- 24 Mart 2024
- 173
- 254
- 23
- 29
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #15.961
Amin hepimize söyledim geliyor inşallahArkadaşın dediği eşine ailene haber et canım benim .Allah hayırlı doğumlar nasip etsin
Bebeğin bir yerde toplanması başka bi şey.Benim de karnım çoğu zaman sert. Bu sertleşmesi ayırt edemiyorum, günde 6-8 defa da çocuk bir taraftan itip şişiriyor o zaman o kısım taş gibi oluyor geçiyor sonra. Topuğu gibi geliyor orası. Bu sancı demek mi
Valla benim her gün akşam oğlumu uyutup dinlenmeye geçene kadar karnım kasılıyor uzanıp biraz dinlenince geçiyor geçince içim rahatlıyorBebeğin bir yerde toplanması başka bi şey.
Braxton hicks denen kasılmalarda tüm karın, her nokta taş kesiyor. O gerginlik ve baskı hissi bir noktada değil genel olarak hissediliyor.
Ben de onu hissediyorum ki, ayakta kalınca yorulunca daha çok oluyor. Sabah bir yasadıysam, akşamdan sonra üç yaşıyorum. Demek yorgunluk tetikliyor.Valla benim her gün akşam oğlumu uyutup dinlenmeye geçene kadar karnım kasılıyor uzanıp biraz dinlenince geçiyor geçince içim rahatlıyor
Akşam işten gelince köpeğimle ve oğlumla biraz yürüyüş yapıyorum ordan parka geçiyoruz biraz parkta oynuyorlar eve gelip yemek yedir ye topla duş aldır yatır derken saat 9u geçiyor oh be dünya varmış diyorum
Hastaneden geldim kahvaltı bulaşık derken yeni gelebildim buraya ladym unutmamış olman gözyaşım pıtresport ses ver bacım
Bi kere çarşıya indim. İki kez kızımın okuluna git gel yaptım. Hepi topu 8500 adım ama anam ağlamış durumda.daha yemek yapılacak namaz kılınacak..
Annem ilçede benim. İlçe yakın ama başındaki iş ona göre olunca fazla gelip gidemiyor. Kv yakın ama işte. Arada bir yemeğe çağırır arada yollar. O kadarına sağolsun ne diyim.. kadın almaya gücüm de yok kuzum mecbur yavaş yavaş kendim halletmeye çalışıyorum. Sağlık olsun ne yapalım. Senin mucizen olmuş tabi riske atmamalısın hiç bir şeyi. Sağlıkla gelecekler inşallah az kaldı kuzum.Yok ya etmiyorum dediğin gibi 1/2 ay sonra yatmak uyumak için yalvaracağımçok zor kuzum valla haklısın illa birinin destek olması gerekiyor ama olmayınca da olmuyor benim annem yakın kv üstümde oturuyor sağolsun bu zamana kadar hep o yemek yaptı orda yedik şimdi memlekete gitti bayrama kadar yok idare ediyorum allahtan annem var doğumda da ikisi de zaten yanımda olacak Allah nasip ederse o yüzden çok şükür korkum yok ama ev temizliği vs onlarda yapamıyor işte bayramdan sonra kadın alacağım dip köşe temizleteceğim bende çünkü Benim yapmam mümkün değil olmuyor yapamıyorum keşke yapabilsem diyorum böyle oturmakta içime sinmiyor ama 9 sene sonra gelen bir bebek var o yüzden riske de atamıyorum hiçbir şeyi. Rabbim güç kuvvet versin özellikle tek başına her işe yetişmeye çalışan bacılarıma doğum öncesi kocam sağolsun ikiletmeden yapıyor sonrası da artık Allah büyük
Kuzum benim sen en ufak geçmeyen ağrı sızıda bekleme git çünkü acilman da varmış bak. Bebeğin ve senin için en sağlıklı zaman ne zamansa o zaman olsun. Kgsuda iyi maşallah hayırlı zamanda gelsin inşallah küçük Ateş böceğinEvet kuzum ondan dedi ya kuduruk bir oğlan, daha önce konusu geçince de yazmıştım hiç durmuyo zaten
