2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Ahahaha suan azcik bol m bedeni aldim normalde xs giyerdim

Yaaa cok hos dinlemeyin olumsuz dusunceleri bende turuncuya bayilirim. Hatta salon koltugum bile turuncu baktikca icim aciliyoor
Tabiki dinlemeyip alacağım turuncu hastasi olarak bı sürü turuncu kıyafetim var neden lohusa takımım olmasinki

Ben lavanta kesesi düşündüm ama link falan yok henüz. Ay ne bileyim ya çok zor bir konu bazen de ben niye hediye veriyorum yav diye düşünüp vazgeçiyorum
Ay sorma zaten her seyi ben yapıyorum hediyeyi de onlar getirsin diye düşünüyorum ara ara isimli çikolata düşündüm de

Kılo almayla ve genetik malesef siz daha fazla çatlamaması için devam edin.

Ay gecen gördüm ben de alsam mı napsam diye düşündüm srn hangisinden aldın

Oyy kuzum ya neler yaşamışsın .işte herkesin sınavı bir ayrı allahım evladına ailene bağışlasın inşallah

Etiketi de çözdük

Kızlar hepinize iyi akşamlar
Benimde bugün kontrolüm vardı :)
Her şey yolunda çok şükür rahim ağzı uzunluğu vs sıkıntı yok
Ancakkk bizim kız kilosu itibariyle 2 hafta önde görünüyormuş
Ben şeker yüklemesi yaptırmamıştım günlük ölçüm de yapabilirsin demişti doktorum. Ama şimdi bebek biraz ileride olduğu için şeker yüklemesi yapalım içimiz rahat etsin dedi.
Bebeğin suyu fazla değil ama kilo olarak öndeymiş.
Şeker yoksa ırsidir dedi umarım şeker yoktur
Bir de şöyle bir durum var. Benim son adet tarihim 20 eylüldü. Ama gebeliğin başında geç döllenme olmuş diye doktorum bunu 28 Eylül olarak güncellemişti.
Şimdi de şeker yoksa 20 Eylülü baz alırız dedi bakalım nolacak
Böyle devam ederse de doğum tarihi öne çekilmiş oluyor.
Hayırlısı olsun bakalım

Bu şu an oluyor mu size dar değil mi Şahsen benim karnım girmez ona
Benim bi bacağım anca
Dikkatli incelemedim ama sanırım lohusa ürünü değil zaten. Saten olması kesimi bana onu düşündürdü. Fenteziiiiiii
Dr iyi diyor. Tamam iyiymiş diyip itimat ediyoruz. Aslında bundan daha fazla sorumluluğumuz da sanıyorum yok.
Ben, hani ilaca rağmen şeker düşmüyor. Dr müşahedesinde uzun zaman kalabilirsin gibi anladım. İlaç dozu doğru düzenlemek için yapılan kısa süreli bi yatış imiş
Ah ahhh !
Ne büyük acı. Ne büyük imtihan.
Anneciğinin mekanı cennet olsun.

Ben de nitelikli azınlıkla hayatımı devam ettirmek idealindeyim. Hayatımdan elenenler için üzülmüyorum. Önemli olan artık kendi çekirdek ailemiz ve kurduğumuz ilişkiler. Biz de kendi evlatlarımız için bu sağlam zemini kurmakla sorumluyuz. Geçen geçti, artık yeni şeyler söylemek lazım

Sen çok güçlü bir kadınsın ve harika bir anne olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…