- 4 Temmuz 2018
- 4.029
- 7.792
- 158
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #14.521
bir defa bende emzirirken görmüştüm harika bir duyguyla uyandım. Çekmeceden çıkarma işi de güzelmişRüyamda bir emziriyordum kızlar şakır şakır tutturucam diye uğraştım biraz ama gülücükler saçıyorduilginç olan dogurmadim hastanede bı çekmeceden çıkarıp verdiler ama o kokuyu hissettim resmen
Maşallah bebişe de sana da ikiniz de iyisinizGünaydın kızlar
Bugün kontrol günümüzdü. Tartıda +2 kilo alarak 11.7 kilo ile 32. Haftaya doğru gidiyorum3 hafta da 2 kilo almayı başaran vücudumu tebrik ediyorum doktor kesinlikle çubuk kraker bile yeme paketli gıda tuzlu zeytin peynir havuç ve patates yeme dedi. Kontrollerimi haftalık olarak takip edeceğini söyledi. Geçen hafta ki atraksiyondan sonra seni her hafta görmem lazım yoksa duramam diyor birde 24 saatte 10 hareket takip et eğer hareket yoksa mutlaka ara dedi. Ama bebekte herhangi bir sorun yok çok şükür o da 1 hafta da 100 gr kadar alıp 1600 küsür olmuş çok şükür
Maşallah bebişe de sana da ikiniz de iyisinizolur her hafta gelirim bende bebişımi görürüm hem deseydin
Benim de vardı önceki emzirme sürecinde atağa geçti ünsilin direnci ile beraber alfamet kullanmıştım o dönem boyunca. Ama şey tahlillerim normaldi baya 19ları görüyordum protein kaçağım yoktu böbreklerim de temizdi emzirme döneminde çok kilo almıştım insülin direncim yükseldiği için otomatikman tansiyonu da uçurdu benimTansiyon yüksekliği problemim vardı canim
Cok şükür protein kaçağı yok ya tansiyon aleti ni değiştireyim ben birde idrarda kanda bişey çıkmadıgindan tansiyonum da cikmiyo acaba psikolojik mi bilemedim
Kan düşüklüğü nedeniyle damardan kan/demir vs verilen var mı aranızda? Ferifer kullandığım halde gittikçe düşüyor değerlerim, doktar başka bir demir ilacı yazdı ama bu deneyeceğim 4. ilaç falan olacak, yan etkileri fena oluyor. İçebildiğim sadece Ferifer olmuştu. Değişmeden önceki doktorum damardan veririz rahatlarsın o zaman demişti, sonra o hastaneden ayrıldı kaldı öyle, diğer doktor henüz önermedi. İyi bir şeyse ben sorup yaptırabilirim diye düşünüyorum. Sonraki kontrolümüz ileride bayağı, ayrıca gitmem gerekecek.
Benim kanım çok düşük oldugu İcin damardan aldım . Doğumhane katında almıştım gecen hafta doktorum da rahatlarsın diye önerdiKan düşüklüğü nedeniyle damardan kan/demir vs verilen var mı aranızda? Ferifer kullandığım halde gittikçe düşüyor değerlerim, doktar başka bir demir ilacı yazdı ama bu deneyeceğim 4. ilaç falan olacak, yan etkileri fena oluyor. İçebildiğim sadece Ferifer olmuştu. Değişmeden önceki doktorum damardan veririz rahatlarsın o zaman demişti, sonra o hastaneden ayrıldı kaldı öyle, diğer doktor henüz önermedi. İyi bir şeyse ben sorup yaptırabilirim diye düşünüyorum. Sonraki kontrolümüz ileride bayağı, ayrıca gitmem gerekecek.
benimde sabah açlık şekerim 95-100 gibi çıkıyorEvet. Ağzıma ilk lokmayı attıktan tam bir saat sonraki ölçümler.
Sabahları aslında daha önemli olan, açlık şekeri. Ama 148 de biraz fazla. Bildiğim kadarıyla sınır 140. Ne yedin kahvaltıda ?