İnşallah ne kadar dursa kardır diyorum. 1.5cm dediler geçen hafta
Geçmiş olsun canım inşallah geçer serumla iğne ile. Peki ne yapacaklarmış sonrasında? Sancinin geçmesini mi bekleyecekler yoksa başka bir yol mu izleyecekler? Eşin de geliyormuş bak korkma dualarım seninle. Kaç haftalıksın tam bugün kuzum?Kızlar sabah kasıklarımda ağrı vardı geçmeyince hastaneye geldim doktor karnın sertleşmiş müşahadeye alalım dedi. Progestan iğne oldum serum taktılar bekliyorumBenimde yanımda kimse yok eşim şehir dışında ailemle zaten aynı şehirde değilim üzülmesinler diye söylemiyorum Bana da dua edin lütfen
Tam buğdaylı iki minik ekmek yesem bile 150 160 çıkıyor bunları yesem 200ü geçer herhalde benim de cesaretim yok hiç belki son haftalarda 1 kez yerim doyasıyayasak değil ölçüsü var,Lahmacun
öğünündeki ekmekle değişim yapabilirsin. Tatlılar yasak, benim yediğim oldu açıkçası her zaman da yükseltmedi. Ama stresle yiyorum ya 200 ü geçtiyse diye stres oluyorum 1 saat boyunca
Kızlar sabah kasıklarımda ağrı vardı geçmeyince hastaneye geldim doktor karnın sertleşmiş müşahadeye alalım dedi. Progestan iğne oldum serum taktılar bekliyorumBenimde yanımda kimse yok eşim şehir dışında ailemle zaten aynı şehirde değilim üzülmesinler diye söylemiyorum Bana da dua edin lütfen
Çok geçmiş olsun canım. Ağrı nasıl oluyor mesela benim de bugün hafif ağrım var kasıklarımda bunlar anormal mi nasıl anlayacağız kiAmin hepimize söyledim geliyor inşallah
Canım bende ayakta biraz durunca yada biraz yürüyüş yapınca karnım taş gibi oluyor ve aşağı baskı yapiyor oturunca geçiyor bu sence normalmi yada kasılma mi benimde ilk olduğu için pek anlamıyorumBebeğin bir yerde toplanması başka bi şey.
Braxton hicks denen kasılmalarda tüm karın, her nokta taş kesiyor. O gerginlik ve baskı hissi bir noktada değil genel olarak hissediliyor.
Eee tabi ki kuzum öyle olunca annenede bir şey diyemezsin ki. Allahım sana güç kuvvet versin inşallah her şey su gibi akar gider arkadaşım hiç yorulmadan kolaylıkla halledersin tüm işini gücünüAnnem ilçede benim. İlçe yakın ama başındaki iş ona göre olunca fazla gelip gidemiyor. Kv yakın ama işte. Arada bir yemeğe çağırır arada yollar. O kadarına sağolsun ne diyim.. kadın almaya gücüm de yok kuzum mecbur yavaş yavaş kendim halletmeye çalışıyorum. Sağlık olsun ne yapalım. Senin mucizen olmuş tabi riske atmamalısın hiç bir şeyi. Sağlıkla gelecekler inşallah az kaldı kuzum.Benimki de elinden geldiğince yardım ediyor sağolsun doğumdan sonra da biraz izin kullanıp yanımızda olacak o zaman da elinden geleni yapar daha öncekinde de yapmıştı çünkü Allah bizlere, evlatlarımıza, eslerimize, ailelerimize sağlık versin bir şekilde geçiyor bu günler ,
Kuzum benim sen en ufak geçmeyen ağrı sızıda bekleme git çünkü acilman da varmış bak. Bebeğin ve senin için en sağlıklı zaman ne zamansa o zaman olsun. Kgsuda iyi maşallah hayırlı zamanda gelsin inşallah küçük Ateş böceğinkendini yormamaya çalış.
Geçmiş olsun canım inşallah geçer serumla iğne ile. Peki ne yapacaklarmış sonrasında? Sancinin geçmesini mi bekleyecekler yoksa başka bir yol mu izleyecekler? Eşin de geliyormuş bak korkma dualarım seninle. Kaç haftalıksın tam bugün kuzum?
