- 22 Şubat 2023
- 914
- 844
- 33
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #14.341
Evet ortak noktada tam buluşursak koyacağız canımEşinle içinize ne sinerse ona karar verin canım
Çevre ne diyor, saçma mı olur umursama hiç. Eylül ismi çok zarif ve tınısı güzel bencebiz Luna Yaz koyacağız çok da eleştiri aldım ama umrumda mı, nooo
İsminiz çok şeker, sizde neyi eleştirdiler kiEşinle içinize ne sinerse ona karar verin canım
Çevre ne diyor, saçma mı olur umursama hiç. Eylül ismi çok zarif ve tınısı güzel bencebiz Luna Yaz koyacağız çok da eleştiri aldım ama umrumda mı, nooo
Gökçe ismini ben de çok seviyorum ve gördüğüm Gökçeler hep güzel ve kariyerli oluyorİsminiz çok şeker, sizde neyi eleştirdiler kibiz Gökçe dedik KV.min aklında başka şeyler varmış götçe diye dalga geçerler bilmem ne başka düşünün dedi, eşim de senden başka da bunu diyen olmazdı dedi tersledi, biz sevdik başka dusunmeyecegiz sen de çok düşünme dedi bende kahvemi içtim bu tartışmalar esnasında
İsimler bebişlerimize birer boncuk, yeter ki bahtlari güzel olsunGökçe ismini ben de çok seviyorum ve gördüğüm Gökçeler hep güzel ve kariyerli oluyor
Benim de genelde yazlık kıyafetlerim hep bol bol kimono tarzında. Henüz çıkartmadım ama bu hafta çıkartacağım. Ama alt olanların hiç biri olmaz sanıyorum. Aynı pantolonları yıkayıp yıkayıp giyeceğizBenim de olan giysilerim olmuyor. Yazlık giysilerimi çıkardım. Bol giymenin nimeti, gömlekler tunikler oldu.
İki tane hamile pantolonum var onları giyiyorum Daha da almak istemiyorum. Çünkü sonra kullanılmaz olacak hissiyatı var.Elbiselere henüz geçemedim hava istanbulda resmen soğuk.
Bende evde giymek için 3 tane tayt aldım onlar hayatımın en güzel şeyi şu an. Üstüme de eşimin tişörtlerini giyiyorum. Tesettürlü olduğum için eşime sürekli diyorum ki eve erkek misafir gelmesi yasakGiyecek kıyafeti olmayanlardan biride benim. 2 tane elbisem var üstüme olan. Sırayla onları giyiyorum üniforma gibi2 tane karın panelli hamile taytı 1 hamile eşofmanım var. Evdede onlar idare ediyo üstüne tişörtle. Sayılı gün çabuk geçer diyorum bunlar paralanana kadar kullanayım diyorum almıyorum bişey
Ben de hiç bir şey bulamadım gerçekten ya. H&M de keten hamile pantolonu vardı o hoşuma gitti ondan sipariş ettim. Muhtemelen hamilelik sonuna kadar onu giyeceğimVallahi bnm de hiç kıyafetim yok, her gün işe giderken dolapla bakışıyoruz. Hamilelik öncesi ben eski bedenime veda etmiştim zaten heralde hamilelik sonrası da giyecek biseyim hiç olmayacakBi de vallahi hamile halimle istesem de güzel bisey bulup alamıyorum ben
Ben de mcd nin bu modelini beğenmiştim ama çok mu hantal diye de düşünüyorum. Arkadaşlarım hep hafif çanta seç diye uyarıyor.Kızceler gri olan genel olarak yorumları iyi begenilmis hafif daha az hantal gibi duran ama siyah olan da daha şık gibi gelen aklımda kalan model hangisini alayım? Bi de bana park yatak önerisi verir misiniz 70x110 ya da 70x120 olabilirse
Canım pekmez çok fena yapıyor tahin tek yersen iyi geliyor.Ya ben sabahları tahin pekmez yiyorum ve midemi mahvediyor, pekmez mi tahin mi emin değilim ikisinden biri mide ağrısı yapıyor
Ya çevreye bakmayın boşverin. Etkilenmeyin de. Eda koyacağız bilip duruyorlar. Neymiş güzel bir şey koyalımmış eski gibiymiş.. Eda koyacağız kesinlikle karar verdik dedim. Eski de değil alıştık biz dedim. Bitti gitti.Evet ortak noktada tam buluşursak koyacağız canım
Kesinlikle çevreyi dinlememem lazım sadece etkileniyorum işte
Ve bence Luna Yaz çok güzelmiş çok beğendimadıyla gelsin inşallahh
Ben de bol giydiğim için sıkıntı olmuyor, şu artış giyimden tayt almıştım diz hizasında sürekli onu giyiyorum , elbiselerim de göğüs altından lastikli A kesim, hepsi oluyor şimdilikBenim de olan giysilerim olmuyor. Yazlık giysilerimi çıkardım. Bol giymenin nimeti, gömlekler tunikler oldu.
