- 20 Şubat 2025
- 205
- 771
- 18
- 35
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #13.881
İşte eskiden oturduğumda hareketli olurdu şimdi onu da yapmıyor iyice yatışa mı geçti nedir anlamadım. Doktor normal gözüküyor ama hareketlerinde azalma hissediyorsan yatış yapıp takibini yapmam gerekiyor dedi. Üniversite hastanesine gitmiştim onlar araştırma meraklısı olduğundan da demiş olabilir bilmiyorumHareket var ama şiddeti daha az. Dr da baktı bir anomali görmedi diyorsun.
Bana kalırsa bu bi sorun değil.
Ben ayaktayken, yürürken, dışardayken hiç duymuyorum hareketini desem yalan olmaz. Resmen dötünü devirip yatıyor o saatlerde. Belki de hareket ediyor ama ben kendi salınımımdan algılayamıyorum. Ama oturayım, uzayanayım. Kudurma başlıyor. Bazen şaşırtacak kadar güçlü, bazen daha hafif. Heralde o içerdeki konumuyla ilgili.
28. Haftadan itibaren 2 saatte bir hareket olmalı derler.
Dr un sana yatış vereyim demesi de çok ilginç. Görünen şüphe ettiği bi konu yoksa yatırmak neden?
Aklımı kurcalıyor huzursuz oluyorum diyorsan bi de Perinatolojiye görün. İçin rahatlasın
Ay canım çok teşekkür ederimBiz de dün düğün için gelip İstanbul’da Beylikdüzü’nde yaşayan arkadaşımda kalacaktık. Onlar yalvardı resmen gelmeyin çok kötüyüz diye. Orada çok fazla hissedilmiş. Geri döndük, gece de onlar Ankara’ya geldiler. Ama biraz önce eşim yine yola çıktı düğün için ben Ankarada kaldım. Ben şimdi onun için bu kadar telaşlıysam siz orada yaşayanları düşünemiyorum. Rabbim korusun, bununla geçip bitmiş olsun inşallah. Nolur çok düşünüp kendini iyice bunaltma kuzucum Allah korusun
Kuzum dün çok strese girdin onun da etkisi vardır bi de hava da serin gibiydi zaten üşütmüş olabilirsin. Bence bi doktora git baksınlar. Acilde de herhangi bi şey yapmıyorlar çoğunlukla ama enfeksiyon falan çoksa belki antibiyotik başlarlar en kötü bi serum alır rahatlarsın
Anladım bacım. Öyleyse makul bi davranış yaptığı.Rahimdeki sekil bozuklugundan dolayi erken dogum riskim hep vardi en basindan beri dikiste o sebeple atilmisti hatta. Simdi dedigi biz her ne kadar onlem almaya calissakta o acele edebilir boyle bir durumda hazirliksiz yakalanmayalim ki en azindan yogunbakimda kaldigi sure azalsin dedi.
Arastirdigima gore 28/32. Haftalar arasinda yapilabiliyormus bu igne. Ben 29+3 deydim. Hersey bu kadar mukemmelse suan neden acele ettik diye dusundum bir anHayirlisi artik dunku panikten sonrada belki iyi oldu asiri gerildik hepimiz
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin bir an önce. Salgın bitmedi gitti. Bayramı hasta geçirdik. Tam iyileşiyoruz derken eşim tekrar yakalandı. Bir haftadır falan hasta, evin içinden bir türlü gidemedi hastalık. İnşallah bir an önce iyilesirsin kuzumKızlar eklemlerim boğazım kulaklarım başım her yerim agrıyor geçen ki gibi degil duramıyorum acil de bişey yaparlar mı gitsem bi ates te basıyor ama ates ölçerim yok dün soğukta kaldım biraz onun etkisi sanırım
Allah razı olsun canımmm çok sagol serumun etkisiyle daha iyim inş tekrarlamaz diye umuyorum hastaneler tıklım tıklım vallaGeçmiş olsun canım Rabbim şifa versin bir an önce. Salgın bitmedi gitti. Bayramı hasta geçirdik. Tam iyileşiyoruz derken eşim tekrar yakalandı. Bir haftadır falan hasta, evin içinden bir türlü gidemedi hastalık. İnşallah bir an önce iyilesirsin kuzum
Ben ne gece ne gündüz sadece 1 saat belki daha azSelamlar dün ben de panik olmuştum Allahtan eşim yanımdaydı. Kriz yönetemediğimi farkettim. Sallantı olurken çanta hazırlamaya kalktım. Eşim zorla beni güvenli yere çekti sonra 7 katı nasıl indik hatırlamıyorum. Bindik araca açık alana geçtik anca kendime geldim. Eşim olmasa saçmalardım heralde.