Aynı şeyleri bende yaşıyorum. Ne zaman ayakta kalsam uzun uzun gezinsem iş yapsam karnımın her yeri taş gibi oluyor. Dinlenince geçiyor. Sık sık kontrol ediyorum artık bende kendimi dinlenince geçecek mi diye. Sol sağ kasıklarım acıyor bir de bu ara iyice arttı. Oturup Ayağa kalkınca veya bir yerde sabit uzun süre dikilince önce baya bir topallayarak yürüyorum sonra açılıyor kasıklarım ama acıyor. Bel ağrılarım da arttı iyice. Bakalım dra gittiğimde 33 haftalık olacağım nst bakmaya başlayacak mı. Bu ara artık hepimiz yalancı kasılmaları hissediyoruz, dikkat edip gerçek olup olmadığını anlamamız lazım. Ya bir de sizin bebeler de karnınızı delecek gibi yapıyor mu? Öyle bir geriniyor ki içimde öyle bir ittiriyor ki sanki karnımı delecek çok acıtmaya basladi şimdiden cimcimeBen de onu hissediyorum ki, ayakta kalınca yorulunca daha çok oluyor. Sabah bir yasadıysam, akşamdan sonra üç yaşıyorum. Demek yorgunluk tetikliyor.
Dinlenince geçiyorsa sorun yok diyorlar. Dinlenmeye rağmen geçmiyorsa, şiddeti artıyorsa, ağrı eşlik etmeye başlarsa tehlikeli..
Kuzum çok sağol biraz gerdi beni açıkçası ama heralde dedim öyle bi durum olsa ciğer geliştirici falan yaparlar hemenKuşum kilosu da iyiymiş maşallah, birkaç hafta dursa da durmasa da hızlı toparlar endişe etme hiç. Dualarım seninle. Bir de göğüs ucu kremi mutlaka sürmeye başla. Senin de benim gibiydi uçlar sanırım. Korkuyorum ben de şimdiden süreceğim
Ay inşallah kuzum ya ne kadar dursa kardır 36yı geçirsek bariKuzum benim sen en ufak geçmeyen ağrı sızıda bekleme git çünkü acilman da varmış bak. Bebeğin ve senin için en sağlıklı zaman ne zamansa o zaman olsun. Kgsuda iyi maşallah hayırlı zamanda gelsin inşallah küçük Ateş böceğinkendini yormamaya çalış.
Amin inşallah kuzum çok şükür esim destek. Amin kuzum inşallah hepimizin işi gücü eu gibi aksın gitsin inşallahEee tabi ki kuzum öyle olunca annenede bir şey diyemezsin ki. Allahım sana güç kuvvet versin inşallah her şey su gibi akar gider arkadaşım hiç yorulmadan kolaylıkla halledersin tüm işini gücününe güzel eşin yanında destek oluyor çok şükür öyle olduğunda başka kimseye ihtiyaç bile duymazsın zaten aminnn aminnn inşallah öyle tabi bir baktık ki yaşları gelmiş olacak
Oyy maşallah paşayaEvet kuzum ondan dedi ya kuduruk bir oğlan, daha önce konusu geçince de yazmıştım hiç durmuyo zaten
İnşallah ne kadar dursa kardır diyorum. 1.5cm dediler geçen hafta
Yerim ben o Ateş böceğiniKuzum çok sağol biraz gerdi beni açıkçası ama heralde dedim öyle bi durum olsa ciğer geliştirici falan yaparlar hemen
Sürmeye başlamamıştım iyi söyledin bunu ben de başlayayım yavaştan 1 2 hafta önce de sıvı gelmişti doktor çok oynama süt geliyo muhtemelen demişti
Ay inşallah kuzum ya ne kadar dursa kardır 36yı geçirsek bari
Acı eşiğim de yüksek olduğu için anlayamıyorum az mı ağrım çok mu diye Ateşkosu da sağolsun kurtlu hiç ayırt edemiyorum
Yaaaa maşallahAmin inşallah kuzum çok şükür esim destek. Amin kuzum inşallah hepimizin işi gücü eu gibi aksın gitsin inşallahHemde hiç anlamadan gelmiş olacak o günler kuzum benim ben hiç anlamadım kızımı bir baktım 1 yaşında bir baktım 4 olmuş ikinci yolda geçen çıkardım ondan kalan zıbınları falan bir ağladim bakıp ne zaman büyüdü diye sonra yıkadım kardeşinin dolabına koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?