2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
2 doğum
172 yim 65 ile hamile kaldım 78 ile doğuma gittim , 69 ile hastaneden çıktım
40 kontrolünde tartıldım 67 ydim ama kalçam büyük kaldı dar eteklerim olmuyor
Beeeeen napayım peki kızlar. 86 ile doğuma girdim 77 o buldum doğum ilk haftalari şimdi ise 83 oldum. Nasıl oldu bilmiyorum. Pilatese başladım kurs olarak. Eski sporcu olmama rağmen squat çektiğim için bacak aralarim çok ağrıyor. 72 ile hamile kalıp ilk aylarda 64 olmuştum bide

1.59um 54le hamile kaldım 75le doğuma girdim şuan 60 kiloyum kalçam ve üst bacağım çok büyük durumda üst tarafımda hiçbir şey yok inşallah birkaç aya fazlalıklar gider diye umut ediyorum. Sezaryen olmasa pilatese hemen başlayacaktım

Kızlar merhaba ben bugün biraz hasta olacak gibiydim benim ateşim yok ama bebeğimin ateşi şuan 37.7. Uyuyor hafif sesler çıkararak inleme gibi, beslenmesi yerindeydi en son yatırmadan önce. Ne yapmalıyım bilemedim. 45 günlük. Benzer bir durum yaşayan var mı

Kızlar çok fena topuk dikeni ağrısı çekiyorum.Hiç basamıyorum.Hareket kısıtlılıpından dolayı bir ayda 5 kilo aldım.Çok mutsuzum

Altmışla hamile kaldım 13 kg aldım 73 ledoğuma girdim şu an 64’ü en son tartılıldığımda ama göbek kaldığı için çok rahatsız ediyor kalan 4 kg’ı veririm inşallah ama kilo vermek için çaba sarf etmiyorum şu anda zaten sürekli bir acıkma hali oluyor kalanlarda zamanla gider inşallah hepimizin

Kursa gittiğinde bebişi ne yapıyorsun?
Hamama gitmek kese köpük masaj yaptırmak istiyorum omuzlarım çok ağrıyor ama nasıl bebişi bırakırım bilemiyorum

2 doğum
Ay maşallah çok iyi. Şey düşünüyorm son ay benim alt tarafım ayrılıyo gibi kemiklerim çok ağrıyordu. Acaba kemikler esnedi falanmıki yana doğru? Normalde doğurmadım ama bebiş ters geliyordu. Alta yerleşirken mahvetti beni.
Süt olsun diye yiyip içerkenmi oldu acaba? Şahsen kaynanam burdayken bende bi yükseliş eğrisine geçer gibi oldum. Sağolsun 3 beben var çabuk toparlanman lazım diye her vakit yedi içirdi beni ayy bide bacak aralarım birbirine sürtüyı bnm ya hamileliğin son ayı oluştu ve gitmedi çok sinir bozucuuu. Bunu nasıl eriticez. Doktor vücudundaki yağ dengen değişmiştir dedi. Hiç hoşlaşmadım elbise giyince pişik falan oluyom.
Ya o bendede var üst bedenim gayet iyi durumda ama alt taraf aldı başını gitti. Sinir oluyorum ne giysem kamufle olmuyo. Orantılıda değil direk göze çarpıyo.
38 in altını ateşten saymıyorlar müdahale önermiyorlar cnm geçmiş olsun
Kızlar çok fena topuk dikeni ağrısı çekiyorum.Hiç basamıyorum.Hareket kısıtlılıpından dolayı bir ayda 5 kilo aldım.Çok mutsuzum
Çok geçmiş olsun o ağrı çok fena. Bi takım egzersizleri vardı yapabiliyormusun?
Maşallah iyi durumdasn bence. Diastatis recti olabilirmi? Bi araştır istersen benimde ikinci doğumumda kilom 4 ayda gitti ama göbek gitmedi ben saf gibi mekik çekerek 1 sene öyle devam ettim çünkü kime söylesem sen doğum yaptın normal sezeryan göbeği o diyolardı ama ilkinde öyle göbek falan kalmamıştı. 1 sene sonra aile hekimine söyledim muayene etti o söyledi diastasis recti diye. Genel cerraha yolladı ameliyat olucaktım ama nasip olmamıştı bi türlü. Emzirme süreci bitsin olucam inş. Ona bağlı 3 fıtığımda var çünkü.
Hamama gitmek kese köpük masaj yaptırmak istiyorum omuzlarım çok ağrıyor ama nasıl bebişi bırakırım bilemiyorum
Ayy hamilelikten beri hayalim ya şöyle beni yoğura yoğura masaj yapsalar tüm ağrım sızım gidecek gibi.

