2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Hastanelerde gebe okulu oluyor orada yenidoğan eğitimleri emzirme eğitimleri de oluyor sanırım ilk oğlumda faydalı olmustu tavsiye ederim 🌸
Çok teşekkür ederim. Zeynep Kamil’inkine bakmıştım ama çalışan anne adayları için uygun görünmüyordu. Online olarak bakmaya çalışacağım mutlaka, son ay evdeyken.

Oh çok şükür ne krem ne yağ hiçbişey sürmeyen tek babayiğit ben değilmişim🤣
Hahaha bende varım 😂 hiç bir şey sürmedim ama şimdi ufak ufak bir kaç yerde gördüm çatlağı 😀🤦🏻‍♀️
Kızımda bile karnımda baya çatlak oldu genetik bu işler aile de var zaten ablalarımda hepsi dahil bu gebelikte bir şey sürmeyeceğim dedim bu haftaya geldim yeni yeni gördüm bir kaç çatlak
Sürende sürmeyende çatlıyo bacım en iyisi sürmemek 🤣🤣

Kızlar bunları yazdım ama burada gereksiz olanlar var mı veya eksik olanlar bi bakar mısınız ?

Liste sonsuzluğa doğru uzandığı için sanki hiç bişey almamışım gibi hissettim :D ama özellikle şunu fark ettim kendime hiç çalışmamışım.
Emzirme atleti, emzirme sütyeni, emzirme örtüsü, korse, hamile çorabı (?), lohusa takımı, organik roll on hiç kullanmadım, makyaj malzemelerim bile bitti kuru rimeli sürüyorum bazen :D
Emzirme koltuğu yerine iyi bir emzirme yastığı daha makul bence. Gereksiz olarak duyduğum şeylerden biri korbell çöp torbası. Ama kamera ve hava temizleyicisi radarımda. Çok eksik var çok...

Çarşamba şeker yükleme var çok korkuyom ya :110: Hba1c sınırda gelmişti zaten. Lütfen çıkmasın şeker falan midem bulanıyo yanıyo diyet yapamam ben. Ekmeksiz bir hiçim o_O Allahım lütfen şeker çıkmasın amin:KK17:
İns çıkmaz bacım 🤲🏼
Ama diyette ekmek var. Beyaz değil sadece.

Eski kadınlardan kim kaldı ? :KK14::-)

Şaka bi yana, ben o yağlara kremlere pek itimat etmiyorum. Yani insan catlayacaksa, onlara rağmen çatlıyor sanırım. :eek: Olacağa çare yok.

Bi de devamlı yapılması gereken şeylerde sebatlı biri değilim. :eek: Demir ilaçlarını bile içmediğim oluyor.:oops:

Ben kızımda 20 kg almıştım. Göbekte göğüste degil de, kalcanın yan kısımları yani basen bölgesinde çatlaklar olmuştu. Demek kiloyu ordan aldım 🤔 Hala da duruyorlar. Bunda da olacak olan olur. Napim :p
Ben de oğlumda tüm vücut yağlandığım halde çatladım o yüzden pek güvenim kalmadı😅
Ay bir de ona bile vakit ayıramıyorum çok yorgunum çook😴

Anneler günü şerefine su an dondurma yiyorum.:dondurma:
Ve şeker ölçmeyeceğim. Çünkü sonucunu bilmek istemiyorum :p
Hayatım boyunca dondurma yemeyen ben bu yıl dondurma diye ölüyorum nasıl iş anlamadım 😅😂 bir doğurayım tencere dolusu makarnalar sımırsız çikolatalı tatlılar ve dondurmalar yiyeceğim galiba eski kilomdan eser kalmayacak 😄

Yatamıyorum, dönemiyorum, tuvalet aklımdan çıkmıyor, uyku tutmuyor, ters dönmüş kaplumbağa gibi debeleniyorum, tam uyuyacagim yaramazin biri hickirmaya basliyor, hıçkırık bitiyor zıplama kayma oyunu başlıyor, aman sabahlar olmasın 🤦🏻‍♀️ :confused:
Vallahi aynı ben. Üzerine bir de eşim horluyor. Geçtim salona. Bebek tepinmekten yorulursa uyucam inş. Yarın dersim de var. Mahvolduk :KK53:

Vallahi aynı ben. Üzerine bir de eşim horluyor. Geçtim salona. Bebek tepinmekten yorulursa uyucam inş. Yarın dersim de var. Mahvolduk :KK53:
İşte o horultu gelince bana da bı sinir geliyor Allah'tan hep yapmıyor da arada oluyor, o zamanda hirpaliyorum yastigiyla düzeliyor 😂😂

Evet evet bizimkini doktor erken almayı düşünüyor hatta 🙄
Benim bebeğimde önde gidiyor haftasına göre. Belki tesadüftür bilmiyorum ama ondanda olabileceğini düşünüyorum 🤔
Daha ileri haftalarda yaşayacağımız şeyi biraz daha erken yaşıyor olabiliriz :)

Ben doktoruma önde gitmesi doğumu öne çeker mi dediğim de çekmez demişti hatta hiç öyle erken alırız vs bile demedi ya

Back
X