2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Maşallah okurken duygulandım ne kadar hamaratsınız öyle kızınız böyle bir annesi olacağı için bence çok şanslı

38+2de doğum yaptım ilkinde. Lohusa kafasıyla neden 39 u görmedim diye ağladım ha 37+5 ha 38 önemli olan bebeğin ve annenin sağlığı

Ay konu isimden açılmış , muhammed isminin yanına bir isim önerir misiniz? Tek başına çok ağır kalıyor yanına bişey koymak istiyoruz
Muhammed Talha
Muhammed Enes
Muhammed Emir
Muhammed Fatih
Muhammed Bera
Muhammed Musab
Muhammed Ali
Ay herşey yakışıyo bence ya

Evet canım çok haklısın gerçekten öyleymiş
Bir karar vereceğiz bakalım çok teşekkür ederim

Kızımda chıcconun next to me sini kullanmıştık ama sonra 2 çocuk düşünmediğim için sattım şimdide ikinci elden seninkinden aldım çok güzel duruyor hafif sallanıyor olmasıda hoşuma gitti <3 şimdilik kızım bebeklerini uyutuyor. Sağlıkla gelsinlerde yatsınlar <3
Anne yanı çok az kullanılıyor ama benim elim ayağım olmuştu oda dan odaya dolaştırıyordum , yan yana yatıyorduk elim hep üstünde oluyordu uyurken <3

Ahahah yaaa 40 yıllık isim için hiç aklıma bu gelmemişti Bence çok güzel bir isim Gökçe Kv nin hayal gücüne sağlık

Başınız sağ olsun. Allah sabır versin. Çok sarılıyorum size.

Başın sağolsun canım Rabbim sabırlar versin sizlere inşallah mekanı cennet olsun canım

Eldorin Allah sabırlar versin. Mekanı cennet olsun inşallah annenizin.... Okuyunca içim acıdı... Dualarımiz annen icin olsun

Başınız sağolsun canım Rabbim size sabırlar versin.mekani cennet olsun inşallah

Başın sağ olsun Eldorincim, toprağı bol, mekanı cennet olsun Sana ve ailene sabır diliyorum

Başın sağolsun Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun inşallah

Başın sağolsun Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah çok üzüldüm canım

Başın sağolsun. Allah rahmet eylesin. Sabırlar diliyorum

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun Allah size sabırlar versin.

Ben gebeliğin başında yaşadım dut kürü çok iyi geliyor. Tavsiye ederim. Ve boooolca su içmek.

Canlarım çok teşekkür ederim toparlanıp geleceğim aranıza bir iki güne

Rüya isminde çocukluk arkadaşım var şu an doktor. Epey sakin ve olgun bir kız küçüklüğünden beri hep öyle biraz da içine kapanıktır. Tek bir kişi tanıdığımdan geneli nasıldır bilmiyorum ama tabii yetiştirilme tarzı her şey çok etkili. Başka bir isim de verseniz umarım ismiyle güzel bir hayatı olur

Geçmis olsun canım valla bilmiyorum ki başka ne rahatlatır boğazını. İnşallah en kısa zamanda geçer gider
Teşekkür ederim canım benim
İnşallah üzüm zamandır hastalanmıyordum sonunda yakalandım kısa sürede atlatırım inşallah
Evde sirke varsa sulandır ve gargara yap o da çok iyi geliyor. Bi de bal ye sonra. Ben genelde taze zencefil bulunduruyorum evde arada minik minik kesip sürekli ağzıma atıyorum o da çok iyi geliyor kuzum
Bal sevmem ama sırf şu hastalıktan dolayı yerim yeterki geçsin taze zencefil alayım deneyeyim onu da
Ses telleri gitmiş resmen kuru ver sert öksürükten
Teşekkür ederim canımm

Bnmde tanıdığım bi rüya var oda aynen öyle. Çok içine kapanık kimseyle konuşmuyo nerdeyse. Çok çekingen. Minimum düzeyde insanlarla muhatap oluyor

Kızlar günaydın Umarım çok güzel bir hafta geçiririz
Sağ kalçamda siyatik ağrılar var 2-3 aydır düzenli magnezyum ve Buscopan kullanıyorum ama evde oturarak çalıştığım için sürekli bu ağrılar arttı Bir de bu süreçte her iki el bileğimde de karpal tünel olduğunu düşündüğüm ciddi ağrılar var bu süreçte evden ne kadar çalışsam da hareketsiz kalmak daha da kötü yaptı beni 32 haftamada daha var bu süreçte fizik tedavi ve rehabilitasyon bölümüne gidip rapor alabilir miyim sizce Ortopediye sıra bulamıyorum hastanelerde

Benim de en büyük şanslarımdan biri kv nin dikiş nakış yapması. Sağ olsun toplu olarak elbise pantolon yapıyor. 3 tane hamile pantolonu yaptı ilk yaptığında aaa bu çok büyük dedim.Şimdi içine tam sığıyorum
Bana kımıldamak o kadar zor geliyor ki bazen yaz gelirse daha fena olacağım gibi geliyor ve evde klima yok. O yüzden ne kadar geç gelirse sıcaklar o kadar iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…