2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Benim sorduğum hastanelerin hiçbiri sezaryen normal farklı ücret vermedi acaba 3. Sezaryen riski mi fazla ki ücreti fazla aynen en düşük 40 civarı dediğin gibi eşim meb de çalışıyor bi hastane var kurum indirimi var onu da değerlendireceğim inşallah

Aynen yani hastanelere güven olmuyor para konusunda zaten. Ben kontrollere gitmeye basladigimdan beri yani 7. Haftadan bu yana 2 kere zam geldi muayene ücretine ve tahlillere falan. Doğum ücretini geçen ay sorduk 52.600mü ne dedi. Bakalım ben dogurana kadar ona da zam gelmezse

İnşallah çok teşekkür ederim inşallah çabucak olur sağlıkla doktorun hangisini uygun görüyorsa senin için daha iyi olur Rabbim kolaylikla kucağına almanı sağlasın inşallah
Hastaneden hastaneye değişiyor bakalım benim hastane ne yapacak hiç bir fikrim yok nstler başlayınca ogrenecegiz ayrı mı dahil mi..

Ne kadar sinir bozucular ya söylese ne olacak ücretini sanki. Dahil olmaması da çok sinir bozucu. Sanki uzun uzun işlem yapıyorlar altı üstü cihaza bağlayıp 10-15 dk sancı takibi yapıp yolluyorlar. İşin içine para girince insanlık.falan kalmıyor ne yazık ki valla Ladyim. Hakkımızda hayırlısı artık bakalım.

Arkadaşım 37.haftada 3 günde gel demiş doktor nst ye bağlayalım yani extra ücret ise canım sıkıldı bak
Malesef ekstraya giriyor bu iş

Rutin kontrol bu sancı durumunu açılma durumunu değerlendirmek için yapılıyor, orada sancı çıktı diye doguracaksin anlamına gelmiyor ben bir aydan fazla bekledim sancı çıktı 2cm acilmam vardı, dogurmadim, nişan gelmedi, herşey rutindi 40+6da suyum geldi doğum başladı, sancin baskı hissin olabilir, kanamn olabilir suyun gelmez mesela doğumun başladığını farklı belirtilerle de anlayabilirsin suya falan bağlı değil yani
Sezeryan planlanıyorsa da sancı var mı diye yine takip yapılır, sürpriz yaşamamak adına
Dürtme kız bebisi rahat bırak başı olur, döner poposu olur elini ayağını uzatır gerinir, temasın en net halı

Hastaneden fiyat aldıgımda bu fiyat ay sonuna kadar dedi her ay bası zam geliyor dedi Nasıl ya her ay zam mı gelir doğuma böyle bir uygulama mı var yoksa bize paket kitlemek için mi böyle dedi bilemedimm
Gelmezse zam sasardim, şikayet ett, denetlenmiyorlar demek ki, cimere sağlık bakanlığına yaz, aylık zam mı olur bı yanlislik olmalı yani, bunun sonu yok ki

Aslına bakarsan özel bi işlem değil. Muayenede ultrason cihazı neyse durumu teşhis ve anlamak için, nst de aynı tür bi makine. Ama diyorum ya hastaneler bundan para kazanıyor. Muayeneden değil, yaptığı kan tahlilinden nst den vs den
Hastaneden fiyat aldıgımda bu fiyat ay sonuna kadar dedi her ay bası zam geliyor dedi Nasıl ya her ay zam mı gelir doğuma böyle bir uygulama mı var yoksa bize paket kitlemek için mi böyle dedi bilemedimm
Her ikisi de. Yani zammın fiyat güncellemenin de bir adabı zamanı vardır. Sene başı olur, ortası olur, sonu olur. Aydan aya zam mı olur? İnsana su hissi veriyor. Hemen almalıyım bu fiyatı yoksa mağdur olacağım

Heh aynen dediğin gibi hemen alayım da fiyat sabit kalsın hissi oluşsun diye yapıyorlar. benim bildiğim de sene basında ve ortasında zam gelir bi tekrar soracağım haziran ayı doğum fiyatı kaç farklı mı fln diye

Kızlar sizde de böyle mi bilmiyorum ya dün akşam bir kere beş dakika sürdü böyle âdet ağrısı gibi bugün de aynı şekilde belimden bacağıma kadar sol tarafta 30 dakika kadar sürdü ağrı normal mi acaba

Yürüyüşün yanında hafif pilates yada yoga tavsiye ederim en kötü youtube videolarından.
Doğumdanda sonra emzirirken çok fazla sırt ve boyun agrısı oluyor , değişik saatlerde emzirmek için uyanınca uykusuzlukla herzaman doğru pozisyonda oturulmuyor
Koridorda yürüyüş yaparken sağımı solumu toplaması adına rahat olur diye düşünüyorum , yeni almayı düşünmüyorum evde penye bir sabahlığım var onu koyacağım.

Tahinli sıcak suyu ile mi demir ilacını içiceksin? Ben aç karna 1 kaşık tahin yiyordum sonra demir ilacına başlayınca limonlu su ile aç karna demir ilacını içiyorum. Onu tahinli su ile içsem c vitamini etkisi yapar mı?

Önerilerin için çok teşekkür ederim canım. Allah yardımcın olsun inşallah, bir evladın daha varken işler çok daha zorluyordur tabiiki. Anlayamam seni ama yaşadığın zorluğu tahmin edebiliyorum. Çabucak bu günleri atlatır, temmuz ayında da sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah.

Bugün gittiğim doktor çok tatlı bir kadındı çok güzel ilgilendi. Sorunun rahim ağzı kısalığı olmadığını, plesantanın aşağı yakın olmasından dolayı risk olabileceğini ama ciddi derecede aşağıda olmadığını söyledi. Progestan fitil verdi. İdrarda enfeksiyon yüksek çıktı ve kan değerlerim de yüksekmiş antibiyotik verdi. Korkulacak bir şey yok boşuna korkutmuşlar bebek büyüdükçe plesenta yukarı çıkıyor zaten risk yok ama yine de kontrollü ilerleyelim dedi. Tedirginliğimi anladığı için sakinleştirmeye çalıştı, kızçenin keyfi çok yerinde sen de korkma dedi. Yüzünü pek görememiştik önceki doktorumda. Görmemiz için hiç çabası olmuyordu. Biraz karnımı salladı bekledi falan derken yüzünü gördük ve "anne ben iyiyim merak etme" demek ister gibi gülümsedi birkaç saniyeliğine bebeğim
Çok şükür iyiyiz rahatladık. Kötü haber alan içi sıkılan tüm annelerin de bir an önce güzel haberler almasını ve huzur içinde bebeklerini beklemelerini dilerim. Güzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallah. Musmutlu günler kızlar

Dün doktor eğer ritmik olarak geliyorsa yani tekrarlı oluyorsa endişelen dedi , 1 kere oldu geçti kasılmıştır pozisyon değiştirince rahatlıyorsan sorun yoktur dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…