- 8 Kasım 2024
- 256
- 756
- 18
- 33
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #8.141
Evet evet bana da zaten 16-17 max demişti. Bana miktarından çok hızı biraz fazla geldiği için öyle söyledimŞöyle ki vücut kitle indeksi düşüj ya da normal olan biri gebelikte 12-16 kg arası almadı normal deniyor ama yüksek vki de bu kilo daha düşük olmalı yani kilo biraz fazla ise bir tık dikkat etmek gerekiyor
Ben asmde 19+0 da yaptırdım pazartesi günü. Ebe 18-20 haftalar arasında yaparız demişti.Kızlar selam nasılsınız
Birşey soracaktim sizlere tetanoz aşısını ne yaptınız
Sağlık ocağında yaptırdım geçen haftaKızlar selam nasılsınız
Canım ikili testi yapmadık.ben tüp bebekle hamile kaldım ikizdi 10. Haftada birinin kalbi durmuştu.yapsak çok doğru sonuç vermeyecegi için yapmadıkAslında 12. Haftada olan nt detaylı ultrasonda bakılan da nf nuchal fold ense kalınlığı saydamlığı mı öyle bir sey tek basına bir şey ifade etmiyormuş bir belirteç sadece ikili testin nasıldı demişti bana dr ben de fetal dna yaptırdım iyi dedim tamam o zaman dedi senin ikili testin iyiyse sorun yoktur muhtemelen
Bencede aynen öyle annem simdidden bebege tulum ördü bitirdi bile kayınvalidemler geçen ay bı kaç kıyafet aldılar almasalardi banada geliyorlardı yavaştan zaten kayınvalidem hamilelik haberine havalara ucmamistiBence bazı Kv lerde kuma geni var.
Farkında olmadan kıyaslama yapmaları yarışmaları o yüzden.
Misal hamile olan kendi kızı olsa, iri bebek beklense, anne sezaryen olacağım dese; annesi ben 5 kg normal doğurdum der mi
Benim Kv de benzer. Ki kaç yaşında insan.. bu da ilk değil, 3. torunu olacak. Ama aklında neler dönüyorsa sevinemedi kadın. Seviniyormuş gibi de yapamadı. Ne denir ki ..
İçinizi kıpır kıpır eden güzel şeyleri de annenizle paylaşın. Herkes aynı hissedemiyor.
Bende henüz yaptırmadım sağlık ocağındaki ebe 20. Haftada arayıp çağıracagim seni dedi ama aramadı geçen haftada kardan gidemedik yollar sıkıntı diye inşallah ilerki haftalarda da yapilabiliyordurKızlar selam nasılsınız
Ben 22. Haftaya girdim kimse de bişey demedi ya şart mı ki yaptırmak sorun olurmu acaba yaptırmadım çünküKızlar selam nasılsınız
Hahahaha gerçekten şu saat oldu bizimki içerde horondaKız hiç durmuyor benimki de şu saatte uyandı diyemiyorum inan ki. Gece yatmadan önce zaten kıpır kıpıryatıyorum bir sağdan bir soldan habire vuruyor onun tekmeleri dinlerken uyuyakaliyorum. Ben uyurken de vuruyor bazen gözümü açıyorum vuruyor oluyor sabah kalkıyorum vuruyor oluyor. Gün içinde de çoğunlukla hareketli. Doğunca da böyle olacaksa yandık diyorum
Ben de 20deyim sağlık ocağı hemşiresi bir kere arayıp söylemişti sonra unuttum daha da peşine düşmedim yaptırmadım halaBen 22. Haftaya girdim kimse de bişey demedi ya şart mı ki yaptırmak sorun olurmu acaba yaptırmadım çünkü
ASM'den hemşire aradı geçen hafta zamanı geldi yapalım diye ama henüz yaptırmadımKızlar selam nasılsınız
Zencefilli kaynatıp limon sıkıp icebilirsin canım birazcık rahatlatır, portakal da ye bolca, geçmiş olsun inşallahKızlarrr biraz grip gibiyim çok üstelemesini istemiyorum ne yapmam lazım belki yarın bi seruma giderim afedersiniz burnum foşur foşur
Ben de önümüzdeki hafta gidip yaptırmayı düşünüyorum. Kadın doğum doktoru zorunlu değil, istersen yaptır istersen yaptırma dedi. Arkadaşlarıma sordum, yaptırmayanlar olmuş riskli gebelikte doktoru önermemiş mesela bir arkadaşıma, tercih etmeyip yaptırmayan da var. Ama ben yaptırmayı düşünüyorum. Aile hekimliğinden hemşire de aramıştı bununla ilgili iki hafta önce, ancak haftaya ayarlayabildim, 21. haftaya girdiğimde gitmiş olacağım sanırım, sorun olmaz dedi bana.Kızlar selam nasılsınız
Anladım evet doğru çıkmayabilir ikizlerde bazen fetal dna bile oranı düşük olabiliyormus önceki bebeğin dnası ile simdiki bebeğin dnası ayırt edilemeyip bi karısıklık olabiliyor diye duymustum baska bır sey yoksa hiç bı sey cıkmayacaktırCanım ikili testi yapmadık.ben tüp bebekle hamile kaldım ikizdi 10. Haftada birinin kalbi durmuştu.yapsak çok doğru sonuç vermeyecegi için yapmadık
Bende ilk gebeliğmde öyleydim zayıf gebe kaldım önceden de hep zayıftım gebe kaldığımda da 50 ile gebe kalıp 40.haftada 62 kg ile doğuma gitmiştimEvet evet bana da zaten 16-17 max demişti. Bana miktarından çok hızı biraz fazla geldiği için öyle söyledimbu yaşıma kadar 50yi çok zor görmüş olduğum için 60a bu kadar hızlı yaklaşmak şaşırtıyor beni
Şu kayınvalidelerin ne alıp veremediği var gelinler ile bilmem kiBencede aynen öyle annem simdidden bebege tulum ördü bitirdi bile kayınvalidemler geçen ay bı kaç kıyafet aldılar almasalardi banada geliyorlardı yavaştan zaten kayınvalidem hamilelik haberine havalara ucmamistibenim kv demle aram çok da kötü değildir aslında ama ben küçük küçük laf sokmaları vs hiç takmam hatta tiye alır güler geçerim yüzüne karşı oda bundan keyif almiyo olacakki çok yapamaz sizde öyle yapın laf soktuğu yerde kalıyor hatta bazen ona bile dönebiliyor oda her seferinde keyif almak yerine uyuz oluyo
Hayırlı olsun çok zaman geçmeden ben de 2. Yi istiyorum ama önce bi 1. Sağlıkla gelsin sonraMerhabalar kızlar nasılsınız?
Bende 2023 Ekim annesiyim inşallah 2025 temmuz annesi de olacağım
Bugün 20+2deyiz.Cuma günü detaylı usgye gideceğiz.
Abisinden vakit buldukça iyiyiz gayet hareketli minik bir kuşBu bebeğim de erkek seneye hunileri takacağım sanırım
Kilo almaya başladım bu ay, iştahım da maşallahı var canım sürekli tatlı istiyorsizlerin gebeliği nasıl gidiyor bebişler nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?