2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Kızlar karma aşı oldunuz mu olacak mısınız? Boğmaca vakaları arttı, mutlaka yaptır dedi ASMdeki doktor. Olan var mı kaçırdım belki de arada
Bana hemşire yapalım demişti. Dr a soracaktım. Unuttum. Bugün Perinatoloji randevum var. Sorayım unutmazsam

Kız zaten bölük pörçük uyuyoruz. Bence birilerini at yataktan

Hadi bakalım sonuçların nasıl gelecek, umarım iri bebektir :) Bende günde 8k adım ve sağlıklı dengeli beslenmeye çalışıyorum bakalım benimde bugün kontrolüm var :)

Sağdan sola dönene kadar yatak bitiyor. O yüzden ben köpeğimle yatıyorum bazen o bile fazla geliyor salona eşimin yanına yolluyorum mis

Geçmeyen enfeksiyon var ise ve alınan antibiyotik ve fitiller vucüt dengesini bağırsak vajina florasını bozuyor.
Vajina için ve bağırsak için probiyotik almanı öneririm en azından doktora sormanı. Ben bu şekilde kurtuldum.
Kocam düşünceli biridir ama 5 yıl önce hamileyken doğum hediyesi dedim ama manevi değeri olsun baktı baktı baktı hatta 5 yıldır bakıyor hala bulamadı (araya pandemi kapanma bla bla birsürü şey girdi)
Bu sürede çok şey aldı hakkını yiyemem ama doğum hediyesi alamadı, görev gibi olunca olmadı
Bunda ben belirlerim sen limitini ayarla dedim çocuklarımın baş harfi olan ortasında kalp olan sade bir kolye isteyeceğim ama tam modelini bulamadım
Demem oki sıkma canını beklersen 5 yıla gelmiyor sen belirle, daha mutlu olursun :)

Umarım dayanabildiği son noktaya kadar dayanır <3
Bir arkadaşımın bebeğinde 28 haftada daha farklı ve çok sorunlar vardı doktor 1 kiloyu geçerse her türlü yaşatırız demişti 35 e kadar dayandı içerde 2 küsürlerde doğdu küveze girmeden sağlıklı şekilde ilerledi süreçleri

Kızlar günaydınn
Bebişin tekmeleri ile doğdu güneşim bende son bir haftadır özellikle sabahları olan ani gelen bir halsizleşme var, böyle bir şeyler atıştırıp uzanınca dağılıyor ama hiç halim kalmıyor sanki omuzlarımdan biri bastırıyor gibi hissediyorum. Şeker yüklemeye gerek duymamıştı doktorum, acaba şeker mi ya da gebelikte olur mu ne dersiniz?

O bende de var son zamanlarda özellikle. Akşam erken yatmama rağmen sanki uykumu alamamış gibi bir sersemlik kahvaltıdan sonra daha da ağırlaşma. Şeker çıkmadı bende ama yemekten kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Börek , makarna yedikten sonra uykum geliyor mesela

Olabilir canım, uzun süre sonra ilk defa istifra ettim ben de. geçer diye bekleyeceğim artık

Kızlar gümüş kapak kullanan var mı alsam mı karar veremedim
Geçenlerde Instagram da bı video gördüm gereksiz aldığım ürünler diye gümüş kapak göstermiş kadın altına da açıklama yapmış doğum öncesi kullanım için uygun ama doğumdan sonra uzun süre orda durması gerekiyor fayda sağlaması için ama zırt pırt emzirdigin için sürekli tak çıkar bı faydasını görmemiş banada o kadar para vermek mantıksız geldi bu arada tahin yağı göğüs ucuna iyi geliyomus aldığım tahinlerden bı kaba biriktirdim bende doğuma yakın süreceğim

Son ne zaman tahlil yaptırdınız bebişler büyüyor değerleriniz düşüyor da olabilir bir ara onu bende yaşadım tansiyon düşüklüğü gibi şeker ile alakası yoktur diye düşünüyorum çünki bende yaptırmadım yükleme doktor gerek duymadı

