- 27 Ekim 2023
- 7.520
- 20.674
- 268
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #13.921
Al benden de o kadar, ama geri dönüp bakınca da geçmiş yani ne kadar az kalmışYaşadıklarımız demek yalancı kasılmalarmis kuzum. Pek düzenli kullanmadım bende magnezyumu. Hatta hiç düzenli kullanmadım. Bebeğin iyi olmasına, senin iyi olmana çok sevindim. Evet adım adım yaklaşıyoruz ya beni heyecan basıyor. Bir yandan da zaman geçmiyor gibi geliyor.
29+2 deyim bugünSizin gittiğinizi duymak iyi oldu çok şükür bir sorun yokmuş böyle devam ederiz inşallah
Benim doktorum ünide prof. Sadece iyi sıkıntı yok deyip gönderiyor ekstra hiçbir bilgi yokBugün doktor kontrolümüz vardı , kızımda geldi çok duygusaldı
29+2 den selam olsun
Toksoplazmayla ilgili şükür bulgu yok
Gelişimi , kan akışı iyi dedi - plesanta ve rahim agzı ile ilgili bilgi vermedi bende sormadım
1.5 kg olmuş dedi ama şeker değerlerine bir daha bakacağım dedi önden gidiyor dedi sonra demekki genetik dedi
Herşey yolunda giderse 39 a kadar sezaryen için bekleriz dedi
Doktora gidince herşeyi unuttum sanki bir sürü şey soracaktım oda iyi iyi dedi yolladı (çok şükür) ama yinede az bilgi verdi gibi geldi
Sanırım bu haftalarda bazılarımızda benzer şekilde bebek hareketleri değişmiş ama ben biraz fazla panikledim29+2 deyim bugün
28 haftada yaşadım nerdeyse 1 hafta kendimize germek istemedim , bebeğin hareketleri var ama güçlü değil , eşim ben hissediyorum diyor ama anlatamadım onada bugün doktor kontrolüm vardı , doktor olabilir uyuyordur dedi hocam bir hafta mı diyemedim
Bu hafta düzeldi şükürhareketlilik varsa taş gibi kasılmaların yoksa sorun yok dedi
Kasılmalarda düzenli oluyorsa sıkıntı dedi
Ben de doktora gidince, iyi dediği anda diğer her şeyi unutuyorum. Rahim ağzı uzunluğunun ne olduğunu dahi burada öğrendim doktor pek bilgi vermiyor. Bir keresinde bebek nerede duruyor konumu nasıl diye sordum, biraz aşağıda dedi onu da geçiştirdiBugün doktor kontrolümüz vardı , kızımda geldi çok duygusaldı
29+2 den selam olsun
Toksoplazmayla ilgili şükür bulgu yok
Gelişimi , kan akışı iyi dedi - plesanta ve rahim agzı ile ilgili bilgi vermedi bende sormadım
1.5 kg olmuş dedi ama şeker değerlerine bir daha bakacağım dedi önden gidiyor dedi sonra demekki genetik dedi
Herşey yolunda giderse 39 a kadar sezaryen için bekleriz dedi
Doktora gidince herşeyi unuttum sanki bir sürü şey soracaktım oda iyi iyi dedi yolladı (çok şükür) ama yinede az bilgi verdi gibi geldi
Gerçekten öyle. Kış hiç geçmeyecekmiş bahar hiç gelmeyecekmis gibi hissediyordum. Zaman gecmeyecekmis gibi hissediyordum. Ama bahar geldi zaman yaklasti. Hala daha bazen geçmiyor gibi geliyor ama diyorum kendime bak 80 günden de aşağı düştün. 70,60 derken bir bakacagiz kucagimizdalarAl benden de o kadar, ama geri dönüp bakınca da geçmiş yani ne kadar az kalmış
Bazen öyle gereksiz şeyleri söylüyorlar ki takılıyoruz, o yüzden ciddiyeti olmayan olağan durumları özellikle belirtmeseler daha iyi ya, mesela rahim ağzı meselesini hiç söylemediler bana, ilk kez bugün kasilmam ağrım var deyince muayene ederken plesantada problem yok, rahim ağzı normal, kalp atışı iyi, kilosu iyi haftasıyla uyumlu, makat gelişi ama hafta erken daha çok pozisyon değiştirir falan diye böyle hepsini sıraladı tek tek anlattı, normal durumlarda bana da herşey anlatilmasin ki kafam da kurup kurup kuruntulanmayayim en iyisi, çünkü onlara göre basit bı tanim bize işkence oluyorBen de doktora gidince, iyi dediği anda diğer her şeyi unutuyorum. Rahim ağzı uzunluğunun ne olduğunu dahi burada öğrendim doktor pek bilgi vermiyor. Bir keresinde bebek nerede duruyor konumu nasıl diye sordum, biraz aşağıda dedi onu da geçiştirdiBazen cehalet mutluluktur diyorum bazı doktorların tarzı böyle sanırım. Her şeyin iyi olması çok güzel hep böyle devam eder inşallah
Oğlumu hergun parka goturmemi tavsiye ediyorsun yani, bayılacak bu işeBel ağrısı yaşayanlara düzenli yürüyüş öneririm 1hafta 10 gündür yürüyorum ve artık bel ağrım olmadığını hissettim. Yavaş tempo 30 dakika yetiyor bana.
