- 7 Aralık 2015
- 920
- 2.684
- 113
- 28
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #13.541
Tabiki dinlemeyip alacağım turuncu hastasi olarak bı sürü turuncu kıyafetim var neden lohusa takımım olmasinkiAhahaha suan azcik bol m bedeni aldim normalde xs giyerdim
Yaaa cok hos dinlemeyin olumsuz dusunceleribende turuncuya bayilirim. Hatta salon koltugum bile turuncu baktikca icim aciliyoor
Ay sorma zaten her seyi ben yapıyorum hediyeyi de onlar getirsin diye düşünüyorum ara araBen lavanta kesesi düşündüm ama link falan yok henüz. Ay ne bileyim ya çok zor bir konu bazen de ben niye hediye veriyorum yav diye düşünüp vazgeçiyorum
Sadece kutuyu nasıl yaptırdınn kızBen kendim yapacağım hatta çikolata kutusunu yaptırım bilekendi tasarımım hediyelikte kolonya ve kavanozda şeker dağıtacağım şekerler de adı yazacak
Evet o da iyi fikir baya uyguna gelir hazırlara göreBen geçenlerde gördüm kolonya ve çikelata düşündüm
Kolonya şişesi satılıyo, bi etiket bi de litrelik kolonya oldu bitti
Kılo almayla ve genetik malesef siz daha fazla çatlamaması için devam edin.Kızlar yaa siz böyle yağlar çatlaklar kremler konuşurken gevşek gevşek nolacak yeaa anneliğin resmi felan diyordum gülüp geçiyordumo iş öyle olmuyormuş iki günde hem göbekten hem bacaktan çatlayınca kendimi bi anda yerlerde hissettim hiç de öyle nolacak yaa değilmiş yağlanıyordum ama bu kadar erken de çatlamayı beklemiyordum
Kutuyu trendyoldan aldım üstüne de bu karakteri baskı yaptırdımSadece kutuyu nasıl yaptırdınn kız
Ay gecen gördüm ben de alsam mı napsam diye düşündüm srn hangisinden aldınKızlar kom sitesinden baksanıza güzel gecelik ve pijama var fiyatları da uygun ve kom kalitesi, ben oradan da aldım şortlu bir takım, gecelik 400 tldi evde kullanım için ideal.
Mamy Emzirme Atleti
1 Mamy Atlet ürününü yakından inceleyip, uygun fiyat avantajı ve taksitli ödeme seçenekleriyle Bayan Atlet kategorisinden satın almak için tıklayın!www.kom.com.tr
Progestan verdi mi doktor acabaKızlar okuduğuma göre 1.5-2 cm gibi ölçüler baya kısa kalıyor sanırım. Ne kadar dayanır ki acaba bu ölçülerle? @Umutvari 34 mm iken bile tehlikeli görülüyorsa benim o zaman doğumuma bikaç hafta mı kaldı yani?
Kolonya şişesi de aldım 50 tane Hepsiburada da birde Eyüp Sabri’nin kolonyasını aldım mavi renk :)Evet o da iyi fikir baya uyguna gelir hazırlara göre
Aa çok mantıklıııı dur bakıyımmm ben de kutuyaKutuyu trendyoldan aldım üstüne de bu karakteri baskı yaptırdımşimdi çikolatasını alıp onu da kendim etiketleyeceğim
İşte buAa çok mantıklıııı dur bakıyımmm ben de kutuya
Oyy kuzum ya neler yaşamışsın .işte herkesin sınavı bir ayrı allahım evladına ailene bağışlasın inşallahKızlarım...
Annemi kaybettikten sonra (kanserden vefat etti) tüm kardeşleri senin yüzünden öldü, iyi doktor bulamadın yoğun bakıma yatmasına izin verdin sen öldürdün gibi şeyler söylediler. Yoğun bakımdayken ben gidip görmeyeyim diye kendi içlerinde sıra yapıp erkenden gittiler (1.derede olduğum için giren olsa da yine de beni de soktular o ayrı)
Cenazede yanıma gelen giden olmadı. Yokmuşum gibi yapıp. Kendi aralarında taziye evi kurdular :)) kızı istemedi dediler :)))
Baba tarafıyla da, baba dahil senelerdir zaten görüşmem. Rabbim, eşim, 1 kuzenim ve birkaç yakın arkadaşım dışında da kimsem yok :))
O yüzden lütfen hiç kimse için kendinizi üzüp de doldurmayın. Bebeğime bakmam konusunda, lohusalık dönemimde de destek olacak yukarda saydıklarım dışında kimsem yok, bir gün hasta olsam eşimden başka idare edebilecek kimsem yok. Hamdolsun illa bi yolunu buluruz zaten o ayrı.