Evet ben de tahin yağını biliyorum ara ara kullanmıştım oğlumda ama en iyi çözüm doğru emzirmek yara olmasın diye sanırım yaa bir de bi yerde buzdolabı posetini meme ucuna koymak nemli tutmak diye okumustum bulabilirsem atayım buraya

Bana hemşire yapalım demişti. Dr a soracaktım. Unuttum. Bugün Perinatoloji randevum var. Sorayım unutmazsam

Kız zaten bölük pörçük uyuyoruz. Bence birilerini at yataktan
Kedileri atınca geri geliyorlar bumerang gibi eşimde kocaman onu bi milim kaydıramıyorum bile itekleyerek kendimi attım başka odaya gittim misler gibi uyudum

Muayeneden çıktım. 1630 gr olmuş. Açlık tokluk şekerini beğendi. Küçük tansiyon bazen 9a kadar çıktığı için tekrar tahliller istedi. Şimdi kan verme sırası bekliyorum.

Vajinanın hemen üstünde, sezaryen yerinde bası hissediyorum. Ağrı acı değil. Basınç. Bu sebeple yürümekten biraz çekiniyorum dedim. Rahim ağzı uzunluğu iyi. Aksi söylemedikçe yürümeye devam et. Basınç rahatsızlık hissedince otur su iç. Yürümeyi bırakma dedi.

Bebek makat gelişti en son. Şimdi baktı baş asagı dönmüş. Başını biraz leğen kemiğine yaslamış. Yüzü de yara yerine dönük. Basıncı o yüzden hissediyorsun dedi.

PenceredekiKiz Boğmaca içeren tetanoz aşısını sordum. Mutlaka ol dedi.

Kızlar gümüş kapak kullanan var mı alsam mı karar veremedim
Ben ilk doğumda hastanede yanıma koymamistim. Kızımı bir kez emzirdim, direk yara oldu göğüs ucum. İlk 2 3 gün dişimi dudağıma geciriyormusum acıdan onu bile sonradan fark ettim. Her türlü kremi sürdüm azaltsa da geçmedi. Sonra gümüş kapak kullanmaya başladım. Gerçekten hemen iyileşti. Bi süre hep taktım Bi daha da hicbiseye ihtiyaç olmadı. Memnun olmayanlar da oluyor ama beni gümüş kapak kurtardı. Yine aldım kullanicam ilk emzirmeden itibaren

Kızlar karma aşı oldunuz mu olacak mısınız? Boğmaca vakaları arttı, mutlaka yaptır dedi ASMdeki doktor. Olan var mı kaçırdım belki de arada
Oldum ben canım tek doz. Öncekinde zaten 2 doz olmuştum bu sefer tek dozu yeterli gördü doktorum. 1-2 gün kol ağrısı dışında başka etki olmadi bende.
Kuzum o kişiden kişiye bebekten bebeğe değişir. Onunki etkilenmez, seninki etkilenir bilemeyiz. Maalesef stres öyle kötü bir şey ki.. Allah'ım yardımcın olsun sakin kalmaya, bol su içmeye, dinlenmeye çalış. İnşallah güzelce gelecek belirli bir haftaya kadar dayanacak inşallah ben inanıyorum tüm kalbimle. Tam kaçıncı haftadaydin şimdi sen kuzum? Dualarım seninle merak etme inşallah sağlıkla alacağız.
30.haftadan sizi selamlıyorum kızlar
Eşim sürpriz yapmıştı 4 gün kaldı onu yolcu ettim sabah farkındaysanız pek fazla buralarda yoktum
Ne güzel canım eşinle vakit geçirmişsin 4 gün de olsa. Ne zaman gelecek bir daha? Allah kavuştursun inşallah en kısa zamanda kuzum
Maşallah oğluna bacım benim. İnsallah sonuçların da tertemiz gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…