Öyle deme canım kötüyü çekme kendine allah korusun. Güzel dileklerde bulun bebişin içinHaydaa gram uykum yok çok da yoruldum bütün gün oysa sabah erken uyanmıştım. Bu gidişle 1 aya doğururum ben
Ben de doktora gidince, iyi dediği anda diğer her şeyi unutuyorum. Rahim ağzı uzunluğunun ne olduğunu dahi burada öğrendim doktor pek bilgi vermiyor. Bir keresinde bebek nerede duruyor konumu nasıl diye sordum, biraz aşağıda dedi onu da geçiştirdiBazen cehalet mutluluktur diyorum bazı doktorların tarzı böyle sanırım. Her şeyin iyi olması çok güzel hep böyle devam eder inşallah
Sabahlık kesin gerekir mi acaba temmuz ayında, neredeyse gecelik fiyatı o da onun yerine bir gecelik daha mı alsam bilemedim. Benimki de sezeryan, ameliyattan çıkınca çok üşüdüğümü hatırlıyorum ama sabahlik giymiş miydim ne vardı üstümde hiç yokZorunlu sezaryen olacak. İki tane gecelik sabahlık takımım var. Bi de pijama almayı düşünüyorum.
Ben bir gecelik sabahlık takım bir de pijama takımı aldım baska gerek var mı bir takım daha koymama acaba bilemedim inşallah normal olursa 1 gece kalınıyor ama belki kirlenir fln bir alt daha koymak iyi olabilir. Geceliğim kısa kollu beyaz iç gösteriyor sabahlığı üstüne giyince iyi oluyor bi de kapalı oldugum için ne olur ne olmaz bana her halükarda lazım olucak diye ben takım aldımSabahlık kesin gerekir mi acaba temmuz ayında, neredeyse gecelik fiyatı o da onun yerine bir gecelik daha mı alsam bilemedim. Benimki de sezeryan, ameliyattan çıkınca çok üşüdüğümü hatırlıyorum ama sabahlik giymiş miydim ne vardı üstümde hiç yok
Sabahlık şart değil. Yoksa bi şal yada hırka da alınır omza. Ben set halinde aldığım için sabahlıklı takım.Sabahlık kesin gerekir mi acaba temmuz ayında, neredeyse gecelik fiyatı o da onun yerine bir gecelik daha mı alsam bilemedim. Benimki de sezeryan, ameliyattan çıkınca çok üşüdüğümü hatırlıyorum ama sabahlik giymiş miydim ne vardı üstümde hiç yok
Bnm de beğendiğim geceliğin sabahligi var ama ayrı ayrı satılıyor, alayım ben de napalım içimde de kalmasınBen bir gecelik sabahlık takım bir de pijama takımı aldım baska gerek var mı bir takım daha koymama acaba bilemedim inşallah normal olursa 1 gece kalınıyor ama belki kirlenir fln bir alt daha koymak iyi olabilir. Geceliğim kısa kollu beyaz iç gösteriyor sabahlığı üstüne giyince iyi oluyor bi de kapalı oldugum için ne olur ne olmaz bana her halükarda lazım olucak diye ben takım aldım
Evet beyazların hepsinde yorum iç gösteriyor uygun camasirla güzel olur diye. Ben de yanımda bulunsun diye alayım bir sabahlıkSabahlık şart değil. Yoksa bi şal yada hırka da alınır omza. Ben set halinde aldığım için sabahlıklı takım.
Bi de eğer beyaz alacaksan bazen iç gösteriyor kumaş. O zaman da iyi olabilir.
Sezaryende iki gün kalınıyor. En az iki giysi lazım. Bir gecelik+ bir pijama gibi.
Ben de şimdi suna bakıyordum. Mağazada stok varmış. Bi gidip bakıcam. Dötümü göbeğimi kapatır mı ? Malum etli butlu bi hatunum
Bi pijama arıyorum ama istediğim gibi bulamadım. Gidince bi de dagi ye bakıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?