- 8 Temmuz 2017
- 697
- 2.176
- 113
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #7.861
Çok teşekkürler Allah razı olsun aynen canım dua edip bekleyeceğiz amin hepimiz içinGözün aydın canım çok şükür çok sevindim maşallahhiçbirimiz için %100 değil zaten rabbimize sığınıp dua ediyoruz inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun
Muz,kuryemiş yumurta . Yumurta yiyemezsem avakado yiyorum haftada 3 kez şekerim sınırda paketli gıdalar yasak aşırı tatlı istedigim yok ama meyve yiyorum aşırı meyve yiyorum seviyorum da. Et yiyemiyorum ama dışardan yiyorum haftada 2 kez filan ekmek yiyorum siyah üzüm ve pekmez de ekliyim. Ben zaten hep dikkat ediyordum 5 ayda 2 kılo aldım :)Bu arada kızlar nasıl besleniyorsunuz günlük örnekler verir misinizkalsiyumu çok almak gerekiyormuş ben yoğurt bi kaşık yiyordum millet 5 kase yoğurt yiyormuş siz nasıl besleniyorsunuz
Sabah aldım şükür :) Çok sağolSabah 10 da bak dakikasını geçirme randevular görünüyor o saatte
Sol taraf ağrısı bı bitmedi ya benim de ağrıyor hatta sürdüğü zmaan pijamami bile giyemiyorum, sol ayağımı kaldırmak çok canımı acıtıyorKızlar aniden sol kasığıma ağrı saplanıyor sonra tekrar devam ediyor geçiyor tekrar . Bu durumda olan oldu mu
Benim de bugün başladı girip çıkıyor rahim mi büyüyor acabaS
Sol taraf ağrısı bı bitmedi ya benim de ağrıyor hatta sürdüğü zmaan pijamami bile giyemiyorum, sol ayağımı kaldırmak çok canımı acıtıyor
Benim uç dört haftadir hep var ki, bilemiyorum sebep ne amaBenim de bugün başladı girip çıkıyor rahim mi büyüyor acaba
Bıçak gibi saplantılar rahime bağlı kas gerilmesi yazıyor umarım öyledir canımBenim uç dört haftadir hep var ki, bilemiyorum sebep ne ama
Ben sabahları mutlaka yumurta yiyorum bol peynir yiyorum tiksinmemek için cesitlendiriyorum arada öğlenleri tek olduğum için canım ne çekerse o tavuklu salata yapıyorum arada yanında ayranla tüketiyorum haftada bir balık kırmızı et yemeye özen gösteriyorum ama bu aralar deli gibi makarna aseriyorum bı kaç gün bikana kadar yedim salata ve yoğurtlaBu arada kızlar nasıl besleniyorsunuz günlük örnekler verir misinizkalsiyumu çok almak gerekiyormuş ben yoğurt bi kaşık yiyordum millet 5 kase yoğurt yiyormuş siz nasıl besleniyorsunuz
İnşallah canım benim bir hafta sonra göreceğiz nasipse bakalım çıkmış mi cikmamis mi.Korma o şekilde olmayacaktır inşallah plesanta da yukarıya çıkacaktır endişelenme
Güzel düşün güzel olsun herşey kendini bu strese sokma şimdiden
Rabbim yardım ediyor canım benim
Dularım seninle
5 kase yoğurda gerek yok ki. Sabah 2 kibrit kutusu peynir öğlen 1 bardak ayran veya 1 kase yoğurt. Protein, ceviz badem, meyve yemeye özen gösteriyorum ilaveten.Bu arada kızlar nasıl besleniyorsunuz günlük örnekler verir misinizkalsiyumu çok almak gerekiyormuş ben yoğurt bi kaşık yiyordum millet 5 kase yoğurt yiyormuş siz nasıl besleniyorsunuz
Ooo bu nasıl incelik mutlu pazarlarrrSitedeki 1000. mesajımı saçma bir bdv topiğine harcayacak değildimmutlu pazarlar güzel hamişler
Çok güzelBeş kase yoğurt ne ya ? Ne abartmışlar. Protein ağırlıklı dengeli beslenme önemli olan.
Ben paketli gıda, abur cuburu tamamen kestim. Kilom var zaten. Bir de tansiyon sorunu çıkınca tümden yasakladım.
Her gün illa yediğim yumurta var. Akşam yemeğinde yoğurt da oluyor. Ama öyle şu kadar kase değil. Birkaç kaşık. Akşam yemezsem gündüz içine elma doğrayıp yiyorum. (Meyveyi yogurtla yiyince şekeri çok yükseltmiyor) Eşim balık delisi. Haftada net iki gün balık yiyoruz. Bir de ceviz çok severim. Bolca yiyorum. Bebeğe de çok faydalı. Anneden çok bebeğe kilo aldıran yiyecekler bunlar.
Tatlı arayan bi insan değilim. Bu hamilelikte iyice uzaklaştım. Tuzu azalttığımdan beri var olan şişlik ve ödemin biraz azaldığını gözlemliyorum. Sizin de aklınızda olsun.
Valla çok güzel hangi balıkları tüketiyorsunuzSabah mutlaka yumurta ya haşlıyorum yada omlet yapıyorum avokado 2 günde bir tüketmeye çalışıyorum araya boşluk koyuyorum sürekli yediğimde midem bulanıyor. Ve mutlaka kırmızı ve yeşil biber kahvaltıma ekliyorum onun dışında peynir var.
Öğlen ye zeytinyağlı yemek yada köfte,tavuk vs yanına salata yada yoğurt.
Akşamları da aynı şekilde öğlen et yediysem akşam sebze ile dengeliyorum. Paketli gıda tüketmiyorum. Çok canım isterse sadece bir tane alıp nefsimi köreltiyorum. Kefir içmeye çalışıyorum meyve çok sık yemesemde Birtane elma kırmızı yada yeşil onu tüketiyorum ve ceviz badem gün içinde atıyorum ağzıma. Makarna pilav yemiyorum mümkün olduğunca yersemde tam buğday makarnaları yada bulgur pilavını tercih ediyorum. Balık haftada bir tüketiyorum bol salata ile çokta iyi geliyor :) bu şekilde benimde
Ben sadece kibrit kutusu kadar peynir ve 1 yemek kaşığı yoğurt bazen az yiyorum galiba ben ;(5 kase yoğurda gerek yok ki. Sabah 2 kibrit kutusu peynir öğlen 1 bardak ayran veya 1 kase yoğurt. Protein, ceviz badem, meyve yemeye özen gösteriyorum ilaveten.
Ceviz ye canımKızlar ne güzel besleniyorsunuz maşallahben hiç meyve sebze falan yiyemiyorum arada bi muz bazen etli ya da tavuklu sebze yemeği okadar. Her sabah yumurta peynir yemeye özen gösteriyorum sadece.
Bebişleriniz kaç gram oldu? Benim kız 19+2de 290 gram 20 cmdi doktor yorum yapmadı internetten baktığımda da çok farklı aralıklar var. Acaba bebişe kilo aldıramıyormuyum diye de üzülüyorum ama gerçekten güzel beslenemiyorum içim hiçbişey almıyor
Ceviz badem ve fındığa da alerjim var malesefCeviz ye canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?