Panikten sonra 2 saat bebeği hissetmemiştim akşam da tam tersi hiç durmadı. Gece hiç uyuyamadım. 4 büyüklükteki 2 sarsıntıyı da hissettim. Gece ablamda kaldım. Allah beterinden korusun. Gündüz 2 saat uyudum yeni kendime geliyorum. Sırtım kasıklarım ağrıyor. Magnezyum alayım. Sizler nasılsınız kendinize dikkat edin
Yarın güzel haberlerle gel inşallah kuzum haber ver bizlere de.
Canım çok teşekkür ederim, idrar yolu enfeksiyonu çıktı crp çok yüksek yatış verdi doktorum ama kızım bensiz asla uyumaz durmaz, günlük antibiyotik almaya hastaneye gideceğim yine de toparlamazsan yatırırım dedi. Midem de çok bulanıyor bugün hic halim yok. Bebisim çok şükür iyidi, inşallah çabuk toparlarım dua edin ♡tilyam ne yaptın canım gittin mi doktora ?
selam. 26+4'teyim 1900gr çıktı bebeğim. şeker var.((( normal ve vaktinde doğurmak için dua ediyorum. şimdi yediklerime çok dikkat edeceğim inşallah. siz ne durumdasınız şekeri olan var mı.
Ah çok geçmiş olsunCanım çok teşekkür ederim, idrar yolu enfeksiyonu çıktı crp çok yüksek yatış verdi doktorum ama kızım bensiz asla uyumaz durmaz, günlük antibiyotik almaya hastaneye gideceğim yine de toparlamazsan yatırırım dedi. Midem de çok bulanıyor bugün hic halim yok. Bebisim çok şükür iyidi, inşallah çabuk toparlarım dua edin ♡
Ne güzel pozitif insanları severimSelam kızlar nasılsınız?
Dün doktor kontrolüm vardı.Her şey yolunda çok şükür
28+2yiz 1297 gr 37 cm olmuş miniğim
Doktor ilk çocuk ile arasındaki ayı sordu (bu doktora 2.kez gidiyorum) 21 ay olacak diyince ilk 1 yıl çok zor olacak ama küçük bebeğin yürümeye başlayınca hepsi kolaylaşacak birbirleri ile oynayacaklar bir de ikisi de erkek oyuncak farkı vs olmayacak ilgi alanları aynı olacak olan yüzden 1 yıl düşünme sabret sonrası çok güzel olacak dedi içime bir umut doğdu sanki böyle şeyleri duydukça okudukça bi neşelenip mutlu oluyorum
İnsülini kaç ünite vuruyorsunuz? Benim açlık da insüline rağmen 105 civarı çıkıyordu, 5 üniteye çıkardı doktorumgeçmiş olsun benimde 1400 gr ve çok fazla demişti şeker yüklemesi yapıldı ve insülin başladık sıkı diyete ve insüline rağmen benim şeker açlık 105 altına düşmedi tokluk da sınırlarda genelde size de çok fazla kilosu diye korkuttu mu
İnsülini kaç ünite vuruyorsunuz? Benim açlık da insüline rağmen 105 civarı çıkıyordu, 5 üniteye çıkardı doktoru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?