2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
İşte eskiden oturduğumda hareketli olurdu şimdi onu da yapmıyor iyice yatışa mı geçti nedir anlamadım. Doktor normal gözüküyor ama hareketlerinde azalma hissediyorsan yatış yapıp takibini yapmam gerekiyor dedi. Üniversite hastanesine gitmiştim onlar araştırma meraklısı olduğundan da demiş olabilir bilmiyorum Doğru söylüyorsunuz ben yine de bir gideyim baktırayım teşekkürler herkese

Ay canım çok teşekkür ederim

Anladım bacım. Öyleyse makul bi davranış yaptığı.
Zamanlıca da yapılmış. Çok erken yada geç de değil. Şifa olur, iyi gelir her türlü size.

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin bir an önce. Salgın bitmedi gitti. Bayramı hasta geçirdik. Tam iyileşiyoruz derken eşim tekrar yakalandı. Bir haftadır falan hasta, evin içinden bir türlü gidemedi hastalık. İnşallah bir an önce iyilesirsin kuzum

Selam kızlar nasılsınız?
Dün doktor kontrolüm vardı.Her şey yolunda çok şükür
28+2yiz 1297 gr 37 cm olmuş miniğim
Doktor ilk çocuk ile arasındaki ayı sordu (bu doktora 2.kez gidiyorum) 21 ay olacak diyince ilk 1 yıl çok zor olacak ama küçük bebeğin yürümeye başlayınca hepsi kolaylaşacak birbirleri ile oynayacaklar bir de ikisi de erkek oyuncak farkı vs olmayacak ilgi alanları aynı olacak olan yüzden 1 yıl düşünme sabret sonrası çok güzel olacak dedi içime bir umut doğdu sanki böyle şeyleri duydukça okudukça bi neşelenip mutlu oluyorum

Allah razı olsun canımmm çok sagol serumun etkisiyle daha iyim inş tekrarlamaz diye umuyorum hastaneler tıklım tıklım valla

Selamlar dün ben de panik olmuştum Allahtan eşim yanımdaydı. Kriz yönetemediğimi farkettim. Sallantı olurken çanta hazırlamaya kalktım. Eşim zorla beni güvenli yere çekti sonra 7 katı nasıl indik hatırlamıyorum. Bindik araca açık alana geçtik anca kendime geldim. Eşim olmasa saçmalardım heralde.
Panikten sonra 2 saat bebeği hissetmemiştim akşam da tam tersi hiç durmadı. Gece hiç uyuyamadım. 4 büyüklükteki 2 sarsıntıyı da hissettim. Gece ablamda kaldım. Allah beterinden korusun. Gündüz 2 saat uyudum yeni kendime geliyorum. Sırtım kasıklarım ağrıyor. Magnezyum alayım. Sizler nasılsınız kendinize dikkat edin

Ben ne gece ne gündüz sadece 1 saat belki daha az

Yarın güzel haberlerle gel inşallah kuzum haber ver bizlere de.

tilyam ne yaptın canım gittin mi doktora ?
Canım çok teşekkür ederim, idrar yolu enfeksiyonu çıktı crp çok yüksek yatış verdi doktorum ama kızım bensiz asla uyumaz durmaz, günlük antibiyotik almaya hastaneye gideceğim yine de toparlamazsan yatırırım dedi. Midem de çok bulanıyor bugün hic halim yok. Bebisim çok şükür iyidi, inşallah çabuk toparlarım dua edin ♡

Bende gittim bugün kontrole, yalancı kasılmalar bebekte ağırlaştıgi için böyle hissediyorsun magnezyum rahatlatır dedi, tahlil aldı bı gorelim ne var ne yok dedi, bebiş 1.400olmus boyunu olcemiyorum dedi, beslenme işini konuştuk devam dedi, makat gelişi ama henüz erken daha döner, rahim agzin uygun sıkıntı yok dedi, dedi de dediii, korkulacak birşey söylemedi iki hafta sonra gel kontrole dedi, 34 sonrasında da zaten haftalık randevusz cagiracaklarmis, adım adım yaklaşıyoruz sanırım

Son düzenleme:
Ah çok geçmiş olsun

Ben yaklaşık 15 gün ciddi çektim o ağrı ve sancıyı. İnsanı süründürüyor.

İyi ki gittin Dr a. Antibiyotik şifan olur ins
Bu arada kaynından haber var mı ? Bi ara böbreklerinden rahatsız demiştin..

geçmiş olsun benimde 1400 gr ve çok fazla demişti şeker yüklemesi yapıldı ve insülin başladık sıkı diyete ve insüline rağmen benim şeker açlık 105 altına düşmedi tokluk da sınırlarda genelde size de çok fazla kilosu diye korkuttu mu

Ne güzel pozitif insanları severim

İnsülini kaç ünite vuruyorsunuz? Benim açlık da insüline rağmen 105 civarı çıkıyordu, 5 üniteye çıkardı doktorum

10 a getirip vuruyorum ama bir hafta ölçüm verdi bakalım gerekirse değişiriz dedi zaten pazartesi başladık ayrıca diyetisyene de gittik onun verdiği listeye de uyuyorum ama aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…