• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    233
valla en doğrusuymuş şu yaşadıklarımı önceden bilebilseydim en başından alıştırırdım ben de…

buldum izledim sen dedikten sonra deneyeyim ama yan yatma yastığı aldım yan yatmaktan da nefret etti. yine de denensin bekki o sarıp sarmalanma duygusunu sever de yatar :(

dün ben de reflü yatağına yatırdım beşiğin içine, sabah beşikten ayaklar dışarda buldum öyle bir kaymak… kundaktan da nefret ediyor ama yüz üstü- sırt üstü olayını deneyeyim ben de. uyanıyor çat diye her şeye ama epey beklerim artık dalmasını.

teşekkürler cevaplar için kızlar <3
Bence sen ısrarla dene illaki alışacak canım

Ne mama kullanırsan kullan bebek çok yiyorsa alıyor az yiyorsa almıyor oğlum maşallah iştahlı sma da da alıyordu bebelac gold da yaradı fakat kızımda her ay nerdeyse mama değişikliği yaptım almadı hiç
Bebelac Gold aldım 3gundur kullanıyorum bebeğim her emzirmede kaka yapıyor ve kakası böyle pütürlü oldu parçacıklar var içinde sma da öyle değildi tekrar sma ya mi dönsem diye düşünüyorum yoksa yeni kullanmaya başladım ondan mı böyle bide sürekli her beslenme sonrası kaka yapmasi normal mi

Benim gibi sık idrara çıkan( 10dk da bir) ve yaparken de sezeryanın ilk günü gibi yanma olan var mı? 2 gündür olan bir şey bu baya canım acıyor. Peçete ile sildiğimde de kan oluyor (kusura bakmayın ayrıntı için) Bu arada 2 haftada bir regl oluyorum yine olacak mıyım bilmiyorum. Doktora randevu aldık Salı gününe ama baya endişeliyim. 3 ay oldu yani doğum yapalı…
İdrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilirsin canım bı doktora görün regl içinde erken oluyorsun bende erken oldum ama senin kadar kısa olmuyor normal eskisi gibi oluyorum tek farkı fazla kanamam oluyor oda doktor normal demişti hatta adet düzensizliği de olabilir bı süre dedi bı sıkıntı olduğunu sanmıyorum stres yapınca da regl olabilirsin çok takılma düzene girer inşallah ben bu ayda yine regl oldum zamanında ama yine ped yetistiremiyorum çok zor oluyor dışarı bile çıkmak istemiyorum bu durumda

Oyun halısındaki oyuncaklar yukarda kaldığı için uzanamıyorlar. Dün bebekten 100 tl kilitli halkalardan aldım. Her oyuncağa bir tane geçirdim oyuncaklar aşağıya doğru baya sarkınca hepsine vurabildi hatta bugün ilk kez de parmaklarını da kullanarak oynadı, normalde yumrukluyor gibi yapıyordu ve sadece biri ile oynuyordu.

Bence çok kasma ben de senin gibi dert ediyorum da . Günde birkaç kez uyanıkken sırayla tüm aktivitelere birkaç dakika ayırsan yeterli, zamanla oynar. Zeka kartlarından hayvanları bulup onları gösterip seslerini de taklit edebilirsin. Benim bebiş onu da çok seviyor. 2 tur yapıyoruz her seferinde.

Gold dan memnun kalınca yazarmışım? Ben de golda geçim şuan normal olanını kullanıyorum hani içeriği golda göre daha az besleyici.

İnternetten aldıysan ahtapotun linkini atar mısın?

Benim görümcem, ben bebeklerime yarım çay kaşığı parol veriyordum gaz sancıları olduğunda, çok ağladıklarında demişti. Eltim de aynısını yapmış. 2 saat önce ben de verdim. Sabahtan çok huzursuzdu. Gün boyu resmen hiç uyumadı desem yalan olmaz. Ağlayıp duruyordu.Mecburen bir çay kaşığı calpol verdim. Yine ağladı. Oyun halısına koydum emzirdim uykuya daldı şükür. İnşallah yarın aynı şeyleri yaşamayız.

