2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Ah evet tam olarak bu . Doğum iznine çıkarsam şu kadar olmaz gibi . Memnunum da çalıştığım ortamdan ama işte o duygular belki de hormonlardan .

Bende de birkaç sonuç referans dışı illa. Ama bakıyorum dr pek önemsemiyor. İyi diyip geçiyor. Ben de takmıyorum

Eşim bi gofret benzeri bi cikolata var üç tane almış marketten. Akşam çayla içeriz diye. İki gündür evdeler, ne yesem diye düşündüğümde ilk o aklıma geliyor. Ne imtihan veriyorum Allah biliyor..
Yesek de bitse

Ben de bu hafta başında yaptırdım. Kadın doğum uzmanı yaptır demişti zaten ama aile hekimi de girer girmez kan/idrar tahlili yapalım dedi. Benim daha önce iki tane sorunlu satır vardı, bir idrarda enfeksiyon vardı bir de ferritin çok düşüktü. Şimdi maşallah iki sayfalık tahlillerin yarısı pembe olmuş:) Normal değerlerin dışına çıkınca pembe oluyor satırlar. Fakat doktor çok önemli bir şey olmadığını söyledi, sınırın az altı az üstü gibi genelde. Hamilelikte oluyor böyle oynamalar sanırım.

Anksiyete denir mi bilmem ama ara sıra endişeler basabiliyor, zaten çok fazla kötü rüya görerek uyanmaya başladım (burun tıkanıklığının da etkisiyle), geceleri kitap dinleyip uyumaya çalışıyorum uyanınca. Gündüz ise henüz işe gidip geldiğim için pek vaktim kalmıyor. Yalnız This is Us diye bir dizi izlemeye başladık, hayatın içinden bir konu. Üçüz çocukları olan bir ailenin ve çocukların, dünü bugünü değişik bir kurgu ile anlatılıyor. Kusursuz anne babalar olamayacağımızı, kusursuz çocuklar yetiştiremeyeceğimizi, çocuklarımızın elbette kendilerince bir yaşamları, sorunları olacağını anlıyorum diziyi izleyince. Mükemmel, iyinin düşmanıdır demişler. Bunu düşünmek rahatlatıyor.

İnan bak o kadar iyi anlıyorum ki seni o yüzden diyorum doktora git diye, sabaha kadar da konuşsak için rahatlamaz o kaygı gitmez nerden bildiğimi sormayın
Sıkma kendini desem de işe yaramaz ama SIKMAAAA ❤‍

Ay ben dinletiyorum ama ritimli (9/8lik desem yalan olmaz)

Kızlar benim karnım çok büyüktü hep, zayıf hamile kaldım fakat öğrendikten sonra karnım düzenli olarak büyümeye devam etti. 8.haftadan bu yana neredeyse düzenli yağ kullanıyorum ama göbek deliğim çevresinde çatlama gördüm. Bunu engelleyemeceğim belli ki fakat yavaşlatma ya da onarma yöntemi var mı?

İnan bak o kadar iyi anlıyorum ki seni o yüzden diyorum doktora git diye, sabaha kadar da konuşsak için rahatlamaz o kaygı gitmez nerden bildiğimi sormayın
Sıkma kendini desem de işe yaramaz ama SIKMAAAA ❤‍
Canımsınnn. Ve malesef yaşasın anksiyete kardeşliği yarın gidip raprahat geleceğim inşallah

Gözün aydın bacım
Maşallahhh canım . Çok şükür.
Çok sevindim canım iyi haberlerle gelmene inşallah sağ saglim alırsın kucağına yavrunu
Çok şükür canımcımm çok sevindim. Darısı biz geride kalanlara
Çok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun gönlünüzce olsun her şey inşallah

Bir saattr sol tarafım öyle acıyor ki kramp desem az kalır, sanki damar gerilir ya tutulursun öyle bı his, canımın acısından gözüm falan karardı kaldım harekt edemedim bı süre, kramp acısı oluyordu da bu sefer bı tık fazla bı acıydı... Çok canım yandı geçip bitmiş değil hala var devam ediyor ilk siddetiyle değil

Tamamdır ben de aldım bunu artık ona göre ıkınırız bakalım nasıl yapacaksak

Kızlar selam,
Özel durumlar nedeniyle biraz keyifsizim son yazıları okuyamadım. Umarım herkes iyidir.
Buraya hemoroid hakkında bilgi paylaşmaya geldim.
5 gündür geçmeyen ishal nedeniyle doktora gittim. Bende gebelik öncesinde de hemoroid vardı ishalle iyice kötüledi sayısı arttı kanama oluyor ağrıdan duramadım doktora gitmişken bunu da söyledim.
Procto ile başlayan hem kremi hem fitili reçete etti. Gebelik kategorisi C ama tehlikeli dedim ( bir kere burada bir üyeye de kullanma demiştim), ilk 3 ayı anlattığımız için bebeğe zararı olmayacağını söyledi. Doktorum çok ilaç yanlısı değildir genelde çoğu zaman bol su ile çözer bunda ilaç verince içime sindi sizinle de paylaşmak istedim.

Geçmiş olsun, çözülmedi mı sıkıntılar, yoktun bıkac gundur, hemoroid dışında iyi misin

İyimisin canım gecti mi agrın

Kızlar 17. Haftadayım ve ara ara kasık ağrılarım oluyor ilk gebeliğim bebeğimi hala hissedemedim bekliyorum en kısa zamanda onu hissetmek için ağrılar normal mi bıçak saplanır gibi oldu
Adet dönemlerinde agrı daha yogun olur tuvaletinizide tutmayın geldigi an gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…