Yarım saat öncesine kadar nette masaj salonu araştırıyordum. Ama nereye gidiyorum bebeği bırakıp. Hobi olarak bakıyorum işte. Sırtım boynum belim kopuyor. Ama varya düşüncesi bile iyi geliyor şöyle ova ova kulunçlara masaj çıtır çıtır sesleri duyuyorum

Merhaba ben de +25 ile doğuma girdim, şuanda -11 1.5 ay oldu doğum yapalı. Spor için yürüyüş şuanda yapabiliyoruz ama ağırlıklı vs spor için min 8 hafta geçmesi gerekiyor diye biliyorum

Valla inan bilmiyorum onun da ne olduğuna bakayım baktım yarın sabah olup olmadığını anlamak için bir şeyler paylaşmışlar bakıp deneyeceğim. Eğer öyle ise bir genel cerraha giderim bende. Evet sezeryan göbeği bana da diyorlar daha çok yeni dur bakalım diyorlar ama aklıma takıldı şimdi öyle bir şeyse ihmal etmeyeyim tabi.

Selam kızlar, herkesler nasıllar doğumdan sonra uğrayamadım buralara. Bugün 40ımız çıktı bizim de. Vakit bulursam biraz geriden doğru okuyarak gelirim neler olmuş diye ama sanmıyorum çok zor hiç bir şeye vaktim olmuyor. Ama sizlerle konuşmak iyi geliyordu yazmayı planlıyorum inş

Gelir gelmez kilo postuna denk gelmem ben zaten kilolu hamile kaldım. 1.57 yim 68 le hamile kaldım. 75 le doğum yaptım doğumdan sonra 66 ya düştüm o aralarda gidip geliyorum

Ben
Ben de 160 boy 68 ile hamile kaldım 80 kilo ile doğuma girdim bir süre sonra 70 kiloya düştüm ama şuan 72 çıkıyorum yine almışım kilo değilde göbek var bildiğin 5 aylık gibi nasıl eriyecek bu göbek sezeryanla olduğu için kesigim baya büyük öyle harekette yapıyorum korse taktik dikiş yerim çok ağrıdı çıkardım ne yapsam bilmiyorum

2 doğum
İlk bebeğim 66 ile hamile kaldım 77 ile doğum yaptım en son 61 dim ama pantolonlarım zor oluyor kalça bende de kaldı birde birazcık sezeryan göbeği

Bende emzirirken okuyorum

Gelir gelmez kilo postuna denk gelmem ben zaten kilolu hamile kaldım. 1.57 yim 68 le hamile kaldım. 75 le doğum yaptım doğumdan sonra 66 ya düştüm o aralarda gidip geliyorum
Hey maşallah. Hem az kilo alıp hem doğurunca altına düşmek bacım siz hamileyken diyet falanmı yaptınız ben su içsem yaradı sanki. Hiç ekstrada yemedim yani normal her zamanki gibi yedim içtim ona rağmen çok kilo aldım. Hormonların oyunu sanki. Çnkü ilk 4 ay bişey yiyemezken bile kilo aldm.
Korseyi ara ara takıyorum bnde. 70 küsür günlerdeyim ben 3 aylığa falan indi görüntü yavaş yavaş azalıyor formu değişiyor gibi.
İlk bebeğim 66 ile hamile kaldım 77 ile doğum yaptım en son 61 dim ama pantolonlarım zor oluyor kalça bende de kaldı birde birazcık sezeryan göbeği
Nasıl yaa hamile kaldığından daha aşağıda kilodasın yinedemi kıyafetler olmuyor ams maşallahım var tatlım güzel zayıflamışsın

Kızlar dualarınıza talibim biraz zor günlerden geçiyoruz. Bebeğimin kalbinde delik çıktı onun için doktor kötü konuşmadı ama bıngıldağımız kapalı doğduk kafa kemiklerimiz üst üste denk gelmiş önce nöroloji gördü beyin cerrahisine gönderdi bunlara ek uzamış sarılığımız var sebebi enzimlerinden biri eksikmiş genetik görecek dedi daha önce 3 bebeğimi kaybettim çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…