- 8 Kasım 2024
- 1.081
- 3.467
- 48
- 25
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #14.561
Öğleden sonra aldım randevuyu hiç kadın doğuma gitmedim oraya kontrol için bu sefer oraya gideyim dedim güzel cevaplar alarak dönerim inşallahSöylüyorlar canims bilgi veriyor, akşam saatlerinde alınca rahat olduğu için ne sorarsan da cevaplıyor hep öyle yapıyorum
Benimde enfeksiyondan başım dertte. Tek kullanımlık antibiyotik şaselerden kullandığım halde fayda etmedi. Yatmadan önce yarım litre suya yarım limon sıkıp içiyorum faydasını gördüm. Ama tansiyon probleminiz varsa dikkat edin tansiyonu düşürüyorKızlar 27. Haftayı bitiricem 1053 gr ağırlığı boyu da 1 hafta ileriden gidiyor 28 hafta gözüküyor bir de idrar yolu enfeksiyonum antibiyotik almama rağmen geçmiyor onerebileceginiz bişey var mı
Ben ilk hamileligimde 8. Ayda damardan aldım. Dediğiniz gibi ilaçla bile yikselmiyordu kanim hep düşüktü. Doktorum yazdı bende ücretli şekilde eczaneden aldım. Herhangi bir yan etkisi de olmamıştı.Kan düşüklüğü nedeniyle damardan kan/demir vs verilen var mı aranızda? Ferifer kullandığım halde gittikçe düşüyor değerlerim, doktar başka bir demir ilacı yazdı ama bu deneyeceğim 4. ilaç falan olacak, yan etkileri fena oluyor. İçebildiğim sadece Ferifer olmuştu. Değişmeden önceki doktorum damardan veririz rahatlarsın o zaman demişti, sonra o hastaneden ayrıldı kaldı öyle, diğer doktor henüz önermedi. İyi bir şeyse ben sorup yaptırabilirim diye düşünüyorum. Sonraki kontrolümüz ileride bayağı, ayrıca gitmem gerekecek.
Limonu denemedim hiç tansiyon sorunum yok şükür ona bakarım bi deBenimde enfeksiyondan başım dertte. Tek kullanımlık antibiyotik şaselerden kullandığım halde fayda etmedi. Yatmadan önce yarım litre suya yarım limon sıkıp içiyorum faydasını gördüm. Ama tansiyon probleminiz varsa dikkat edin tansiyonu düşürüyor
Ben ilk hamileligimde 8. Ayda damardan aldım. Dediğiniz gibi ilaçla bile yikselmiyordu kanim hep düşüktü. Doktorum yazdı bende ücretli şekilde eczaneden aldım. Herhangi bir yan etkisi de olmamıştı.
Yaptırmıştım canım açlık şekerim sınırda çıkmıştı sonra sürekli ölçtürdüler hatta hastanede çalıştığım için ara ara açlık şekerine kanda da baktık şeker çıkmadı yapın bu dediler şimdi doktorum bir hafta ölç bi diyet yap bir de yürüyüş mutlaka yap dedi bir hafta sonra tekrar bakalım dedi görmek istiyorum şeker ölçümlerini dediŞeker yüklemesi yaptırmışmıydın?
Benimde 29 da 1500 çıktı doktor şeker sonuçlarını bir daha kontrol edeyim dedi şekerim çıkmamıştı ama beni bir gerdi
Şeker yüklemem normal çıkmıştı ama bebekte kilo artınca ve suyum artınca günlük ölçmemi istedi Dr dikkat etsem de dediğim şekilde çıkıyor bakalım cuma günü kontrolüm var ne diyecekler iki Dr da var çalışmak için raporda yazdiracagim bakalım herşey olumlu gider inşaallah hepimiz için aminAra öğünümde süt ve badem fındık deneyeceğim bakalım nasıl çıkacak ama o ekmek bir dilim de olsa çavdarlı tam tahıllı onlar da beni yükseltiyor onu anladım. Sende de mi gebelik şekeri çıktı canım?
Ah anladım canım inşallah bir daha çıkmaz şekerin ay çok zormuş çok Allah hepimize kolaylık versin şu süreçleri sağlıkla atlatalım da eşime diyorum doğum olduğu gün hemen bana bol çikolatalı waffle getir hastaneyeŞeker yüklemem normal çıkmıştı ama bebekte kilo artınca ve suyum artınca günlük ölçmemi istedi Dr dikkat etsem de dediğim şekilde çıkıyor bakalım cuma günü kontrolüm var ne diyecekler iki Dr da var çalışmak için raporda yazdiracagim bakalım herşey olumlu gider inşaallah hepimiz için amin
Ben de kokoreç istedimAh anladım canım inşallah bir daha çıkmaz şekerin ay çok zormuş çok Allah hepimize kolaylık versin şu süreçleri sağlıkla atlatalım da eşime diyorum doğum olduğu gün hemen bana bol çikolatalı waffle getir hastaneyebebeklerimiz sağlıcakla gelsinler de katlanıyoruz
Canım biz dogum günü, evlilik yıldönümü böyle kutlamalar yapmayız pek. 16 senede nadiren bu günlerde hediye almıştır eşim.kızlar merhaba herkese,
Eldorin başın sağolsun, anneciğinin mekanı cennet olsun.
