- 27 Nisan 2020
- 731
- 2.538
- 113
- 31
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #13.941
Çok tatlıymışşşBen de şimdi suna bakıyordum. Mağazada stok varmış. Bi gidip bakıcam. Dötümü göbeğimi kapatır mı ? Malum etli butlu bi hatunum
Bi pijama arıyorum ama istediğim gibi bulamadım. Gidince bi de dagi ye bakıcam.
Sadece doğum fiyatı di mi mesela 32 den sonra 2 haftada ya da haftada bir muayene ye çağırıyorlar sonra nst ye bağlıyolar onlar ekstra ücretli di mi ,Günaydın herkesebizimde bugün kontrolümüz vardı. Çok şükür herşeyi haftasıyla uyumlu. Baş geliş pozisyondaymış. Kan uyuşmazlığı iğnemide vuruldum. 1 ay sonraya tekrar kontrol verdi nst lere başlıycaz dedi. Medipol sefaköy için doğum fiyatlarını sordum 3.sezeryan için 50.000 ₺ fiyat verdiler 2 gece yatış. Sendika indirimide yapılmıyormuş 3.sezeryan olduğu için bizde durumlar bu şekilde. Birde kan ilacını 2 ye çıkardı kabızlık yapabilir sabah uyanır uyanmaz aç karnına bir bardak sıcak suya bir kaşık tahin koy karıştır iç dedi. Çok faydalı bir şeymiş zaten ekstra kabızlığada çözümmüş. Belki sizlerede bir faydası olur. Kalsiyum magnezyumada devam.. umarım herkes güzel haberlerle gelir
Bunlar da ciddi maliyet ya.. Doğum ücreti dışında son haftaların ücreti de ayrı bi para tutarSadece doğum fiyatı di mi mesela 32 den sonra 2 haftada ya da haftada bir muayene ye çağırıyorlar sonra nst ye bağlıyolar onlar ekstra ücretli di mi ,
Gerçekten insanın modunu yükseltiyorlar hele de gebersen kesinlikle pozitif düşünceye ihtiyaç çok oluyorNe güzel pozitif insanları severim
Yaa maşallah bebeğineKızlar ben de bugün 29+1 de kontrole gittim. Oğluşum 1.5kg 40cm olmuş. Suyu da iyi dedi. Diyet yapıyodum 2 kilo vermişim
Salgın bu dönem yine artmış ayrıca dikkat edelim. Mevsim geçişinden sanırım
Biz de ne kadar uzakta olsakta gündüz olan depremi kütahyadan hissettikİstanbul da da yine artçı oldu sallandık lütfen dua edin.
Sanırım evet. Muayene sgk lı 1800 sendika indirimiyle 1280 ödedik sanırım biz. Nst fiyatını ve sendika indirimi varmı onu bilmiyorum. Sormak aklıma gelmedi.Sadece doğum fiyatı di mi mesela 32 den sonra 2 haftada ya da haftada bir muayene ye çağırıyorlar sonra nst ye bağlıyolar onlar ekstra ücretli di mi ,
Berbat oluyor ben hamile kaldıktan sonra 3 kez yakalandım 3 ünde de yatağa düştüm bi de hayatta hastalığı ilaç almadan geciremem şimdi alamıyorum çok ağır geçiyor gerçekten annelerimiz dikkat etsinKızlar günaydınnnn valla ne üşütün nede salgına yakalanın kulak içi ağrır mı insanın tüm eklemlerim sanki kârda kalmışım gibi düne göre hamdolsun iyim bitki çayı sıcak su torbası ve parol içtim az biraz kendime geldim
Evde yanlızım kayınvalideme gidemedim silivrinin dibindeler aşırı hissediyorlar depremi cesaretim yok bir süre oraya gitmeye. Tek başına daha zor çorba bitki çayları zaten halim yok ama kendimede bakmazsam uzun sürüyor malesef. 3 kez ayyy çok zor ben 7 aydır ilk defa parol ictim hastalıklara çok açıgız aman dikkat edelim valla zorBerbat oluyor ben hamile kaldıktan sonra 3 kez yakalandım 3 ünde de yatağa düştüm bi de hayatta hastalığı ilaç almadan geciremem şimdi alamıyorum çok ağır geçiyor gerçekten annelerimiz dikkat etsin
Evet aynen son haftalarda sık sık nst idrar tahlili baya bir ücret , burada mini doğum paketi diye konustum bir hastaneyle içinde 6 muayene nst ler doğum fln var 52 bin ücreti sadece doğum 35 bin ama ben artık 6 muayane yi de tamamlayamam muhtemelen 32 34 36 da gitsem yine de 3 4 ediyor sanırım paket almıcamBunlar da ciddi maliyet ya.. Doğum ücreti dışında son haftaların ücreti de ayrı bi para tutar
Yoksa 50 bin doğum için gayet makul bi fiyat
Muayene ücreti çok iyiymiş yalnız ben de gecen gün 1350 ödedim iyi geldi bana 3 binlerden sonraSanırım evet. Muayene sgk lı 1800 sendika indirimiyle 1280 ödedik sanırım biz. Nst fiyatını ve sendika indirimi varmı onu bilmiyorum. Sormak aklıma gelmedi.