İki tane hamile pantolonum var onları giyiyorum Daha da almak istemiyorum. Çünkü sonra kullanılmaz olacak hissiyatı var.Elbiselere henüz geçemedim hava istanbulda resmen soğuk.
Siyah leke tutar bence gri daha kullanışlı geldi canım, benim park yatak yoyko.Kızceler gri olan genel olarak yorumları iyi begenilmis hafif daha az hantal gibi duran ama siyah olan da daha şık gibi gelen aklımda kalan model hangisini alayım? Bi de bana park yatak önerisi verir misiniz 70x110 ya da 70x120 olabilirse
Benim de gerçekten hiç bi şeyim yok işe giderken giyecek. Hiç bi scrubs olmuyor üstüme. Xl bi beyaz önlük buldum onu giyiyorum ama içine giyecek pantolonum da yok delircemİşe giderken giyecek hiçbir şeyim kalmadısabahları ağlıyorum, eşim alalım diyo ama dediğin gibi 2 ay için almak istemiyorum zaten 35te ayrılırız heralde en geç 37ye kadar ben dayanamam bu hafta da 30 desek idare ederim sanırım
Küçük hesaplarım ve ben
Offf hepimiz aynıymışız demek kiAynısı ben aynısııısanki hiç bir sey yakısmıyor hiçbir sey olmuyor bana yazlıkları cıkardım 2 elbise oldu sadece üstüme yarım dünya gibiyim
Biz de yıllardır Eylül koymak istiyoruz. Daha doğrusu ben 1 Eylül doğumluyum Eylül ismini nedense hep çok severdim, eşim de çok seviyormuş. Kızımız olursa Eylül koyarız demiştikKızlarr isim konusunda karar verdiniz mi
Kızım olacak inşallah hala karar veremedik ya ne kadar zormuş isim koymak
Eylül ismini istiyordum Eylül de doğmadığından saçma olur vs diye çevremden tepki aldım
Şimdi de Rüya ismini düşünüyoruz ama nasıl sizce? Hiç tanıdığı olan var mı karakter olarak nasıl olurlar
Bir de Duru düşünüyoruz
Çok akıllıca valla helal olsun resmen gold premium anasınİlk gün bı bakayım falan dedi de sonra istemedi hiç, kardeşimi doktor versin bize icine koyalım ben sallarim diyortabii beşiği kurarken oğluma da gezegenli pike falan aldım yeni gezegenli nevresim aldım (gezegenlere bayilr) beşikten sonra onun yenileri de takınca besige ilgisi kalmadı, biraz taktiksel çalıştım
Aldım kabul ettim o zaman, ben döküntü olmaz diyodum ama uyumak da şimdi mantıklı geldiCanım ben de evimize geçersek böyle bir şey alacağım şu an yerim dar ama kullanışlı buluyorum içine bir de oyun matı ve bol kırlent, girer uzanırım diye de düşündümdaha doğurmadan dinlenme hayali kurmak.
Bunu dün denedim gerçekten çok güzel bir pantolon. Ama yine göbeğimin üstüne gelecekti lastikli kısmı rahat edemem diye almadım yaaaaH&M den şundan aldım bende beli ince lastikli m beden aldım hem şimdi hem de doğumdan sonra rahatça giyilebilecek bir ponntullyazında çok rahat giyilir bol bol fikir olabilir
Öğreniyoruz biz de birseyler vakti geldikçeÇok akıllıca valla helal olsun resmen gold premium anasın
3 tane pantolonum vardı artık dar geliyor yani artık sıfır tane varBenim de gerçekten hiç bi şeyim yok işe giderken giyecek. Hiç bi scrubs olmuyor üstüme. Xl bi beyaz önlük buldum onu giyiyorum ama içine giyecek pantolonum da yok delircem
Zara'da L denedim bundan olmayınca vazgeçtim sakinceH&M den şundan aldım bende beli ince lastikli m beden aldım hem şimdi hem de doğumdan sonra rahatça giyilebilecek bir ponntullyazında çok rahat giyilir bol bol fikir olabilir
Ayyy ben benYa benim iki tane hamiş pantolonum vardı ama artık göbüşümü çok sıkmaya başladı. İki pantolon daha aldım. Hamilelik sonuna kadar idare ederim diye düşünüyorum. Ama yine de nedense bi türlü giyecek hiç bir şeyim yok gibi hissediyorum. Hatta dün bebiş kıyafetleri bakıyordum avm de. Benimle beraber bakan bir kaç hamile daha vardı o kadar güzel giyinmişler ki resmen moralim bozuldureyondaki tüm hamile kıyafetlerini almak istedim ama zaten 2 buçuk ay anca giyebileceğim diye vazgeçtim Öf kızlar bu duyguları tek ben mi yaşıyorum giyecek hiç bi şeyim yok gibi
Ahahah Aynenn3 tane pantolonum vardı artık dar geliyor yani artık sıfır tane var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?