- 8 Ağustos 2011
- 12.641
- 14.994
- 498
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #14.621
Bana hemşire yapalım demişti. Dr a soracaktım. Unuttum. Bugün Perinatoloji randevum var. Sorayım unutmazsamKızlar karma aşı oldunuz mu olacak mısınız? Boğmaca vakaları arttı, mutlaka yaptır dedi ASMdeki doktor. Olan var mı kaçırdım belki de arada
Kız zaten bölük pörçük uyuyoruz. Bence birilerini at yataktanAcaba 10 şişe gaviscon diksem kafama bu mide yanması ve reflü azalır mı ki diye düşünme saatlerine girmiş bulunmaktayımzaten eşim ve iki kedimizde yatağın tamamını kapladılar yatacak yerim de yok çıldırıcımmmmmm
Hadi bakalım sonuçların nasıl gelecek, umarım iri bebektir :) Bende günde 8k adım ve sağlıklı dengeli beslenmeye çalışıyorum bakalım benimde bugün kontrolüm var :)Yaptırmıştım canım açlık şekerim sınırda çıkmıştı sonra sürekli ölçtürdüler hatta hastanede çalıştığım için ara ara açlık şekerine kanda da baktık şeker çıkmadı yapın bu dediler şimdi doktorum bir hafta ölç bi diyet yap bir de yürüyüş mutlaka yap dedi bir hafta sonra tekrar bakalım dedi görmek istiyorum şeker ölçümlerini dedi
Acaba 10 şişe gaviscon diksem kafama bu mide yanması ve reflü azalır mı ki diye düşünme saatlerine girmiş bulunmaktayımzaten eşim ve iki kedimizde yatağın tamamını kapladılar yatacak yerim de yok çıldırıcımmmmm
Göbeği senden küçük diye?Günaydın,
Dün pilates dersinde bir hatun vardı 33.haftalık. Göbeği benimkinden küçüktü. Bi daha onla derse girmek istemiyorum
Geçmeyen enfeksiyon var ise ve alınan antibiyotik ve fitiller vucüt dengesini bağırsak vajina florasını bozuyor.Benimde enfeksiyondan başım dertte. Tek kullanımlık antibiyotik şaselerden kullandığım halde fayda etmedi. Yatmadan önce yarım litre suya yarım limon sıkıp içiyorum faydasını gördüm. Ama tansiyon probleminiz varsa dikkat edin tansiyonu düşürüyor
Ben ilk hamileligimde 8. Ayda damardan aldım. Dediğiniz gibi ilaçla bile yikselmiyordu kanim hep düşüktü. Doktorum yazdı bende ücretli şekilde eczaneden aldım. Herhangi bir yan etkisi de olmamıştı.
Kocam düşünceli biridir ama 5 yıl önce hamileyken doğum hediyesi dedim ama manevi değeri olsun baktı baktı baktı hatta 5 yıldır bakıyor hala bulamadıkızlar merhaba herkese,
Eldorin başın sağolsun, anneciğinin mekanı cennet olsun.
Benim de plasentam aşağıda 28. Haftadayım dr çıkabilir dedi son kontrolde ama benim pek ümidim kalmadı böyle devam edecek gibi geliyor evrene de olumsuzu çağırmak istemiyorum ama inşallah çıkar ne diyelim…
Bir de canım sıkıldı biraz… ben doğum günü, sevgililer günü vs hediye bekleyen biri olmadım hiçbir zaman, eşime şakayla karışık doğum hediyesi ne alıcaksın diye takıldım ne hediyesi filan dedi geçiştirdi. Geçen yine bilmiyorum düşün bir şeyler manevi değeri olsun dedim. Sen de iyice saçma sapan şeyler ister oldun gibi bir şey dedi. Çok bozuldum. Ne var yani bunda sanki ayla deve istedik. Ben mi hormonlardan alınganlaştım bilemedimdurduk yere canım sıkılıyor ya
Umarım dayanabildiği son noktaya kadar dayanır <3Ben dualarınızı istiyorum kızlar, kendi doktoruma gittim bugün bebeğin suyu öncekine oranla azalmış, iki hafta gerideymis ve hareketleri azalmis diye perinotologa acil şekilde yönlendirdi. Perinatolog da aynılarını söyledi. İki günde bir kontrole gideceğim, bulunduğum yerde kuvezi olan bir hastane olmadığı için şehir merkezinde bir hastaneye yatirabilirlermis takip edebilmek ve ani mudahele edebilmek için. Kendi doktorum kilosunu 1200gr ölçtü, perinatolog 1040 Gr ölçtü, 29 haftalık şuan.
