2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Aa tek ayak cezası ne yahu

İnşallah en kısa zamanda çıkar kuzum yukarıya. ya erkekler işte dümdüzler. Ağızlarından çıkanı da bilmiyorlar bazen, biz alıngan oluyoruz. Bu kadınlar da kırılgan, hassas varlıklar demiyorlar. Bizim gibi ince düşünmüyorlar..

İlk hamileligimde hiç bir şey demedim, istemedim doğum hediyesi falan ağzımdan çıkmış şey değil. Bu sefer o ikinci çocuğu isterken doğum hediyemi isterim ona göre dedim. Küpe istedim en başından beri ne istediğimi açık açık da söyledim hatıra olsun dedim, aldı gecen ay. Kullanmaya başlamadım bile duruyor öyle.. Yani bazen bir şeyi çok defa söylemek inceden inceye anlatmak gerekiyor aldırmak.icin. biz gibi ince düşünmüyorlar. Böyle şeylere önem vermedikleri için.. ben de pek hediye isteyen bir tip değilim. İhtiyaç dışında bir şey almam genelde kendime. Bu ilk oldu..
Biz bugün doğum tarihimizi aldık biraz erken tabiki ama herşey yolunda giderse 10 temmuz alacak inşallah. Çok istiyordum kızımla aynı gün olsun bakalım nasip
Canım sağlıkla gelsin inşallah böyle belli olmaya başlayınca beni de heyecan sarıyor
Canım sakin ol, inşallah en kısa zamanda geri düzelecek suyu. Korkma. Bak ne güzel takipte de olacaksın hiç korkma. Havuç suyunu bende duymuştum. Bol bol su iç inşallah normale dönecek, dualarım seninle. Geçip gidecek inşallah kuzumm sağlıkla kucağına alacaksın inşallah
Çok geçmiş olsun demek istedim size..inşallah en kısa zamanda geçer gider tekrarlamaz bir daha..
Kuzum stres yaptın mı peki? Benim bebeğimin beyin sıvısı fazla çıktı sağ tarafında detaylıda..o zamandan beri takipteyim 15 günde bir bakıyor doktorum. Git gide azalıyor inşallah daha da azalacak..bu zamana kadar olan bütün testler normal çıktı fetal.dna, ikili, üçlü. Bir tek detaylıda böyle bir şey çıktı. Enfeksiyon olabilir dedi Dr baktı kan alındı falan enfeksiyon yok. Ben acaba stresten mi dedim..çünkü bu gebeliğim en başından beri çok stresli geçiyor hala da öyle az önce bile hüngür hüngür ağladım.mesela. stres olmayayım sakin kalayım diyorum ama bazı çevresel faktörler etkiliyor işte. İnşallah sağlıkla alacağız yavrularımızı kucağımıza. Geçmiş olsun

Özel mesajlar yönetim tarafından okunuyor mu ?
Öyle bi şey mi ki ?
Özelde yasak yok ya olsa beni coktannn uçururlardi ama birisi bana özelden hakaret etmişti şikayet etmiştim cevap vermeden ceza almisti o kişi, yine de kimle takisacak ki bu grup dışında etkileşimi yok gibi

Dualarımdasın, inşallah sağlıkla ilerlicek bundan sonrası

Merhaba canım, stres yaptığım donem dönem konular oldu ama ben stres ile alakalı olduğunu pek sanmıyorum. Ne stres altında kadınlar var sağlıklı doğum yapıyorlar, hareketlerini hala da hissetmiyorum iyice hareketsizlesti yavrumm... Bebeklerimiz için dua edeceğiz yapacak bir şey yok. Ben ne kadar olumlu düşünmeye çalissam da sanirim durumum ciddi. Bana da dua et ne olur, bebeklerimizi Allah korusun

Zaten ciğerler mide rahatladiysa yukairya doğru olan baskı şişlik azalırsa bil ki aşağıya dönmüş kanala doğru inmiştir acayip fark ediyor
İnanır mısın ben hiç anlamıyorum ya doktordan doktora gördüğümle anlıyorum
Bide benim gebeliğimin başından beri mide bulantısı,yanması vs hiç olmadı şükür Sadece bu ara aşırı kasıklarıma ve idrar torbasına baskı yapıyor orada anladım dönmüş galiba diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…