- 5 Ağustos 2016
- 1.560
- 2.504
- 133
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #8.961
Ah evet tam olarak bu . Doğum iznine çıkarsam şu kadar olmaz gibi . Memnunum da çalıştığım ortamdan ama işte o duygularRabbim güc versin vallahi. Değersiz hissinden ziyade o gidecek geçici hissi veriliyor. Yetersizlik hissi sen hamilesin sana zor olur yapamazsın gibi. Ama yardım edeyim gibi değil de daha çok kusurlusun yapamazsın hissi veren var. Herkesin tavrı çeşit çeşit maalesef
Bende de birkaç sonuç referans dışı illa. Ama bakıyorum dr pek önemsemiyor. İyi diyip geçiyor. Ben de takmıyorum22 deyim normalde 20 de çağırmıştı ama gidemedim dün gittim. Gelmişken kan idrar alalım dedi , birdahaki ay yine gel tekrar ederiz dedi tahlilleri.
Ama bazı değerler aşağıda yukarda netten baktım hamişlikte normal diyor, sizde de öle mi merak ettim.
lady peacock Solgarı daha öncedende söylemiştim aklımda doktora gidince bir soracağım. Gebelikte ve doğumdan sonra organlar yerine yerleşirken kabızlık zor.
Yemek için doktor bana ara ögünler yap dedi, yapmazsan acıkırsın karbondidrata düşersin oyüzden aralarda bir havuç kemiriyorum, meyve yiyorum , çerez atıştırıyorum açlığı bastırıyor.
Ben de bu hafta başında yaptırdım. Kadın doğum uzmanı yaptır demişti zaten ama aile hekimi de girer girmez kan/idrar tahlili yapalım dedi. Benim daha önce iki tane sorunlu satır vardı, bir idrarda enfeksiyon vardı bir de ferritin çok düşüktü. Şimdi maşallah iki sayfalık tahlillerin yarısı pembe olmuş:) Normal değerlerin dışına çıkınca pembe oluyor satırlar. Fakat doktor çok önemli bir şey olmadığını söyledi, sınırın az altı az üstü gibi genelde. Hamilelikte oluyor böyle oynamalar sanırım.Dün sağlık ocağı çağırdı kontrol için, kan ve idrar istedi. Sizler bu haftalarda yaptırdınız mı?
Bir öncekinde lökositler havada uçuşuyordu şükür düzelmiş şimdide demirim yerlerde kabızlık yapıyor diye ilacı kesmiştim doktordan papayı yiyeceğisizin sonuçlarınız nasıl?
Aksiyete için ne yapıyorsunuz? eşim aklına saçma birşey getir onu düşün odağını dağıt diyor ama çok zor
İnan bak o kadar iyi anlıyorum ki seni o yüzden diyorum doktora git diye, sabaha kadar da konuşsak için rahatlamaz o kaygı gitmez nerden bildiğimi sormayınKuzum şu yazdıklarımı grupta başkası yazsa hemen pozitif basarım aslında ama bu anksiyete duygusu bana geldiğinde resmen hayattan soyutlanıyorum. Çok çok uzun zamandır da gelmiyordu ama gelince de uyutmuyor bile malesefdoktoruma yazdım. Ben bu hafta yine muayene olmak istiyorum diye. En azından iki hafta boyunca kendime zehir etmem hayatı dua beklerim 
Ay ben dinletiyorum ama ritimli (9/8lik desem yalan olmaz)Bebek için bir şarkı seçip her gün dinletin, doğduğunda da o şarkıya tepki verir/rahatlar diye yazılar okumuştum, doğru mu bilmiyorum ama deneyen var mıBen Ezginin Günlüğü'nden "Delice Zeytin" şarkısına karar verdim, dinleteceğim her gün, bakalım doğunca tepki verecek mi
Benim oğlan o kurnadan bu kurnaya çirkef sıçratıyo tüm günKızlar bebeğinizin hareketlerini hissettiniz mi ? Hissedenlerde günde kaç kere hissediyor
Ben de çok zorlanıyorum gerçekten. Karnım da baya büyük, baya derken abartmıyorum.32. Haftada da zor ya. 23 de bile pertim çıktı
Canımsınnn. Ve malesef yaşasın anksiyete kardeşliğiİnan bak o kadar iyi anlıyorum ki seni o yüzden diyorum doktora git diye, sabaha kadar da konuşsak için rahatlamaz o kaygı gitmez nerden bildiğimi sormayın
Sıkma kendini desem de işe yaramaz ama SIKMAAAA ❤
Gözün aydın bacım
Maşallahhh canım . Çok şükür.
Çok sevindim canım iyi haberlerle gelmeneinşallah sağ saglim alırsın kucağına yavrunu
Çok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun gönlünüzce olsun her şey inşallahÇok şükür canımcımm çok sevindim. Darısı biz geride kalanlara
Tamamdır ben de aldım bunu artık ona göre ıkınırız bakalım nasıl yapacaksakBen valla evre evre ilerliyorum onun bilgilenmesini 7 buçuk 8. Ayda yapacağım. Napsyim nasıl nefes alayım vs.Bu arada bir video geldi. Ikininca arka kaslar daha çok çalışıyormuş. Öksürme hapşırma kısmında on kaslar. Bebek doğarken öksürür gibi yaptığında ki kas calisitaracskmissin. Bazen hapsiriyorum, altım çıkacak gibi oluyor ikinma ile aynı olmadığını anlıyorum
Geçmiş olsun, çözülmedi mı sıkıntılar, yoktun bıkac gundur, hemoroid dışında iyi misinKızlar selam,
Özel durumlar nedeniyle biraz keyifsizim son yazıları okuyamadım. Umarım herkes iyidir.
Buraya hemoroid hakkında bilgi paylaşmaya geldim.
5 gündür geçmeyen ishal nedeniyle doktora gittim. Bende gebelik öncesinde de hemoroid vardı ishalle iyice kötüledi sayısı arttı kanama oluyor ağrıdan duramadım doktora gitmişken bunu da söyledim.
Procto ile başlayan hem kremi hem fitili reçete etti. Gebelik kategorisi C ama tehlikeli dedim ( bir kere burada bir üyeye de kullanma demiştim), ilk 3 ayı anlattığımız için bebeğe zararı olmayacağını söyledi. Doktorum çok ilaç yanlısı değildir genelde çoğu zaman bol su ile çözer bunda ilaç verince içime sindi sizinle de paylaşmak istedim.
Bizi de habersiz bırakmaaaaaCanımsınnn. Ve malesef yaşasın anksiyete kardeşliğiyarın gidip raprahat geleceğim inşallah
Ben kullandım canım agumentin sanırım 12 haftalıktım. KorkmaGripten kırılıyorum enfeksiyon çıktı kanda. Antibiyotik yazdılar augmentin. İnş bişiy olmaz gebelere mecbur kalınca veriyoruz dedi ama
İyimisin canım gecti mi agrınBir saattr sol tarafım öyle acıyor ki kramp desem az kalır, sanki damar gerilir ya tutulursun öyle bı his, canımın acısından gözüm falan karardı kaldım harekt edemedim bı süre, kramp acısı oluyordu da bu sefer bı tık fazla bı acıydı... Çok canım yandı geçip bitmiş değil hala var devam ediyor ilk siddetiyle değil
Adet dönemlerinde agrı daha yogun olur tuvaletinizide tutmayın geldigi an gidinKızlar 17. Haftadayım ve ara ara kasık ağrılarım oluyor ilk gebeliğim bebeğimi hala hissedemedim bekliyorum en kısa zamanda onu hissetmek için ağrılar normal mi bıçak saplanır gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?