EvetttGöbeği senden küçük diye?
O bende de var son zamanlarda özellikle. Akşam erken yatmama rağmen sanki uykumu alamamış gibi bir sersemlik kahvaltıdan sonra daha da ağırlaşma. Şeker çıkmadı bende ama yemekten kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Börek , makarna yedikten sonra uykum geliyor meselaKızlar günaydınn
Bebişin tekmeleri ile doğdu güneşimbende son bir haftadır özellikle sabahları olan ani gelen bir halsizleşme var, böyle bir şeyler atıştırıp uzanınca dağılıyor ama hiç halim kalmıyor sanki omuzlarımdan biri bastırıyor gibi hissediyorum. Şeker yüklemeye gerek duymamıştı doktorum, acaba şeker mi ya da gebelikte olur mu ne dersiniz?
O bende de var son zamanlarda özellikle. Akşam erken yatmama rağmen sanki uykumu alamamış gibi bir sersemlik kahvaltıdan sonra daha da ağırlaşma. Şeker çıkmadı bende ama yemekten kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Börek , makarna yedikten sonra uykum geliyor mesela
Geçenlerde Instagram da bı video gördüm gereksiz aldığım ürünler diye gümüş kapak göstermiş kadın altına da açıklama yapmış doğum öncesi kullanım için uygun ama doğumdan sonra uzun süre orda durması gerekiyor fayda sağlaması için ama zırt pırt emzirdigin için sürekli tak çıkar bı faydasını görmemiş banada o kadar para vermek mantıksız geldi bu arada tahin yağı göğüs ucuna iyi geliyomus aldığım tahinlerden bı kaba biriktirdim bende doğuma yakın süreceğimKızlar gümüş kapak kullanan var mı alsam mı karar veremedim
Son ne zaman tahlil yaptırdınız bebişler büyüyor değerleriniz düşüyor da olabilir bir ara onu bende yaşadım tansiyon düşüklüğü gibi şeker ile alakası yoktur diye düşünüyorum çünki bende yaptırmadım yükleme doktor gerek duymadıKızlar günaydınn
Bebişin tekmeleri ile doğdu güneşimbende son bir haftadır özellikle sabahları olan ani gelen bir halsizleşme var, böyle bir şeyler atıştırıp uzanınca dağılıyor ama hiç halim kalmıyor sanki omuzlarımdan biri bastırıyor gibi hissediyorum. Şeker yüklemeye gerek duymamıştı doktorum, acaba şeker mi ya da gebelikte olur mu ne dersiniz?