Benim de plasentam aşağıda 28. Haftadayım dr çıkabilir dedi son kontrolde ama benim pek ümidim kalmadı böyle devam edecek gibi geliyor evrene de olumsuzu çağırmak istemiyorum ama inşallah çıkar ne diyelim…
Bir de canım sıkıldı biraz… ben doğum günü, sevgililer günü vs hediye bekleyen biri olmadım hiçbir zaman, eşime şakayla karışık doğum hediyesi ne alıcaksın diye takıldım ne hediyesi filan dedi geçiştirdi. Geçen yine bilmiyorum düşün bir şeyler manevi değeri olsun dedim. Sen de iyice saçma sapan şeyler ister oldun gibi bir şey dedi. Çok bozuldum. Ne var yani bunda sanki ayla deve istedik. Ben mi hormonlardan alınganlaştım bilemedimdurduk yere canım sıkılıyor ya
Canım biz dogum günü, evlilik yıldönümü böyle kutlamalar yapmayız pek. 16 senede nadiren bu günlerde hediye almıştır eşim.
Ama doğum yapacağım zaman, b.k gururlu olduğum halde, dedim ki doğum hediyesi istiyorum.Adam şoklandı.
İstediğim maddi bi şeyden ziyade, bi hatıra. Ne istiyorsun dedi. Düşündüm, zümrüt yüzük dedim. Aldı.Kızım evlenirken ona vermeyi düşünüyorum
Sen çıtlattın. Şimdi kendi haline bırak. Bi düşünsün, taşınsın. Bir süre sonra tekrar hatırlatırsın. O sırada kendin düşün ne istiyorsun. Hediye fikrine böyle tepki veren birinden düşünüp ince bi hediye alması gibi bi fazla beklentiye girme. Yönlendir, talep et, ins elde et
Gittim de ASM de tahliller ne zaman gününde çıktı ki
Plesenta aşagıda kardeşliğikızlar merhaba herkese,
Benim de plasentam aşağıda 28. Haftadayım dr çıkabilir dedi son kontrolde ama benim pek ümidim kalmadı böyle devam edecek gibi geliyor evrene de olumsuzu çağırmak istemiyorum ama inşallah çıkar ne diyelim…
Bir de canım sıkıldı biraz… ben doğum günü, sevgililer günü vs hediye bekleyen biri olmadım hiçbir zaman, eşime şakayla karışık doğum hediyesi ne alıcaksın diye takıldım ne hediyesi filan dedi geçiştirdi. Geçen yine bilmiyorum düşün bir şeyler manevi değeri olsun dedim. Sen de iyice saçma sapan şeyler ister oldun gibi bir şey dedi. Çok bozuldum. Ne var yani bunda sanki ayla deve istedik. Ben mi hormonlardan alınganlaştım bilemedimdurduk yere canım sıkılıyor ya
71 le hamile kaldım şuan 78 olmuşum. 1.62 boyum var. Ve doymuyorum hep açım. 85 le filan doğurucam heralde yakında yuvarlarlar beni. Belki bir nebze moral bişiy olur sana diye yazıyorum. Yalnız değilsinEşim normalde benden birkaç kilo zayıf. Şimdi daha da zayıf
Kimdi,PenceredekiKiz mı, topikte kilo rekorunu elinde tutan. O da benden zayıf.
Kim açtı bu konuyu yaaaa?!
Canım geçmiş olsun diyeyim.Ben dualarınızı istiyorum kızlar, kendi doktoruma gittim bugün bebeğin suyu öncekine oranla azalmış, iki hafta gerideymis ve hareketleri azalmis diye perinotologa acil şekilde yönlendirdi. Perinatolog da aynılarını söyledi. İki günde bir kontrole gideceğim, bulunduğum yerde kuvezi olan bir hastane olmadığı için şehir merkezinde bir hastaneye yatirabilirlermis takip edebilmek ve ani mudahele edebilmek için. Kendi doktorum kilosunu 1200gr ölçtü, perinatolog 1040 Gr ölçtü, 29 haftalık şuan.
Ben oğlumda aynı senin gibi tatlış tatlış manevi değeri olan bır sey gibi laf arasında söylemiştim direk istememiştim bile kendi düşünsün alsın filan diyekızlar merhaba herkese,
Aa bu ben71 le hamile kaldım şuan 78 olmuşum. 1.62 boyum var. Ve doymuyorum hep açım. 85 le filan doğurucam heralde yakında yuvarlarlar beni. Belki bir nebze moral bişiy olur sana diye yazıyorum. Yalnız değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?