- 12 Aralık 2013
- 921
- 3.136
- 313
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #15.941
Evet kuzum 1.5cm kadar açılma var dediler acilde kendi doktorum tekrar alttan muayene etmedi açıkçasıAçılman mı var ?
Sabah sabah gözümü tam açamadım. Doğru mu anladım ?
İnşallah kuzum çok teşekkür ederim böbrek ağrısı gibi bi ağrım oldu acile gittim sancı çıktı, alttan muayene ettiler orda da açılma gördüler bebek de iri olduğu için beklemez dedi kendi doktorum 31de oldu bu geçen hafta. İnşallah 37yi falan görür diyorumBaşka bı problem var mıydı, kusura bakma ben kaçırdım ama oğlumda 34.haftada hem sancım çıktı hem 2cm acilmam vardı, 40+6da suyum geldi o vakte kadar da başka hiçbir belirti yaşamadım, haftası çok önde gidiyorsa tam haftasını elbette beklemezler doktorlar ama inşallah bikac hafta daha sabırla bekler bebişin
Evet kuzum ondan dedi ya kuduruk bir oğlan, daha önce konusu geçince de yazmıştım hiç durmuyo zatenAa açılman ve sancın varsa ondan demiştir bencede
Ne kadar var açılman?
İnşallahh vaktinde,saatinde gelir sabırsız bebiş
Ben 4 5 aylıkken çok acıkırdım şimdi o kadar değil ne görsem canım çekiyordu kendime geldim bu aylarda yine acıkıyorum öyle değilYok sürekli yemiyorum kahvaltımı güzel yapıyorum öğlen bazen yiyorum bazen meyve yoğurt geçiştiriyorum kahve vs ile de akşam yemek yiyorum ama şu 3/4 gündür sürekli aç hissediyorum tutmasam kendimi fena olurum alır başını gider kilolar
Ben de şeyi merak ediyorum acaba bir gün lahmacun yesem 2 tane çok mu yükseltir şekeri ya da çikolatalı tatlı yesem kaç çıkar acaba hiç denediniz mi cesaretim yok denemeye
Yok ya o zamanlar yoktu valla bende şimdi yüklendi bu özellik bende deBen 4 5 aylıkken çok acıkırdım şimdi o kadar değil ne görsem canım çekiyordu kendime geldim bu aylarda yine acıkıyorum öyle değil
Ha gayret az kaldı doğumlaraYok ya o zamanlar yoktu valla bende şimdi yüklendi bu özellik bende deneyse az kaldı dayanıyorum sabrediyorum
Kaçıncı haftanızdasınız? Telaş yapmayın ama yine de eşinize haber verin bence. Gelemese bile durumunuzdan haberi olsa iyi olur.Kızlar sabah kasıklarımda ağrı vardı geçmeyince hastaneye geldim doktor karnın sertleşmiş müşahadeye alalım dedi. Progestan iğne oldum serum taktılar bekliyorumBenimde yanımda kimse yok eşim şehir dışında ailemle zaten aynı şehirde değilim üzülmesinler diye söylemiyorum Bana da dua edin lütfen
Çok geçmiş olsun umarım bebeğin iyidir sende iyi olursun canımKızlar sabah kasıklarımda ağrı vardı geçmeyince hastaneye geldim doktor karnın sertleşmiş müşahadeye alalım dedi. Progestan iğne oldum serum taktılar bekliyorumBenimde yanımda kimse yok eşim şehir dışında ailemle zaten aynı şehirde değilim üzülmesinler diye söylemiyorum Bana da dua edin lütfen
Çok geçmiş olsun umarım bebeğin iyidir sende iyi olursun canımKızlar sabah kasıklarımda ağrı vardı geçmeyince hastaneye geldim doktor karnın sertleşmiş müşahadeye alalım dedi. Progestan iğne oldum serum taktılar bekliyorumBenimde yanımda kimse yok eşim şehir dışında ailemle zaten aynı şehirde değilim üzülmesinler diye söylemiyorum Bana da dua edin lütfen
Geçmiş olsun. Karnın sertleşmiş müşahede edelim ne demek ?Kızlar sabah kasıklarımda ağrı vardı geçmeyince hastaneye geldim doktor karnın sertleşmiş müşahadeye alalım dedi. Progestan iğne oldum serum taktılar bekliyorumBenimde yanımda kimse yok eşim şehir dışında ailemle zaten aynı şehirde değilim üzülmesinler diye söylemiyorum Bana da dua edin lütfen
Kesinlikle öyle benim de bir golden kızım var 2.5 yaşına kadar evimizin göz bebeği idi ilgimiz sevgimiz hep ondaydı ama oğlum olunca bebekle sürekli ben ilgilendiğim için bana küstü uzun süre yanıma gelmedi kendini bana sevdirmedi oynamadıYalnız bu kontrol elemanları, eve minnak bi insan gelince biraz kıskanma yaşayabilirlerAynı ablalar abiler gibi, biraz tahtları sallanabilir. Anne babaya büyük iş düşüyor
Kuşum kilosu da iyiymiş maşallah, birkaç hafta dursa da durmasa da hızlı toparlar endişe etme hiç. Dualarım seninle. Bir de göğüs ucu kremi mutlaka sürmeye başla. Senin de benim gibiydi uçlar sanırım. Korkuyorum ben de şimdiden süreceğimBana bu bebek durmaz dedi ama sanırım benim hem sancım oluşu hem açılmam oluşu bunu söylemesine neden oldu
Arkadaşın dediği eşine ailene haber et canım benim .Allah hayırlı doğumlar nasip etsinKızlar sabah kasıklarımda ağrı vardı geçmeyince hastaneye geldim doktor karnın sertleşmiş müşahadeye alalım dedi. Progestan iğne oldum serum taktılar bekliyorumBenimde yanımda kimse yok eşim şehir dışında ailemle zaten aynı şehirde değilim üzülmesinler diye söylemiyorum Bana da dua edin lütfen
Teşekkür ederim eşim yola çıktı geliyor inşallahÇok geçmiş olsun umarım bebeğin iyidir sende iyi olursun canımBence yine de birilerine haber verin acilen bir şey olsa daha kötü bilsinler en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?