ağrıyor iyice uyutmuyor zoraki uyumaya çalışıyorum ve hep sağ yada sola yatmaktan yanlarım ağrıyorİlk hamileligimde 8 ayima kadar dönüşümlü yağlar kullandım hiç catlagim yoktu. 9. Aya girdiğimde bir gün uyandığımda karnım Türkiye fay hattına dönmüştüBenim anneminde karnı aynı şekilde... Anladım ki genetik büyük rol oynuyor bu konuda
Aynı durumdayım. Gecenin bir yarısı hep aynı saat 03 sularında anlamsız bir şekilde uyanıyorum. Sağa dön sola dön uyku tutmuyor. Sabah dersin var uyu diye kendime telkin verirken stres olup iyice uykum kaçıyornormalde bayılmış gibi deliksiz uyurdum bu olaya şaştım kaldım gündüz yorgunluktan ölüyorum ev iş çocuk derken. Şimdi böyleyse son aylar nasıl olacak diye kara kara düşünmeye başladım
Baya da iciyormussun aslında ya gerçektenYa suyuda şöyle diyim 4 lt ye yakın içiyorum aslında kocam eve su taşımaktan yoruldu19 lt damacana takıyor 3 en fazla 4. Gün sabahında bitiyor ben artık yediğimdende az yiyip öyle denicem ama bu haftalardan sonrada aşırı zor bu valla bakalım.
Ay evet ben bi de çok minyonum eşime diyorum ki keşke çocuğu sen taşısaymışsın senin bedeninde daha çok yer varValla ben ilk hamileliğimde çok düzenli lierac kullandım, 37. Haftaya kadar hiç bir şeyim yoktu sonra iki gün içinde alt göbeğim full çatladı. O yüzdem bunda daha bir şey başlamadım, belki son trimesterda başlarım
Aynı durum bende de var ama normal ya yer yer kalmıyor bu yüzden baskı oluyor
mesanemize yer kalmadı o da haklıBende de oluyor hatta az önce yaşadımhamile değilken de oluyor özellikle çok sıkışıklıktan sonra
oyyy daha ben birinci çocukta böyleyim ikinci çocukta başarım kim bilir hahahaValla kuzum ben gündüz uyuyamadigim için gece yorgunluktan kızım gelip uyandirmazsa tuvaletim geldi diye hayatta uyanmiyorum. Ağrısa da catlasam da patlasam da uyanamiyorum öyle bir yorgunluk hali. Artık gündüz nasıl yoruluyorsamşimdi yine geldi kızım uyandırdı yoksa sabaha kadar gözümü acamazdim.. evet çok gelirse ağrıyor tabi ama o ağrı bile beni uyandiramiyor. Yatmadan ikide bir tuvalete gidiyorum gece çok gelmesin diye. Ama tabi geliyor.
Ya evet daha ikinci trimestere yeni geçtikAynı durumdayım. Gecenin bir yarısı hep aynı saat 03 sularında anlamsız bir şekilde uyanıyorum. Sağa dön sola dön uyku tutmuyor. Sabah dersin var uyu diye kendime telkin verirken stres olup iyice uykum kaçıyornormalde bayılmış gibi deliksiz uyurdum bu olaya şaştım kaldım gündüz yorgunluktan ölüyorum ev iş çocuk derken. Şimdi böyleyse son aylar nasıl olacak diye kara kara düşünmeye başladım
hiç öyle düşünme Rabbim o kadar büyük ve yüce ki benim komşum 6 aylıkken kanaması oluyor spiralden dolayı hemen sezeryana alınıyor ve bebek dört aydır küvette ve kalp ameliyatı oldu o küçücük bedende kimi yaşamaz dendi ama yine de hayata tutundu artık çıkaracaklar hastaneden şuan küvette değil normal servisteymiş dün konuştum bende onunlaBugün yürüyüşe çıktım. Yürürken düşündüm. Benim doğum planlı sezaryen olacak. 38. Haftada yapılır genellikle, o da haziranın son haftasına denk gelir. 20sinde karne alınacak. Kızımı düşündüm. Çakışmasın. 23 Haziran pazartesi daha dedim. Ama bu en iyi ihtimal.
Ya ondan önce suyum gelse yahut ani bi durum gelişse çok daha erken gelebilir dedim. Sancı gelse açılma olsa ya sezaryene dönemezlerse… Normal doğumda ne komplikasyonlar olabilir?..Baktım daha derine inmişim. Kaçıncı haftadan itibaren doğarsa cihaza bağlı olmaksızın nefes alabilir, kuvuoze girmeden hastaneden taburcu olabilir. Doğan en küçük bebek kaç grammış ? Ya kötü şeyler olursa..
Olay başka yerlere gitti. Doğum kaderdir. Yalnızca Allah bunu bilebilir. Lady dedim çık bu bataktan.Hemen kapattım konuyu. Annelik manyaklık gerçekten
Dörtlü testte neye bakıyorlar acabaBen üçlü yaptırmadım dörtlü yaptırdım
Gittiniz mi sonuç için benim doktor üçlü yapalım dedi ikili de yaptırdımBen geçen hafta yaptırdım ama sonucu için gitmedim henüz
Yaptırdım canım ben geçen hafta. Dün cikti sonucu onun da aradılar sıkıntı yokmus şükür.
Devlet hastanesinde mi yaptırdınızYaptırdım canım ben geçen hafta. Dün cikti sonucu onun da aradılar sıkıntı yokmus şükür.
Çapa ve çam sakura da yapılıyor bildiğim. Yanlış hatırlamıyorsam eğer..Kızlar devlet hastanesinde detaylı usg yapılıyor mu acaba yapılıyorsa hangi hastanede yapılıyor bilgisi olan varmı İstanbul için soruyorum Avrupa yakası için
Ben bir kaç hastaneye baktım ama onlarda yapılmıyor
Bas çevresine bide 2li taramadan farklı olarak AFP diye bi kan değerineDörtlü testte neye bakıyorlar acaba
Yok canım idrar sıkışık falan değildi hatırladığım kadarıyla. Vajinadan bakılmıyor direkt karından bakiliyor. Karnından bebeğin tüm uzuvlarını tek tek inceliyor.Detaylı ultrason için randevusu aldım 20+3'te gitmiş olacağım. Kızlar daha önce yaptıranlar idrar sıkışık mı gidiliyor bir de vajinal bakılıyor mu acaba?
Yok ben özelde yaptırdım.Devlet hastanesinde mi yaptırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?