- 29 Nisan 2024
- 246
- 1.093
- 33
- 26
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #13.581
Eğer kendim yapmaya uğraşamam ve almaya da imkanım var dersen hazır birçok model var ama fiyatlar çok uçuk maalesef. Yapabilirim dersen hem daha ucuza gelir hem de bebeğin için de çok anlamlı olabilir diye düşünüyorum. Bi ara kendim bu tür hediyelik şatışı yapıyordum elimde biraz malzeme vardı onlar değerlensin diye kendim yapmaya başladım birşeyler.Bebek hediyeliği ne düşünüyorsunuz kızlar ya benim kafam karısık mum kolonya fln olabilir kendi yapmak mı sipariş etmek mi güzel model bilenler linklesin
Perinatoloji 2 haftada bi takip edelim dedi. 30 nisanda randevum var. Şuan günde 3 kez tansiyon ve 1-2 öğün de şeker takibi yapıyorumYok sadece doz ayarlaması için, inşallah süreç uzamaz.. sana ne dedi dr lady ölçümlerini nasıl buldu? Birkaç gündür giremedim mesajlarında da göremedim. İnsülin başlancak mı yoksa diyet yeterli mi
Çok teşekkür ederim kuzum böyle söylemem bile çok kıymetliBiz varız. Buradayız kocaman bir aileyiz. Her derdinde dermanında seni dinler, üzüntünde beraber üzülürüz. Rabbim sana öyle güzel bir evlat verecek ki kimseye de ihtiyaç duymayacaksın hiç endişe etme
Risklisin ama şimdi de olabilir sonra da olabilir ne zaman olacağını bilemeyiz dediler. Biri hiç öneride bulunmadı ikinci gittiğim doktor da kendini zorlama yorma dedi o kadar. O yüzden ne yapacağımı da bilemediğim için daha çok stres yaptım. Sanırım hazırlıklı olmam gerekiyor, inşallah en azından 30'lu haftaları bekler miniğimYapacak birşey kalmasa da bı tavsiyeleri planlamaları olmadı mı? Birşey demediler mi
Ahaha ne güzel yararlı olduysam bende yakında sipariş vereceğim kilo durumundan kararsız kaldımAy ben bu takıma bayıldım lacivert biyeli sabahlık almıştım tamda uygun oldu du hemen sipariş verdim sayenizde teşekkür ederim
Sen çok güçlü bir kadınsın ve harika bir anne olacaksın
O zaman uzan ayak altından destekle, olabildiğince dinlen ayakta kalıp kendini zorlamaRisklisin ama şimdi de olabilir sonra da olabilir ne zaman olacağını bilemeyiz dediler. Biri hiç öneride bulunmadı ikinci gittiğim doktor da kendini zorlama yorma dedi o kadar. O yüzden ne yapacağımı da bilemediğim için daha çok stres yaptım. Sanırım hazırlıklı olmam gerekiyor, inşallah en azından 30'lu haftaları bekler miniğim
Bendim canım o gün dra gitmedim tansiyonum düşünce sonrada sıfır tuz un şeker vs herşeyi kestim halada devam ediyorum arada ekmek yedim sadece araştırıp hangi meyve sebze ve yiyecekleri yemem gerekiyor diye baktım onları ekledim yeme düzenime sıfır tuz peynir bile buldumGeçenlerde kimin tansiyonu yükselmişti eşi de geç gelecekti gelmesini bekliyordu noldu ben kaçırdım o arkadaşın durumunu?
Hah canım evet sendinBendim canım o gün dra gitmedim tansiyonum düşünce sonrada sıfır tuz un şeker vs herşeyi kestim halada devam ediyorum arada ekmek yedim sadece araştırıp hangi meyve sebze ve yiyecekleri yemem gerekiyor diye baktım onları ekledim yeme düzenime sıfır tuz peynir bile buldumo günden beri hiç çıkmadı şükürler olsun hala takip ediyorum başımda ufak bı ağrı olsa bile ama şükür 13 lerde kalıyor
Teşekkürler inşallah canımHah canım evet sendiniyi olmana çok sevindim umarım hep kontrol altında kalır geçmiş olsun
Ya benim oğlan 35. Hafta başı aşağı döndü. Daha 27 de ne pozisyonu allasen. Plasenta rahim ağzını kapatır anlarım. Rahim ağzı kısalığı önemli evet. Ama pozisyon şuan gündemde olmamalı yaŞimdiye kadar doktorum her şey iyi gidiyor diyordu hiçbir problem yoktu. Bugünkü kontrolde "bebeğin aşağıda olduğunu söylemiştik artık bu haftadan sonra yukarı çıkmaz her an kanaman gelebilir doğum başlayabilir, bi anda çok kanaman gelir anlarsın zaten doğum olduğunu" dedi ve duvara çarpmış gibi kalakaldım. 1.5 m olarak ölçtü mesafeyi de. Rahim ağzın kapalı normal doğum yapamazsın dedi bir de. Ama daha önce ne aşağıda dendi ne risk var dendi hep normal diyordu her şey için. Bir de kafası yukarda aşağı dönmemiş henüz dedi. 27. Haftaya yeni girdik ve olması gereken kafasının yukarda olması değil mi zaten ne demek aşağı dönmemiş henüz? Apar topar farklı bir doktora gittim. Vajinal ultrasonla ölçüm yaptı 2 cm çıktı. Rahim ağzın tam kapalı değil dedi, risk her zaman vardır ama şu an için bir sorun gözükmüyor bir ağrın olursa acile gelirsin dedi. O kadar korktum stres yaptım ki anlatamam karnım taş gibi oldu stresten, sabah 6dan beri bebeğim hiç uyumadı sürekli vuruyor. Her an doğum yapabilirim anlamına geliyor şu an ve ne yapacağımı bilmiyorum hiç bişeyimiz hazır bile değil. Bol bol dualarını bekliyorum. Evde dinleniyorum bakalım böyle geçecek bi süre.
