- 8 Kasım 2024
- 256
- 756
- 18
- 33
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #15.781
Merakla bekliyor olacağııızzzBen yarın net olarak öğreneceğim bizdeki uygulamayı ulusa sesleniş yapacağım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merakla bekliyor olacağııızzzBen yarın net olarak öğreneceğim bizdeki uygulamayı ulusa sesleniş yapacağım![]()
ben henüz çatlamadım inşallah çatlamam da bol bol su tüketmeye ve sürekli nemli tutmaya dikkat ediyorum bakalımKızlar çatlamaya başlayan var mı? Bu haftaya kadar çizgi dahi yoktu iki gün önce farkettim karnımın sol alt kısmından çatlamaya başlamışım . O kadar da yağ krem kullanıyorum![]()
Canım benim goguslerin boyuyla sütun hiç alakasi yok, tahta gibi bı arkadaşım var gerçekten kendisi de öyle diyor dümdüz tahta gibi diye, hiç yok yani göğsü, ama tostoparlak güzel emen bı kızı var, sütu de var, eşimin de kuzeni var kafam kadar memisleri var bir ay anca emzirdi olmadı sütü, süt olayı boyuta bağlı değil bı tık daha biyolojikKızlar benim de aklıma bir şey takıldı zaten gebelik şekerinden dolayı açım yani sürekli bir şeyler yiyemiyorum malesef. Bir de ben zayıfım göğüslerim çok yok. Bu süt olayını etkiler mi küçük göğüslerde de bebeğe süt yeter mimerhaba yeni sorunlar
![]()
İyi bari sevindim son aylara doğru bu kaygı da başlamıştı bende şansa o zamanCanım benim goguslerin boyuyla sütun hiç alakasi yok, tahta gibi bı arkadaşım var gerçekten kendisi de öyle diyor dümdüz tahta gibi diye, hiç yok yani göğsü, ama tostoparlak güzel emen bı kızı var, sütu de var, eşimin de kuzeni var kafam kadar memisleri var bir ay anca emzirdi olmadı sütü, süt olayı boyuta bağlı değil bı tık daha biyolojik![]()
Zibilyon tane çatlağım var diğer gebeliklerdeKızlar çatlamaya başlayan var mı? Bu haftaya kadar çizgi dahi yoktu iki gün önce farkettim karnımın sol alt kısmından çatlamaya başlamışım . O kadar da yağ krem kullanıyorum![]()
Bende göğsü küçük biriyim sezeryan yaptım ama çok fazlasıyla sütüm vardı ilk 3 ay. Birde her zaman afrikalı kadınlar gelir aklıma açlar zayıflar ama bebeklerini emziriyorlar. Ne yemekle ne zayıflıkla alakalı değil bence. Tamamen rızık meselesi.Kızlar benim de aklıma bir şey takıldı zaten gebelik şekerinden dolayı açım yani sürekli bir şeyler yiyemiyorum malesef. Bir de ben zayıfım göğüslerim çok yok. Bu süt olayını etkiler mi küçük göğüslerde de bebeğe süt yeter mimerhaba yeni sorunlar
![]()
31. Haftadayım bu zamana kadar tık yoktu bir anda oluyor valla geceden sabaha çatlamışım . Lierac biooil falan hikaye hepsini düzenli kullandımKaçıncı haftadasınız ? Benim henüz yok her gün kontrol ediyorum korkarak :/
İnşallah sizde olmaz . Benim için sanırım çok geçAnneler günümüz kutlu olsun
ben henüz çatlamadım inşallah çatlamam da bol bol su tüketmeye ve sürekli nemli tutmaya dikkat ediyorum bakalım![]()
İnşallah bakalım olursada artık ondan bize kalan bir yadigar olacak Napalım artıkİnşallah sizde olmaz . Benim için sanırım çok geç![]()
31. Haftadayım bu zamana kadar tık yoktu bir anda oluyor valla geceden sabaha çatlamışım . Lierac biooil falan hikaye hepsini düzenli kullandım
Oh çok şükür ne krem ne yağ hiçbişey sürmeyen tek babayiğit ben değilmişimBen hiç yağ, krem sürmedim. Çatladım mı, onu da bilmiyorum. Takip de etmiyorum. Cehalet mutluluktur![]()
Eski kadınlardan kim kaldı ?Oh çok şükür ne krem ne yağ hiçbişey sürmeyen tek babayiğit ben değilmişim![]()
Valla bize de her gidişimizde bir ölçüsü diğer ölçülerinden ilerde diyor, sonra dengeye geldi genelde. Son gidişimizde bizimkinin de kafasını biraz ilerde ölçtü, defalarca evirip çevirip ölçtü hatta sordum, biraz oval ve haftasından büyük görünüyor ama sorun değil dedi. Endişelendim her zamanki gibi ama bakalım, doktor çok sorun değil dedi. Ultrasonda açıya göre farklı sonuçlar çıkması da mümkünmüş. Sizin doktorunuz ne dedi? Sorun yok dediyse endişelenmeyin.kızlar selam.. bugün doktor kontrolüm vardı. bebeğin kafası 3 hafta ileride gidiyor kaygılanmalı mıyım bilemedim, benzer durum yaşayan var mı ?