- 19 Ağustos 2021
- 676
- 1.548
- 63
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #1.341
İyiyim canım sağolasın, doktoru aradım kesenin düştüğünü görünce gel dedi henüz kese görmedim bekliyorum, sen nasılsın ? Umarım hepinizin sağlıklı güzel geçer hamileliğiniz, benim böyle oldu etkilenmenizi istemem kötü haberlere o yüzden pek yazmam artık burada, bebisleri sağlıkla kucağınıza alın inşallahBen bugün pek bakamadım topige. Senin mesajını kaçırmışım arkadaşım.
Nasılsın? Acile gitse miydin acaba ?
Sağolun kızlar iyiyim şükür kesenin düştüğünü görünce doktora gitcem, seviyorum sizleri, kolay sağlıkla geçsin hamileliğiniz inşallah
ne güzel haberArkadaşlar selam
Bugun bi sürprizle karşılaştım Geçen ay 18 i son adet tarihimdi bu ay 13 ü gibi olmam gerekiyordu 5 gün kadar geçti.. antibiyotik aferin vs ilaçlar içtim bunlardan dolayıdır gecikme diye düşündüm ama ilaçlara devm etmeden önce yinede iç rahatlığı için test yaptım sonuç ekte.. kan tahlilim de 620 çıktı.. istesekte olmazdı olmuyordu eşimde sperm eksikliği bende de amh düşüklüğü var imkan yoktu yani..
Kötü haberlerde kendiminki düşmüş kadar üzülüyorum benimde 2 düşüğüm var. Ama yazmıyım diye düşünme lütfen seni en iyi yine biz anlarız kendini üzmek yerine dök içiniİyiyim canım sağolasın, doktoru aradım kesenin düştüğünü görünce gel dedi henüz kese görmedim bekliyorum, sen nasılsın ? Umarım hepinizin sağlıklı güzel geçer hamileliğiniz, benim böyle oldu etkilenmenizi istemem kötü haberlere o yüzden pek yazmam artık burada, bebisleri sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ben de düşük yaptım. O hissi biliyorum. Tek başına değilsin. Burada seni anlayacak çok kardeşin var. Yazmayayım diye de düşünme.İyiyim canım sağolasın, doktoru aradım kesenin düştüğünü görünce gel dedi henüz kese görmedim bekliyorum, sen nasılsın ? Umarım hepinizin sağlıklı güzel geçer hamileliğiniz, benim böyle oldu etkilenmenizi istemem kötü haberlere o yüzden pek yazmam artık burada, bebisleri sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Canım yerleşmedir . Yer yapıyordur . Ama çok aşırı şiddetli ise içinin rahatlaması için bir doktora görün.Arkadaşlar acil cevap verebilir misiniz dün akşam kasıklarıma aşırı şiddetli bir ağrı girdi ve sol bacağıma doğru yayıldı ağrı. Kanama falan yok ama cok korkuyorum bi ara dedim düşükmü yapıyorum . Ağrı bir süre sonra durdu ama ben tedirginim baya kontrole 2 hafta var daha . Düşük yapmak dahamı farklı dahamı ağrılı oluyo benim gibi olan varmı böyle şiddetli ağrısı olup sonra duran ?
6+5 günlük hamilelikte yerleşme ağrısı olurmuki sanmıyorumCanım yerleşmedir . Yer yapıyordur . Ama çok aşırı şiddetli ise içinin rahatlaması için bir doktora görün.