Bizim bebişte şekil bozukluğu var. Beşik kullanmayı bıraktık senin bebeğin gibi onu yatağına bırakınca uyanıyordu. Uykuya daldıktan sonra onu düz yatağa yan yatırıyorum, arkasına yastık koyup, yan şekilde onu emziriyorum. Bu şekilde kolay kolay uyanmıyor.
Canım 3 gün oldu kullanalali ama bebeğim her beslenme de ikinarak kaka yapıyor ve kakası pütürlü parçaları ile dolu bu bı geçişden dolayı mı yoksa yaramadı mı anlamadım bugün de böyle devam ederse tekrar sma ya dönecem senin bebeğinde nasıl durumlar

Merhaba canım desteksiz olunca bunları yaşamak gerçekten çok doğal.
Ben küçüğü genelde slinge takıyorum sevdi de en azından öyle yemeğimi yapıp mutfağı topluyorum yemek yerken kahve vs içerken de rahat oluyor.
Acaba sling kanguru vs var mı bi denesen
Evet kesinlikle öyle canım. Eşim bir de keyfi çıktı mı akşamları hem ona kuruluyorum hem bu krizleri tek başına yönetmek uykuya geçirmek çok zorluyor. Evdeyken destek neyse ki yoksa nasıl devam edebilirdim bilmiyorum.

İkisi de var bende. Slingi hiç sevmemişti benimki çok istedim alışmasını kaç kez denedim durmadı. Şu an başını daha iyi tutabiliyor diye sanırım kanguruda duruyor bazı anlarda hayatımı kurtardı cidden. Ama arka arkaya uzun süreli kullandıktan sonra sırtım perte çıktı bir iki gün dinlendirmek istedim. Bu sabah ilk uykusuna direnince yine bıraktım kanguruya mecbur.

Benim gibi sık idrara çıkan( 10dk da bir) ve yaparken de sezeryanın ilk günü gibi yanma olan var mı? 2 gündür olan bir şey bu baya canım acıyor. Peçete ile sildiğimde de kan oluyor (kusura bakmayın ayrıntı için) Bu arada 2 haftada bir regl oluyorum yine olacak mıyım bilmiyorum. Doktora randevu aldık Salı gününe ama baya endişeliyim. 3 ay oldu yani doğum yapalı…
Muhtemelen idrar yolu enfeksiyonu yanma şikayeti o zaman oluyor genelde. Ben de sanırım ikinci kez adet oluyorum 10 gün içinde anlayamadım ilki daha hafif kanamalıydı şimdi baya kanama var. Kontrole gidecem bakalım. Çok erken olduk yahu 🥲

İdrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilirsin canım bı doktora görün regl içinde erken oluyorsun bende erken oldum ama senin kadar kısa olmuyor normal eskisi gibi oluyorum tek farkı fazla kanamam oluyor oda doktor normal demişti hatta adet düzensizliği de olabilir bı süre dedi bı sıkıntı olduğunu sanmıyorum stres yapınca da regl olabilirsin çok takılma düzene girer inşallah ben bu ayda yine regl oldum zamanında ama yine ped yetistiremiyorum çok zor oluyor dışarı bile çıkmak istemiyorum bu durumda

Muhtemelen idrar yolu enfeksiyonu yanma şikayeti o zaman oluyor genelde. Ben de sanırım ikinci kez adet oluyorum 10 gün içinde anlayamadım ilki daha hafif kanamalıydı şimdi baya kanama var. Kontrole gidecem bakalım. Çok erken olduk yahu 🥲
Galiba idrar yolu enfeksiyonu bana da öyle geliyor ve bunun muayenesi bile beni korkutuyor acı var yani dokunmaz doktor umarım 😣
Regl ile ilgili benim başımı döndürecek şekilde kan kaybı yaşadığımı söyleyebilirim yarın hepsini soracağım. Teşekkür ediyorum size

Galiba idrar yolu enfeksiyonu bana da öyle geliyor ve bunun muayenesi bile beni korkutuyor acı var yani dokunmaz doktor umarım 😣
Regl ile ilgili benim başımı döndürecek şekilde kan kaybı yaşadığımı söyleyebilirim yarın hepsini soracağım. Teşekkür ediyorum size
İdrar yolu için idrar testi alıyor
Taş düşmesin de şüphelenirse bir böbrek usg yapabilir
İnş ciddi birşey değildir 🙏🏼

Back
X