- 8 Ağustos 2011
- 12.705
- 15.159
- 498
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #1.881
Fazla fazla artırmış. Çok güzelİyi akşamlar kızlar Pazar günü Beta HCG 84.01 çıktı doktorumu istediği üzerine bugün tekrar yaptırdım 1071 çıktı 6 günde olmuş bu artış yeterli mi sizce
Güzel kardeşim yarın nöbetçi eczaneden bi kaset test al. En az 5-6 gün geçmiş adet. Bi şey varsa illa çıkar. Bu stres iyi değil. Bebek emziriyorsun.Seninkiler büyükmüş canım maşallah 3. Size ne iyi gelir şimdi9 ve 8 yaşında iki kızım ve 8,bçk aylık oğluşum var inşallah yoktur 4. Felan regli olacakmışım gibi belim ağrıyor hafif kasıklarda ağrı da var ama bunlar gebelik başlangıcında da oluyor kafamda deli sorular
Bende katılıyorum bizi de merakta bırakmaFazla fazla artırmış. Çok güzel
Güzel kardeşim yarın nöbetçi eczaneden bi kaset test al. En az 5-6 gün geçmiş adet. Bi şey varsa illa çıkar. Bu stres iyi değil. Bebek emziriyorsun.
Sonucundan korkuyorum ondan bu erteleme
İnşallah keseyi de bebeği de görürüz bi an önceFazla fazla artırmış. Çok güzel
Güzel kardeşim yarın nöbetçi eczaneden bi kaset test al. En az 5-6 gün geçmiş adet. Bi şey varsa illa çıkar. Bu stres iyi değil. Bebek emziriyorsun.
Kızlar ortada yuvarlak bişey var gibi sanki gören anlayan var mı? Yolk mu o embriyo mu ne ben hiç bişey anlamıyorum doktor da bişey demedi(5+5 görüntüsü)
Ay Allah yardımcın olsunn zor gercekten ben de çok kötüydüm hasta gibi yatıyordum hep ama sanki fayda etti gibi ilaç çok şükürNe güzel
Ben iki tane alıyorum yatmadan. Dün gece misal defaetle uyandım mide bulantısıyla.Dön sağa, dön sola. Sanki henüz birkaç saat önce o ilaçları almamışım gibi. Ne oluyorsa o saatlerde artık.
Ama sabah kalktım fena değilim. Gün içinde biraz bulandı ama idare etti. Şimdi yine alacağım.
Benim Dr iki tane gece yatmadan al. Yetmezse sabah bi tane daha ekle. Yine yetmezse öğleden sonra da bi tane alabilirsin. Günde 4 taneye kadar içebilirsin dedi.
SimdiiiiiiiHahah kızlar test aldim sabah mi yapayim şimdi mi ?
Teşekkür ediyorumm aminHayırlı olsun sağlıkla gelsin
Karın ve bel bölgesinden ziyade ayaklara koyulması tavsiye ediliyor diye biliyorum. Sıcak gevşettiği için sanırım, çok sıcak duş da önerilmez
Ben ikindileyin yaptım cıktıHahah kızlar test aldim sabah mi yapayim şimdi mi ?
Tabiki şimdiHahah kızlar test aldim sabah mi yapayim şimdi mi ?
Canım normal . Benim ilk gün 14 ertesi gün 40 4 gün sonra 580 onun ertesi günü 890 ondan 2 gün sonrada 2850 çıkmıştı banada çok gibi gelmişti artış ama normal ilerliyor şükürler olsunŞimdi çıkmış kan sonucum.
Ayın 18 i : 70
20 si: 215
22 si yani bugün : 677 3 kat artmış hep. Normal mi acaba bu artış biraz korktum @Eldorin @Sakayik35
Çok şükür ya şöyle mesajlar o kdar içi rahatlatıyor ki. 3 kat artış görünce panikledim hemen. Genelde herkesin 2 kat artmış. Doktorum endişelenme haftaya keseyi görürürz dedi ama sanırım görene kadar biraz panik devam edeceğizCanım normal . Benim ilk gün 14 ertesi gün 40 4 gün sonra 580 onun ertesi günü 890 ondan 2 gün sonrada 2850 çıkmıştı banada çok gibi gelmişti artış ama normal ilerliyor şükürler olsun
Çok şükür negatifffffErabiaE nerdesin ?
Gözün aydınÇok şükür negatifffffkızlarla müzik açtık oynuyoruzz
Gidip hemen spreal takilicamm her ay bu stres çekilmezGözün aydın
Allah sevdiği kuluna önce esegini kaybettirir sonra buldururmuş. Bundan sonra ekstra dikkat et. Beni bile stresin sardı burada
Benim rahimde sekil bozuklugum var ikiye ayrilmis bi sekilde rahmim. Kanama alanida diger taraftaydi. Tabii eger bu surede kendimi yorup dinlenmezsem diger tarafada yayilabilirmis. Sali gunu olmustu cumadan beri kesildi progestan sayesinde ve dinleniyorumda. Sizde doktorunuz ne derse dinleyin ve kendinizi yormayin hicÇok geçmiş olsunbi sebep söylendi mi acaba merak ettim.
Sakin kalıp stres yapmamak şart dikkati başka yere vermek lazım düşünmemek için biliyorum ama yapamıyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?