Maalesef dünyaya hepimiz tek gelip, tek göçüyoruz. Burada yaşadıklarımız ya bir sınav ya da sınav mükafatı diye düşünüp buna inanıyorum.
Bebeklerimiz bizim en büyük umudumuz olacak. Enseyi karartmak yok!
İşte bu
Ambalaj Hikayeleri Bej Kitap Kutu - Fiyatı, Yorumları
Ambalaj Hikayeleri Bej Kitap Kutu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Amin kuzum hep birlikte güzel günler görelim inşallahOyy kuzum ya neler yaşamışsın .işte herkesin sınavı bir ayrı allahım evladına ailene bağışlasın inşallah
SüperNetsan Etiket Ayıcık Desen Kahverengi Hediyelik Etiket Seti - Çikolata - Kolonya - Kutu - Fiyatı, Yorumları
Netsan Etiket Ayıcık Desen Kahverengi Hediyelik Etiket Seti - Çikolata - Kolonya - Kutu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Etiketi de çözdük
Ben atlet ve şort aldım leylak rengiAy gecen gördüm ben de alsam mı napsam diye düşündüm srn hangisinden aldın
Benim bi bacağım ancaBu şu an oluyor mu size dar değil mi Şahsen benim karnım girmez ona
Dr iyi diyor. Tamam iyiymiş diyip itimat ediyoruz.Evet bugünkü iletiler biraz moralimi bozdu. Rahim ağzımın ölçüsünü ben bilmiyorum bu zamana kadar uyarı da almadım mesela. Önümüzdeki kontrolde zart diye kısa mısa derse aynı duvara çarpılmışlığı yaşarım. Çünkü pek bişeye dikkat ettiğim söylenemez
Allah herkese kolay doğum nasip etsin canım kızlar.
Ben, hani ilaca rağmen şeker düşmüyor. Dr müşahedesinde uzun zaman kalabilirsin gibi anladım. İlaç dozu doğru düzenlemek için yapılan kısa süreli bi yatış imişAy burda okudum diye hatırlıyorum ama başka bir yerde mi okudum ki bilemedim şimdi
Evet diyet yapıyordum aç tok genelde sınırın üstünde çıkıyordu. Bugün insülin başlancak 24-48 saat arası gözlem yapılarak dozun belirlencek dedi. Yarın sabah gideceğim inşallah. İlk defa oğlumdan ayrı kalacağım beni üzen bu olduSağlık olsun artık
Ah ahhh !Kızlarım...
Annemi kaybettikten sonra (kanserden vefat etti) tüm kardeşleri senin yüzünden öldü, iyi doktor bulamadın yoğun bakıma yatmasına izin verdin sen öldürdün gibi şeyler söylediler. Yoğun bakımdayken ben gidip görmeyeyim diye kendi içlerinde sıra yapıp erkenden gittiler (1.derede olduğum için giren olsa da yine de beni de soktular o ayrı)
Cenazede yanıma gelen giden olmadı. Yokmuşum gibi yapıp. Kendi aralarında taziye evi kurdular :)) kızı istemedi dediler :)))
Baba tarafıyla da, baba dahil senelerdir zaten görüşmem. Rabbim, eşim, 1 kuzenim ve birkaç yakın arkadaşım dışında da kimsem yok :))
O yüzden lütfen hiç kimse için kendinizi üzüp de doldurmayın. Bebeğime bakmam konusunda, lohusalık dönemimde de destek olacak yukarda saydıklarım dışında kimsem yok, bir gün hasta olsam eşimden başka idare edebilecek kimsem yok. Hamdolsun illa bi yolunu buluruz zaten o ayrı.
Maalesef dünyaya hepimiz tek gelip, tek göçüyoruz. Burada yaşadıklarımız ya bir sınav ya da sınav mükafatı diye düşünüp buna inanıyorum.
Sen çok güçlü bir kadınsın ve harika bir anne olacaksınKızlarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?