Maalesef kahvaltılarım çok kısıtlı benim. 1-2 dilim tam buğday yada kepekli ekmek, domates salatalık bol yeşillik, yumurta, peynir, tuzsuz zeytin. Bunlarla 120-125 çıkıyor.
sütte yükseltiyor galiba benimde kahvaltı sonrası 120 küsürler de çıkıyordu bugün süt içtim 148 çıktıAynen bu şekilde yedim, açlık 78di. 10.55te kahvaltıya oturdum ve 1 yumurta, peynir, 2 dilim ince tam buğdaylı ekmek, bol yeşillik ve domates salatalık. 1 bardak da süt , beslenme diyetinde aynen bunlar vardı ve hatta 3 dilim ekmek diyordu 3 yemiştim
Oyy maşallahGünaydın kızlar
Bugün kontrol günümüzdü. Tartıda +2 kilo alarak 11.7 kilo ile 32. Haftaya doğru gidiyorum3 hafta da 2 kilo almayı başaran vücudumu tebrik ediyorum doktor kesinlikle çubuk kraker bile yeme paketli gıda tuzlu zeytin peynir havuç ve patates yeme dedi. Kontrollerimi haftalık olarak takip edeceğini söyledi. Geçen hafta ki atraksiyondan sonra seni her hafta görmem lazım yoksa duramam diyor birde 24 saatte 10 hareket takip et eğer hareket yoksa mutlaka ara dedi. Ama bebekte herhangi bir sorun yok çok şükür o da 1 hafta da 100 gr kadar alıp 1600 küsür olmuş çok şükür
Çok şükür evet her şeyin yolunda olması içimi rahatlatıyor ama yine de işte kilo konusu can sıkıyor yani ben takılmıyorum elbet verilir ama doktor üstünde durunca geriliyor insanOyy maşallahherşey güzelmiş işte olsun bebiş iyi olsun yeter
Son haftalarda kilo alımı artıyor Malesef ki durdurabilirsen kendini tabi
Her hafta gidip görmek te ayrı güzel olur ben hemen hemen şu bir ay veya 20 günü doldurduğumda koşa koşa gidiyorum
Umutvari bak üç haftada 2 kilo alan arkadaşımız vücuda göre değişiklik oluyor işte sen almıyorsun bebişe yediriyorsun biz ise alıp kilo yapıyoruz hahah
Ara öğünümde süt ve badem fındık deneyeceğim bakalım nasıl çıkacak ama o ekmek bir dilim de olsa çavdarlı tam tahıllı onlar da beni yükseltiyor onu anladım. Sende de mi gebelik şekeri çıktı canım?sütte yükseltiyor galiba benimde kahvaltı sonrası 120 küsürler de çıkıyordu bugün süt içtim 148 çıktı
Ahaha böyle kendini avutmak ta iyş bende arada böyle düşünmüyor değilimÇok şükür evet her şeyin yolunda olması içimi rahatlatıyor ama yine de işte kilo konusu can sıkıyor yani ben takılmıyorum elbet verilir ama doktor üstünde durunca geriliyor insanay evet ya çok heyecanlı iyi oldu valla Shhshshs Benim yediğim yarıyor valla ne yesem artık öyle diyorum kendimi öyle avutuyorum keşke almasam ama bizimde kaderimiz bu bende isterdim kilo almayan hamişlerden olmak
Ama öyle yaniiiiAhaha böyle kendini avutmak ta iyş bende arada böyle düşünmüyor değilim
Bu grupta ki arkadaşlarımın bazıları çok şanslı zayıf hamile kaldılar evet aldılar ama hala bizim aldığımız kiloda değilller bu yüzden kiloları görmek istemiyorum bir süre
Neyse sağlık olsun
Günü gelecek burada herkes diyet için sıraya girecek
Maşallah kuzum inşallah gerçekte de şakır şakır olur sütünRüyamda bir emziriyordum kızlar şakır şakır tutturucam diye uğraştım biraz ama gülücükler saçıyorduilginç olan dogurmadim hastanede bı çekmeceden çıkarıp verdiler ama o kokuyu hissettim resmen
Bak işte en sinir bozucu şey hele eşin senden zayıfsaAma öyle yaniiiievet Bencede çok şanslılar yanş mesela bende isterdim şu an 6/7 kg kadar almak ama olmadı nasip değilmiş bende görmek istemiyorum şu an kocamdan 1.7 kg daha kiloluyum o da sinirimi bozuyor zaten tabi canım sağlık olsun berekettir alınır verilir
Çok fena çoook moralim sııffırrrBak işte en sinir bozucu şey hele eşin senden zayıfsabiz şuan aynıyız Ahaha bu yüzden gerilmiyorum
Eşime sen zayıfladın biraz kilo alsana diyip duruyorum adam bari bende zayıf olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?