2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Henüz ayaklarımda şişlik yok ama kilo da aşırı almadım göbeğim aşırı büyüdü bir anda sanki :)
Artık kilo artışı bı tık daha fazla olur bebişte o yüzden göbüş daha hızlı da büyür göbüş büyümesinden ziyade yukarıya doğru alan açıldığı için daha sis gibi geliyor ayakta kalınca o zaman şişiyor benim bir haftadır falan dinlenince geçiyor

İnşallah canım. 20+3 teyiz kilosu 360gr dedi
Bazen ultrasyon ölçümü de yanlis oluyor bana ilk cocugumda 4 kiloya ulasabilir demisti doktor oyle olmadi ama yanılma payi daima var sen icini ferah tur yoktur birsey kalbinde parlaklik vs burun kemiginde sorun yok belkide durus pozisyonundan bile olabilir bence .kilosuda gayet iyi 300-400 arasi oluyor zaten bu donemde

Ay ne güzel tebrik ederim sizi darısı bizim başımıza ben de iki hafta sonra olacağım bekliyorum bu arada çok az kilo almışsınız tebrik ederim

Teşekkür ederim içimi rahatlattiniz.olabilir belkide duruştan kaynaklıdır

Bana hiç uyarı yapılmadı neden sırtüstü uzanılmıyor

İkili testimin sonucu çıktı kızlar düşük risk rahatladım
Merhabalar,benim de düşük risk çıktı ama doktor 3lü test için yönlendirdi.Perinatoloji bölümünde sadece amniyosentez testi yaptırıp yaptırmak istemediğimi sordular.Riskleri öğrenince yaptırmak istemedim.Sizi doktor yönlendirmedi mi acaba.Ya da bu ikili testteki değerlere göre mi değişiyor.

Bende olmuyor ne yapmalıyım hareket için bende 19 haftalığım

Canım
Benim detaylı meğer bu haftaymış Allah'tan aklıma geldi de bir gün önce çalışma saatinin bitimine yakın arayıp sordum. Bunlar beni niye aramadı teyit için diye... Ya gerçekten kafam hiç yerinde değil. Tedadif telefonu da doktorun kendisi açtı görüştük netleştik bu haftaymış randevum. Ya akıl etmeyip aramadan direkt gitseydik karda kışta dünya yok bir de...tam bir leylayim

Kızlar hareket henüz hareket hissetmeyenler için söylüyorum bana 20.haftada güncelleme geldi ve bebeğin hareketlerini çok net hissedebilir oldum.Dışarıdan da görünüyor hatta.
Ben de hiç hareket etmiyor bu çocuk neden böyle diyordum...

Maşallah hiç durmuyor ve neredeyse hiç uyumuyor ya da yattığı yerde sürekli dönüyor inşallah amin

Maşallahhh ben 15.haftadan beri hissediyorum çok hafif ama her gün olmuyordu şuan hala bir gün hissetmesem tedirgin oluyorum normal herhalde bu haftalar her gün hissetmemek. Çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin

Gözün aydın canım
Teşekkür ederim bu arada bizi de bilgilendirdiğin için
İyiki almışız randevuyu sayende yoksa ben hala bekleyecektim
Hadi bakalım 10 marta bende gidip gelsem çok mutlu olacağım
6 martta da benim randevum var herkes güzel haberler alsın inş

Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyilesirsin
Geldim problem yok şükür
Ohhh çok şükür gözün aydın canım benim çok sevindim darısı hepimizin başına inşallah
Hadi bakalım hayırlısı ile güzelce atlatırsın inşallah. Alnının akıyla çıkmayı nasip etsin Rabbim dualarım seninle
Ay canım ne güzel haberlerle gelmişsin darısı hepimizin başına inşallah çok sevindim benimde cumartesi sabah bir stres bir heyecan inşallah güzel haberlerle gelirim.bende
Kuzum benim kız da aynı vallahi bir hareketli bir hareketli.. hiç durmuyor gece gündüz sürekli vuruyor dönüyor sürtünür gibi yapıyor. Sürekli hareket halinde maşallah bende o vururken sürekli aktif olduğum için dikkat etmemiştim bu akşam dikkat ettim dışarıdan da görünüyor artık.

Sesin çıkmayınca merak etmiştik biz de şükür iyisin hangimizin kafa Leyla değil ki seni çok iyi anlıyorum ne zaman gireceksin peki hangi gün

Canıms geçmiş olsun ya ben şimdi fark ettim konuyu atlamışım bunu,

Yaa benimde cumartesi sabah 09.00 da dusundukce heyecan basiyor insallah guzel haberlerle doneriz

Ben de diyorum ne eksik. Lady yok lady peacock
Merhaba hanımlar.

Bdv topiğindeki saçma biri ve konusu sebebiyle girdiğim gereksiz muhabbetten ceza almışım.

Kaç senedir üyeyim. İlk kez böyle bir şey başıma geldi. Ne kadar gereksiz zaman geçirmişim orada. Daha da işim olmaz. Önümüz ramazan, oruç tutarız-tutamayız ama faydalı meşguliyetler lazım.

Aklımda kalan, sırt üstü yatmanın tehlikesi şu.. Vücuttan toplanan kanları kalbe taşıyan toplar damar bel bölgesinden geçiyor. Sırt üstü yattığımızda bebeğin ve rahmin ağırlığıyla bu damardaki devir daim sıkıntıya giriyor. Kalbe giden kan miktarı azalıp tansiyon düşebilir. O yüzden sırt üstü yatılmaması konusunda Dr uyardı.

Ben zaten istesem de öyle yatamıyorum. 5 dk duramıyorum çünkü nefesim kesiliyor.

Bugun benim de detaylı ultrasonum var. Birkaç gündür onun stresini yaşıyorum. Gece rüyalarıma giriyor. Kabuslar kabuslar… ins sağlıkla bi atlatırsam rahatlayacağım ins.

Detaylı zamanı geldi ki ard arda haberlerini okuyoruz. Güzel haberlerle gelenlerin gözü aydın. Maşallah diyorum bebeklerinize. Darısı başıma ins. Bana da dua edin bacılarım.

“Sümmes sebile yesserah”

Eklentiler

• IMG_4681.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…