Canım rahim büyüyor. Benim kızımda 11-12. Haftalarda bile ağrılarım oluyordu.hatta kuyruk sokumuma doğru. Bağdaş kurup oturamıyordum kitleniyordu sanki. Bulaşık makinesine eğildiğimde felçli gibi oluyordum.6+5 günlük hamilelikte yerleşme ağrısı olurmuki sanmıyorum
Benim 2 haftadır ağrım var yorulunca daha çok oluyor. Dinlenince yavaş yavaş azalıyor. Korkma lütfen yaşayan çok kişi var.Arkadaşlar acil cevap verebilir misiniz dün akşam kasıklarıma aşırı şiddetli bir ağrı girdi ve sol bacağıma doğru yayıldı ağrı. Kanama falan yok ama cok korkuyorum bi ara dedim düşükmü yapıyorum . Ağrı bir süre sonra durdu ama ben tedirginim baya kontrole 2 hafta var daha . Düşük yapmak dahamı farklı dahamı ağrılı oluyo benim gibi olan varmı böyle şiddetli ağrısı olup sonra duran ?
Ya maşallah ilk çocuğunuz mu olacak sağlıkla gelsin inşallahArkadaşlar selam
Bugun bi sürprizle karşılaştım Geçen ay 18 i son adet tarihimdi bu ay 13 ü gibi olmam gerekiyordu 5 gün kadar geçti.. antibiyotik aferin vs ilaçlar içtim bunlardan dolayıdır gecikme diye düşündüm ama ilaçlara devm etmeden önce yinede iç rahatlığı için test yaptım sonuç ekte.. kan tahlilim de 620 çıktı.. istesekte olmazdı olmuyordu eşimde sperm eksikliği bende de amh düşüklüğü var imkan yoktu yani..
Kanama yoksa korkma ins.Arkadaşlar acil cevap verebilir misiniz dün akşam kasıklarıma aşırı şiddetli bir ağrı girdi ve sol bacağıma doğru yayıldı ağrı. Kanama falan yok ama cok korkuyorum bi ara dedim düşükmü yapıyorum . Ağrı bir süre sonra durdu ama ben tedirginim baya kontrole 2 hafta var daha . Düşük yapmak dahamı farklı dahamı ağrılı oluyo benim gibi olan varmı böyle şiddetli ağrısı olup sonra duran ?
Arkadaşlar acil cevap verebilir misiniz dün akşam kasıklarıma aşırı şiddetli bir ağrı girdi ve sol bacağıma doğru yayıldı ağrı. Kanama falan yok ama cok korkuyorum bi ara dedim düşükmü yapıyorum . Ağrı bir süre sonra durdu ama ben tedirginim baya kontrole 2 hafta var daha . Düşük yapmak dahamı farklı dahamı ağrılı oluyo benim gibi olan varmı böyle şiddetli ağrısı olup sonra duran ?
Benimde kasık ağrılarım hep vardı zatende bu başla bişeydi sanki bayan şiddetli saplandı sonra bacağıma yayıldı durmasa gidersim acile ama ağrı kesildi bende korkuyorum düşük falanmısır diyeCanım rahim büyüyor. Benim kızımda 11-12. Haftalarda bile ağrılarım oluyordu.hatta kuyruk sokumuma doğru. Bağdaş kurup oturamıyordum kitleniyordu sanki. Bulaşık makinesine eğildiğimde felçli gibi oluyordum.
Ben güzel haberler geleceğine eminimKiz kardesler ben gidiyorum kontrole insallah guzel haberlerle donerim dua edin bana lutfen
Ne alaka sen direk acile gitsene. Belki bebekle alakası yoktur. Bebek sağlıklıdır. Yerinde olsam çoktan ucmustum acileİyiyim canım sağolasın, doktoru aradım kesenin düştüğünü görünce gel dedi henüz kese görmedim bekliyorum, sen nasılsın ? Umarım hepinizin sağlıklı güzel geçer hamileliğiniz, benim böyle oldu etkilenmenizi istemem kötü haberlere o yüzden pek yazmam artık burada, bebisleri sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Parol kullanabilirsin sadece öyle demişti doktorumKızlar hamileyken hangi ağrı kesici kullanılır?
Sabahtan beri bi rahatsızlık var üstümde. Sersem gibiyim. Şuan fark ediyorum ki, benim başım ağrıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?