- 8 Kasım 2024
- 256
- 756
- 18
- 33
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #8.001
Gözünüz aydın darısı başımıza inşallah hepimiz için olumlu sonuçlanır detaylılarKızlar benim de detaylım vardı bugün şehir hastanesinde yaptırdım çok şükür her şey yolunda güzel geldi elhamdülillah1 ay sonra şeker yüklemesi var gel dediler. Bir de Ramazan da oruç tutucaklar düşünenler var mı
Ben de belki birkaç gün deneyebilirim zorlanırsam bırakırım bakalım güvenemiyorum kendime deGözün aydın canım
Ben tutmayı düşünüyorum canım yani yapabiliriz bir sıkıntı olacağını sanmıyorum çok zorlanırsam belki aralarda bir kaç tane tutmam geçen akşam konusu evde açılınca eşim baya tepki verdi tabi saçmalama öyle bir şey yapma sakın sen hamilesin çocuk için iyi değil deyip durdu ama ben yapabildiğim kadarını yaparım dedim bakalım hayırlısı ile Ramazan ayı hepimizi için bereketli sağlıklı bir şekilde gelsin
Aminn hepimizin tüm sonuçları çok güzel gelir inşallahGözünüz aydın darısı başımıza inşallah hepimiz için olumlu sonuçlanır detaylılarben düşünüyordum ara ara tutmayı doktora sordum ‘kesinlikle önermiyorum’ dedi. Birkaç akşam öğününü atladım geçen haftalarda sabah 6da kalkıp kuru ekmek kemirdim dayanabilirsem birkaç gün tutucam galiba. Bebeğe de bi sıkıntı olur mu bilmiyorum açıkçası korkuyorum
Ben AVM'de hapşırdım 1kere... Kaçtı gittiiiBendeşükür hiç kacirmadim da belli olmaz bu iş hapşırık öksürük abi harekette iyi sıkmak lazım kasları
Hep diyorum ya öyle çok ucundan döndüm ki suyum.geldiginde kaçtı bu sefer diye bıraktım gitti gibi bı his yaşadım sıkıyorum tutamıyorum şoklandim resmenBen AVM'de hapşırdım 1kere... Kaçtı gittiii
Geçen sabah kahvaltım cidden yenilebilir düzeyde, deneyebilirsen bir kere deneHatiriniza surada verilen tarifleri deneyeceğim yamarkete çıkınca alacağım ürünlerden biri
Sıkışık gezmemeye özen gösteriyorum aldığım en iyi önlem buHep diyorum ya öyle çok ucundan döndüm ki suyum.geldiginde kaçtı bu sefer diye bıraktım gitti gibi bı his yaşadım sıkıyorum tutamıyorum şoklandim resmen
Yumurtayı kayısı kivaminda iki tane rahat yerim çokta severim de avakadoya bı ısınamadım gitti yine de deneyeceğimGeçen sabah kahvaltım cidden yenilebilir düzeyde, deneyebilirsen bir kere dene
Çok haklısın eğer beğenirsen limon ve tuzla kesin beğenirsen yoksa zorlamazsın kendini hiçYumurtayı kayısı kivaminda iki tane rahat yerim çokta severim de avakadoya bı ısınamadım gitti yine de deneyeceğim
Bu saydıkların bende de oluyor canım son günlerde ama bebeğin hareketlerini hissettiğim için endişelenmiyorum. Bugün tetanoz aşısı olmak için sağlık ocağına gittim hemşire bebeğin kalbini dinleyelim dedi, sağ kasığıma çok yakın bir yerde duyduk kalp atışını. Sanırım pek yukarı çıkmadı daha bebişler..Tecrübeli annişler bana yeni evham yüklendi. Birkaç gündür bebeğin hareketlerini aşağıda hissediyorum göbek deliğimin 8 parmak civarı aşağısında rahim bölgesinde. Orada hissedince hemen idrara sıkışıyorum. Bir de merdiven inerken orada doluluk hissediyorum sanki bebeği oralara çarpıyormuşum gibi. Bunu yaşayan oluyor mu?
Kapladiklari alan ilk hallerine göre daha geniş artık göbek hizasından aşağı yanlara istediği gibi oynar yer değiştirir haftadan haftaya bı tık yukariya doğru da yer açacak kendine yine tüm oyun alani onunTecrübeli annişler bana yeni evham yüklendi. Birkaç gündür bebeğin hareketlerini aşağıda hissediyorum göbek deliğimin 8 parmak civarı aşağısında rahim bölgesinde. Orada hissedince hemen idrara sıkışıyorum. Bir de merdiven inerken orada doluluk hissediyorum sanki bebeği oralara çarpıyormuşum gibi. Bunu yaşayan oluyor mu?
Güzel haberlerini bekliyorum canımm saat kaçtaydı randevu saatinBende sabah gidiyorum detaylıya bakalım neler olacak beklemedeyimpardon stresten bekleyememedeyim
11bucukta canimGüzel haberlerini bekliyorum canımm saat kaçtaydı randevu saatin
Muz çok faydalı hemde açlığı gideriyor resmen tahinli muz çok severim diyet yaparken tatlı niyetine yerdim üstünede ceviz ohhCanım ben tam 20. Haftada gittiğimde 340 gram 20 cmdi bak senin bebiş şimdiden 20 cm olmuş doğuma kadar ohooo ne kilolar alicaklar inşallah muzu günlük yemeye çalış mutlaka mide yanman varsa üzerine tahin döküp ye hatta bebeğe kilo aldıran yiyecekler yaz ben genelde o yiyecekler neyse onu yiyorum ama şuan kilo boy kıyaslama yapılmaz nasıl olsa doğduklarında bol bol emecekler annesi inşallah sütümüz dolup taşar bizde bol bol besleriz bebelerimizi
Herkesin zevki farklı ama yinede görünce çok şaşırıyorum ikiye bölüp tuz bile atmadan kaşık kaşık yerimVaalbara avakado dan benim kadar nefret eden yok sanıyordum beyaz peynir yada ezine peynir ile ezip yiyin o zaman yenilebilecek seviyede oluyor
Bende o his oluyor biraz hızlı yürüsem aşağılarda sallanıyormuş gibi hissediyorum bide. Şuan rahim göbek deliği hizasında diyor uygulamar yani göbekten aşağıya kadar alanı var dönüp suruyor heralde içerde biz yürüdükçeTecrübeli annişler bana yeni evham yüklendi. Birkaç gündür bebeğin hareketlerini aşağıda hissediyorum göbek deliğimin 8 parmak civarı aşağısında rahim bölgesinde. Orada hissedince hemen idrara sıkışıyorum. Bir de merdiven inerken orada doluluk hissediyorum sanki bebeği oralara çarpıyormuşum gibi. Bunu yaşayan oluyor mu?
Ben de oruç tutmaya niyetlenmeyeceğim bu sene. Biraz aç kalınca bile zorlanıyorum .Evde olsam denerdim belki ama işteyken gözüm hiç kesmiyorKızlar benim de detaylım vardı bugün şehir hastanesinde yaptırdım çok şükür her şey yolunda güzel geldi elhamdülillah1 ay sonra şeker yüklemesi var gel dediler. Bir de Ramazan da oruç tutucaklar düşünenler var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?