Evet ben de tahin yağını biliyorum ara ara kullanmıştım oğlumda ama en iyi çözüm doğru emzirmek yara olmasın diye sanırım yaa bir de bi yerde buzdolabı posetini meme ucuna koymak nemli tutmak diye okumustum bulabilirsem atayım burayaGeçenlerde Instagram da bı video gördüm gereksiz aldığım ürünler diye gümüş kapak göstermiş kadın altına da açıklama yapmış doğum öncesi kullanım için uygun ama doğumdan sonra uzun süre orda durması gerekiyor fayda sağlaması için ama zırt pırt emzirdigin için sürekli tak çıkar bı faydasını görmemiş banada o kadar para vermek mantıksız geldi bu arada tahin yağı göğüs ucuna iyi geliyomus aldığım tahinlerden bı kaba biriktirdim bende doğuma yakın süreceğim
Kedileri atınca geri geliyorlar bumerang gibiBana hemşire yapalım demişti. Dr a soracaktım. Unuttum. Bugün Perinatoloji randevum var. Sorayım unutmazsam
Kız zaten bölük pörçük uyuyoruz. Bence birilerini at yataktan
Gebe eğitiminde doktor önermişti gümüş kapağı. Ben de alacağımKızlar gümüş kapak kullanan var mı alsam mı karar veremedim
Ben ilk doğumda hastanede yanıma koymamistim. Kızımı bir kez emzirdim, direk yara oldu göğüs ucum. İlk 2 3 gün dişimi dudağıma geciriyormusum acıdan onu bile sonradan fark ettim. Her türlü kremi sürdüm azaltsa da geçmedi. Sonra gümüş kapak kullanmaya başladım. Gerçekten hemen iyileşti. Bi süre hep taktım Bi daha da hicbiseye ihtiyaç olmadı. Memnun olmayanlar da oluyor ama beni gümüş kapak kurtardı. Yine aldım kullanicam ilk emzirmeden itibarenKızlar gümüş kapak kullanan var mı alsam mı karar veremedim
Oldum ben canım tek doz. Öncekinde zaten 2 doz olmuştum bu sefer tek dozu yeterli gördü doktorum. 1-2 gün kol ağrısı dışında başka etki olmadi bende.Kızlar karma aşı oldunuz mu olacak mısınız? Boğmaca vakaları arttı, mutlaka yaptır dedi ASMdeki doktor. Olan var mı kaçırdım belki de arada
Kuzum o kişiden kişiye bebekten bebeğe değişir. Onunki etkilenmez, seninki etkilenir bilemeyiz. Maalesef stres öyle kötü bir şey ki.. Allah'ım yardımcın olsun sakin kalmaya, bol su içmeye, dinlenmeye çalış. İnşallah güzelce gelecek belirli bir haftaya kadar dayanacak inşallah ben inanıyorum tüm kalbimle. Tam kaçıncı haftadaydin şimdi sen kuzum? Dualarım seninle merak etme inşallah sağlıkla alacağız.Merhaba canım, stres yaptığım donem dönem konular oldu ama ben stres ile alakalı olduğunu pek sanmıyorum. Ne stres altında kadınlar var sağlıklı doğum yapıyorlar, hareketlerini hala da hissetmiyorum iyice hareketsizlesti yavrumm... Bebeklerimiz için dua edeceğiz yapacak bir şey yok. Ben ne kadar olumlu düşünmeye çalissam da sanirim durumum ciddi. Bana da dua et ne olur, bebeklerimizi Allah korusun
Ne güzel canım eşinle vakit geçirmişsin 4 gün de olsa. Ne zaman gelecek bir daha? Allah kavuştursun inşallah en kısa zamanda kuzum30.haftadan sizi selamlıyorum kızlar
Eşim sürpriz yapmıştı 4 gün kaldı onu yolcu ettim sabahfarkındaysanız pek fazla buralarda yoktum
Maşallah oğluna bacım benim.Muayeneden çıktım. 1630 gr olmuş.Açlık tokluk şekerini beğendi. Küçük tansiyon bazen 9a kadar çıktığı için tekrar tahliller istedi. Şimdi kan verme sırası bekliyorum.
Vajinanın hemen üstünde, sezaryen yerinde bası hissediyorum. Ağrı acı değil. Basınç. Bu sebeple yürümekten biraz çekiniyorum dedim. Rahim ağzı uzunluğu iyi. Aksi söylemedikçe yürümeye devam et. Basınç rahatsızlık hissedince otur su iç. Yürümeyi bırakma dedi.
Bebek makat gelişti en son. Şimdi baktı baş asagı dönmüş. Başını biraz leğen kemiğine yaslamış. Yüzü de yara yerine dönük. Basıncı o yüzden hissediyorsun dedi.
PenceredekiKiz Boğmaca içeren tetanoz aşısını sordum. Mutlaka ol dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?