Diğer bir gittiğim doktorda 2000 ₺ ve o özel muayenehane. nst lerde ekstra ücret almıyormuş. Yani bişey değişmiycek zannımca diğerinde nst gircem paralı 2000 i bulur diye düşünüyorm. Bu özel muayenehanedeki doktorun 3 farklı hastaneyle anlaşması var. En yüksek segmentli 100.000 orta segmenti sormak aklıma gelmediMuayene ücreti çok iyiymiş yalnız ben de gecen gün 1350 ödedim iyi geldi bana 3 binlerden sonra
Canım dualarım seninle inşallah güzel sonuçlar alırsın o doktordan da.. Evet insan annesi falan iş yaparken rahat edemiyor, bana da annemler baktılar öyle bu gebeliğimde bir kaç kez ama ne yapalım karnimizdaki canın hakkı için mümkün olduğunca dinlen. Bana doktor ağır kaldırma, karnını bir yere sürtme bile demişti bu beyin sıvısı muhabbetinden sonra yorma kendini falan demişti. Annemlerin yanına gitmistim biraz, bakmislardi sagolsunlar. Sürekli orada kalamiyorum eşim burada olunca. Annemlerden başka kimseden de bir gram fayda yok herkes her şeyi bildiği halde neyse.. Yani uzan dinlen mümkün olduğunca erken gelirse yine sen ugrasacaksin hastanelerde en azından fırsatın varken dinlen. Riskin azalsın kuzum. Ben uzun zamandır dinlenemedim hiç her iş sırtımda resmen. Dün gece bile ağlama krizine girdim sinirlerim bozuldu her iş omuzumda diye. Dinlenemiyorum kasıklarım acıyor ağriyor belim ağrıyor diye. Çocuğa bir şey olacak diye korkuyorum evde habire ağır kaldırmak zorunda kalıyorum. Önümüzdeki hafta kontrolüm geçince bende gideceğim annemlerin yanına bir süre yine. En azından kızım gezer oralarda, bende dinlenirim. Allah hepimize kolaylık versin, zor. Eksiklerini bir an önce tamamlamani öneririm ne olacağı hiç belli olmaz. Bende şu ay atlasın diye bakıyorum kalanları alıp hepsini yıkayıp çantamı hazırlayacağım.İyi geceler kızlar
Rahim ağzı uzunluğu üstten 1.5cm vajinal ultrasonla 2 cm ölçüldü demiştim pazartesi günü. Düşük riski var dendi ama bir tedavi de önerilmedi. Bacak ve vajinaya yakın olan kemiklerimin ağrısı 2.5 aydır var bende ve bugün iyice dayanılmaz bir hal aldı artık. Dün gece de birkaç kez karnım sertleşti ve sancı girdi. Bebeğin aşağıda olduğunu ben de hissedebiliyorum artık. Göbeğimin üstüne çıkmıştı hareketleri ama şu an çok aşağıda maalesef. Doktorlar öneride bulunmadığı için birşey de yapamıyorum. Kalkmadan yatmam mı lazım yoksa normal mi devam etmem lazım karmakarışık kafam. Deprem sonrası annemlerin köydeki evine geldik annemlerle beraber. Hem depremden kaçtık hem de annem gel ben sana bakarım dedi ama anne evi bile olsa bütün gün yatılmıyor sonuçta illa kalkılıyor bişeyler yapmaya çalışıyor insan nasıl yatayım bomboş. Yarına başka bir doktora daha randevu aldım bu 3. doktor olacak. Bu doktorun ne diyeceğine bakarak ona göre şekillendireceğim hayatımı. Risk var dikkat et derse apar topar hastane çantası hazırlayıp eksikleri tamamlamayı planlıyorum. Diğer doktorlar gibi risk var ama ne zaman olacağını bilemeyiz derlerse biraz hazırlık konusunda daha rahat davranmayı düşünüyorum. Sabahki randevum için dua istiyorum sizlerden. Dualarınızda bana da yer verirseniz çok mutlu olurum. Sağlıkla zamanında gelsin minik yavrularımız inşallah.
Canım valla kıyamam ya. Yaşadığım için çok iyi anlıyorum.. Bayramdan önce gelmişti bu hastalık kulak iclerim, dişlerim, bütün kemiklerim ağrıyordu resmen. Dinlen bol bol uzan. Geçer bir an önce inşallahKızlar günaydınnnn valla ne üşütün nede salgına yakalanın kulak içi ağrır mı insanın tüm eklemlerim sanki kârda kalmışım gibi düne göre hamdolsun iyim bitki çayı sıcak su torbası ve parol içtim az biraz kendime geldim
Su an karşımda oturuyor. Ters ters bakıyorum kendisineKızlar günaydınçok saçma olacak ama eşine gıcık olan var mı ya adam hiç bi şey yapmasa bile durduk yere gıcık olup duruyorum her şeyi batmaya başladı resmen hormonlardan mı böyle oldu niye böyle oldu
Daha az önce 29. Haftanın yazısını okudum. Ani duygu değişimlerimiz git gide artıyormus ondanmıs. Bana da batıyor arada benim adam ama tamamen hormonal kaynaklıKızlar günaydınçok saçma olacak ama eşine gıcık olan var mı ya adam hiç bi şey yapmasa bile durduk yere gıcık olup duruyorum her şeyi batmaya başladı resmen hormonlardan mı böyle oldu niye böyle oldu
Aynı şeyi eşim de diyor sanki hamile olan benim senden çok yiyorum minicik yiyip şişiyorsun diyeİnan o kadar az yedim ki yine de catlayacak gibiyim. Hatta sofraya oturmadan da öyleydim. Eşim de diyor ki o kadar az yemekle nasıl nefes alamaz hale geliyorsun.Adam anlamıyor hissimi. Magnezyumu ikiye çıkarayım o zaman
Bende keşke yanımda olsa diyorumKızlar günaydınçok saçma olacak ama eşine gıcık olan var mı ya adam hiç bi şey yapmasa bile durduk yere gıcık olup duruyorum her şeyi batmaya başladı resmen hormonlardan mı böyle oldu niye böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?