2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
İnşallah kuzum çok teşekkür ederim böbrek ağrısı gibi bi ağrım oldu acile gittim sancı çıktı, alttan muayene ettiler orda da açılma gördüler bebek de iri olduğu için beklemez dedi kendi doktorum 31de oldu bu geçen hafta. İnşallah 37yi falan görür diyorum

Aa açılman ve sancın varsa ondan demiştir bencede
Ne kadar var açılman?
İnşallahh vaktinde,saatinde gelir sabırsız bebiş
Evet kuzum ondan dedi ya kuduruk bir oğlan, daha önce konusu geçince de yazmıştım hiç durmuyo zaten

İnşallah ne kadar dursa kardır diyorum. 1.5cm dediler geçen hafta

Kızlar sabah kasıklarımda ağrı vardı geçmeyince hastaneye geldim doktor karnın sertleşmiş müşahadeye alalım dedi. Progestan iğne oldum serum taktılar bekliyorum Benimde yanımda kimse yok eşim şehir dışında ailemle zaten aynı şehirde değilim üzülmesinler diye söylemiyorum Bana da dua edin lütfen

Ben 4 5 aylıkken çok acıkırdım şimdi o kadar değil ne görsem canım çekiyordu kendime geldim bu aylarda yine acıkıyorum öyle değil

Ben de şeyi merak ediyorum acaba bir gün lahmacun yesem 2 tane çok mu yükseltir şekeri ya da çikolatalı tatlı yesem kaç çıkar acaba hiç denediniz mi cesaretim yok denemeye
Lahmacun
yasak değil ölçüsü var,
öğünündeki ekmekle değişim yapabilirsin. Tatlılar yasak, benim yediğim oldu açıkçası her zaman da yükseltmedi. Ama stresle yiyorum ya 200 ü geçtiyse diye stres oluyorum 1 saat boyunca

Kaçıncı haftanızdasınız? Telaş yapmayın ama yine de eşinize haber verin bence. Gelemese bile durumunuzdan haberi olsa iyi olur.

İnşallah yalancı sancı falandır. İyi haberlerinizi bekliyoruz. Şu an nasılsınız?

Çok geçmiş olsun umarım bebeğin iyidir sende iyi olursun canımBence yine de birilerine haber verin acilen bir şey olsa daha kötü bilsinler en azından

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun umarım bebeğin iyidir sende iyi olursun canımBence yine de birilerine haber verin acilen bir şey olsa daha kötü bilsinler en azından

Son düzenleme:
Geçmiş olsun. Karnın sertleşmiş müşahede edelim ne demek ?
Nst de sancı mı çıkıyor ?

Yalnız bu kontrol elemanları, eve minnak bi insan gelince biraz kıskanma yaşayabilirler Aynı ablalar abiler gibi, biraz tahtları sallanabilir. Anne babaya büyük iş düşüyor
Kesinlikle öyle benim de bir golden kızım var 2.5 yaşına kadar evimizin göz bebeği idi ilgimiz sevgimiz hep ondaydı ama oğlum olunca bebekle sürekli ben ilgilendiğim için bana küstü uzun süre yanıma gelmedi kendini bana sevdirmedi oynamadı
Doğumdan önce favori insanı ben iken şimdi kv ve eşim oldu.
Şimdi yanıma gelir oynayayım seveyim diye bende onunla oynamaya çalışırım ama oğlum 1.5 yaşında ama çok fena bizi hiç yalnız bırakmıyor evde sürekli lucky gel, lucky benim, canım kızım diye geziyorOnun kızımı sevmesi çok güzel ama kızımız rahatsız bu durumdan hiç yalnız kalamıyor kalamıyoruz o yüzden resmen büyük kardeş kıskançlığı ve depresyonu yaşıyor

Bana bu bebek durmaz dedi ama sanırım benim hem sancım oluşu hem açılmam oluşu bunu söylemesine neden oldu
Kuşum kilosu da iyiymiş maşallah, birkaç hafta dursa da durmasa da hızlı toparlar endişe etme hiç. Dualarım seninle. Bir de göğüs ucu kremi mutlaka sürmeye başla. Senin de benim gibiydi uçlar sanırım. Korkuyorum ben de şimdiden süreceğim

Arkadaşın dediği eşine ailene haber et canım benim .Allah hayırlı doğumlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…