Yaa inşallah herkes en az 36yı görür ben aynı zamanda 2023 Ekim annesiyim oradaki arkadaşlardan en erken 31.haftada geldi doğum haberi çocuk şükür bebişi de kendisi de iyi hatta oğlu boylu poslu yağız delikanlı oldu şimdi shshsbsb
Ama ne olursa olsun hepimiz en az 36yı görelim inşallah
Arkadaşın nasıl oldu canım bebek de o da iyi mi?
Benim de son iki haftadır kaşık ağrım çok doktorum dinlenince geçen hiç bir ağrıdan korkma dedi bende öyle olunca oturup dinlenmeye çalışıyorum yapabildiğim kadar
Ben oğlumda bella mason bebek havlusu almıştım şimdi abisinden kalan onu kullanacak bir de yaz olduğu için yumuşak çift katlı bir müslin bile kullanılabilir
Oğlumda şampuan mustela almıştım hala ona devam ediyorum kardeşine de almayacağım o musteladan devam ederiz evde var sonuçta.
Ancak oğlumun cildi atopik aşırı kuru bir cilt uzun süre mustela stelotopia kullandık iyi geliyordu ama son zamanlarda iyi gelmemeye başladı arkadaşımın önerisi ile bioderma atoderm insensitive baume aldım ondan memnumum ikisinden birini kullanırım diye düşünüyorum yağdan ziyade duştan çıkınca nemli cilde krem sürmek daha iyi oluyor.
Ama masaj yapmak için yağ alırsam onu da mustela alırım
Al benden de o kadar sıfır hazırlık sıfır eşya büyük şeyler abiden var ama biraz kıyafet almam lazım doğum çantasını da hazırlamam lazım haftaya izin alacağım evdeyim bakalım yapabilirsem bitiririm diye düşünüyorum
Ana kucağı mükemmel bir şey oğlumda 5 ay tepe tepe kullandık en son onda da yumaya başlayınca kafasında yamukluk oldu kaldırdım öyle bir şey olmasa daha da kullanırdık
Oh mis temiz hava iyi gelmiştir e tabi kızın da anneanne dedenin yanında toprakla haşir neşir olunca sende dinlenmişsindir biraz
Benim ilk oğlum çok çok hareketliydi yani beni geceleri uykumdan uyandırırdı bizde hep 37de filan gelir herhalde derdik tam 40+0da geldi
Kişinin yapısı ve ameliyat eden doktordan doktora değişiyor bence özellikle kişinin yapısı ile alakalı.
Benim ilk doğumum sezeryandı hemen ayaklandım. İlk gün bile lavaboya filan hep kendim gittim hatta gece annemle eşim uyudu kaldı kalktım bebeğimi aldım emzirdim filan

Hiç unutmuyorum doğum sonrası 4.gün asmde topuk kanı alınacak eşim izin alamadı bende sıkıldım yürüyüş olsun diye gittim 15 dk yürüdüm aşıyı yaptırdım markete gidip market gezmiştim

Hangi akla hizmet yaptıysam atla taksiye git dimi