Ek olarak da cam kutu alıp kendim süsledim. İçine de koymak için de internetten isimli madlen çikolatalardan alacağım doğum hediyeliği olarak. Elimden gelmese muhtemelen para harcamazdım bunca şeye tabiiki, kendim yapabildiğim için yapmaya çalışıyorum işte. Hem de oyalanmış oluyorum.Eğer kendim yapmaya uğraşamam ve almaya da imkanım var dersen hazır birçok model var ama fiyatlar çok uçuk maalesef. Yapabilirim dersen hem daha ucuza gelir hem de bebeğin için de çok anlamlı olabilir diye düşünüyorum. Bi ara kendim bu tür hediyelik şatışı yapıyordum elimde biraz malzeme vardı onlar değerlensin diye kendim yapmaya başladım birşeyler.
Bebek şeklinde silikon yapıda taş tozu dökmek için kalıplar var. Taş tozu kalıbı yazarsan bulabilirsin. Taş tozundan bebekler döküp boyuyorum. Taş tozu da trendyolda vs her yerde kolayca bulunuyor. Arkasına mıknatıs takıp magnet yapacağım. Bikaç güne bir örnek fotoğrafı eklerim buraya da yapmak isteyen olursa diye.
Ek olarak bebek görmeye gelenleri toplu ağırlamak amacıyla bebiş doğduktan sonra 1 aylıkken mevlüt yapmayı planlıyorum. Onun için de asetat kapaklı minik kutular aldım. İçine kendi döktüğüm gül şeklinde mum, taş tozundan magnet ve yine kendi yaptığım incili yıldız şeklinde anahtarlık koyup onu dağıtacağım.
Amacım hem elimdekiler değerlensin hem de kızım için anlamlı uğraşılmış bir hediye olsun
Hoşuma giden birkaç modeli örnek olsun diye ekleyeyim bir bakın.
Ay bebişin adı Gökçe miiiiiiEk olarak da cam kutu alıp kendim süsledim. İçine de koymak için de internetten isimli madlen çikolatalardan alacağım doğum hediyeliği olarak. Elimden gelmese muhtemelen para harcamazdım bunca şeye tabiiki, kendim yapabildiğim için yapmaya çalışıyorum işte. Hem de oyalanmış oluyorum.
Eşime hangi ismi düşünüyorsun aklında bir isim var mı diye sorduğumda Gökçe dedi. İnanmazsınız ama benim aklımdaki isim de Gökçe'ydiAy bebişin adı Gökçe miiiiii
Kız bizim de gökçe, sevdiğim isimleri listeliyordum, eşim gözünü açtı geçen sabah rüyamda kız bebek seviyordum gokce adı çok beğendim bu adı dedi bende sevdim, listemde ilk ucteydi kaldı öyleEşime hangi ismi düşünüyorsun aklında bir isim var mı diye sorduğumda Gökçe dedi. İnanmazsınız ama benim aklımdaki isim de Gökçe'ydiÇok içimize sindi ismi, adıyla yaşasın güzel günler görsün inşallah canım Gökçe'm İsim arayışında olan varsa fikir olsun kızlar
Yaaa gerçekten miiiKız bizim de gökçe
Yaa sizin de bir hikayesi olmuş babası rüyasında görmüş ne kadar güzel. Çok mutlu oldum aynı ismi senden de duymamaKız bizim de gökçe, sevdiğim isimleri listeliyordum, eşim gözünü açtı geçen sabah rüyamda kız bebek seviyordum gokce adı çok beğendim bu adı dedi bende sevdim, listemde ilk ucteydi kaldı öyle
Benim de icime çok sindi sevdim gerçekten, oğlumda da böyleydi isim saydık saydık en son bu mu olsa dedim ve sanki o isim ona aitti, şimdi hissettiğim de bu, ismini bulmuş gibiYaa sizin de bir hikayesi olmuş babası rüyasında görmüş ne kadar güzel. Çok mutlu oldum aynı ismi senden de duymamaMinik Gökçe'lerimiz
Kuzum ben buna bakmıştım gözüme nedense çok hantal geldi. Bir kaç kişi oysho önermiş ona baktım onu da nedense çok basit buldum gibi geldi. İnstagramda mcdbag diye bi marka gördüm görselimi eklerim o çok hoşuma gitti ama fiyatından emin olamadım. Bi de Trendyolda lucina diye bi marka var çantalar aşırı güzel ve kullanışlı ama yorumları güzel değil çabuk dikiş atmış vsBebek bakım çantası olarak şuna ne diyosunuz?
Bide başka öneriniz var mı siz ne aldınız alacaksınızKraft Diamond Anne Bebek Bakım Çantası Siyah - Fiyatı, Yorumları
Kraft Diamond Anne Bebek Bakım Çantası Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?