2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    233
Laydim nerelerdesin yahu sayfaya bir can geldi
Sanırım korona oldum bacıımmm
İki gündür fenalardayım. Her zerrem ağrıyor. Ateşim çıkıyor. Maske takmaya başladım. Korkum oğluma geçerse diye

Fena bi salgın var. Kendinizi ekstra korumaya alın kızlar.

Benim bebeğim bir ara 4 gün kaka yapmamıştı. Fitille çıımıştı. Sonrasında ben de senin gibi araştırmaya koyuldum. Sık sık gaz yaptıkları için anüslerinde çatlaklık olabiliyormulş bebeklerin korkudan kaka yapmayabiliyorlarmış. O yüzden ANESTOL krem ve HAMETAN meltem aldım. Eldiven giyip, İkisini parmağımda karıştırıp anüs bölgesine masajla yediriyordum. Bir daha fitil kullanmadım. Kakası birkaç gün 3 günde bir, sonra uzun bir süre 2 günde bir, sonra günlük oldu. 10 gün falan sürdüm kremleri.
Sevgili Lady uzun süre yoktun, burası sen varken güzel oluyor. Sık sık girip bizi kendinden mahrum bırakma.

27 sinde 4 aylık olcak bebeğim uyku ile ilgili o kadar çok problem yaşıyorum ki artık yorgunluktan bittim. Sabahları 10 dakika zor uyuyor. Sürekli başında bekleyip uykusunu devam ettirmek için beşik sallıyorum. Zar zor uyutuyorum. Gece uykusu iyi neyse buna şükğr derken bu hafta inanılmaz bir şekilde bozuldu. 7 de başlıyorum 10.30 a kadar sürekli uyanıyor ve asla dalamıyor. Sonra daldı diyelim gece ha bire kendini uyandırıyor dinlenmek imkansız hale geldi. Ne oldu neyi yanlış yapıyorum atak mı bu artık ne yapacağımı şaşırdım

Eğer bebeğin kızsa alternatifler çok. Daha önce ördüğüm su tavşan harika bi şey.

Gövdesini hazır alabilirsin.

Ben göz kararı yaptım. 25 cm kare gövde, yaklaşık 29 cm uzunlukta ayaklar.

Basın gövdeye montesi de su videoda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…