• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    233
Kızlar dün dolunay mı vardı ne oldu bu bebeler çıldırdı. Gece 12ye kadar uyumadı.evi inletti çığlıklarla. En son arabayla istanbul turu atıp uyutabildik.

Benim gebelik takibinde güya hep öndeydi ama erken doğumda mı bir şey oldu bilmiyorum artık 😅 Bizim 4 ay kontrolünde 63 çıktı. Yani ortalama oluyor. Doktor da hemen panikleme bazı aylar daha az uzar bazı aylar daha çok dedi. Sizinki daha iyi çıkar umarım 🙏🏻

Benim de babaannem aynı böyle kısa ama babam amcam uzun böyle bir sürü örnek var neden hemen boyumdan vurdu bilmiyorum 😑 Seninki daha iyiymiş yani erkek ya insan en azından biraz uzun olsun istiyor 😁 Ama sonuçta sağlıklı olsun da boy olayı da nasip kısmet.

Aynen ben de oturmaya iyice alışsın diye bekliyorum çünkü aslında gece bakıyorum uyurken kafasını sağa ya da sola döndürüyor ama gün içinde sepetine veya yastığa yatırdığımda sırtüstü yatıyor ondan düzleşmiş gibi geldi. Şehir hastanesine gittim hani doktor belki yönlendirir şekil için ayrı bir bölüm varsa diye. Doktor da üstünde durmadı düzelir dedi. Bakalım düzelir inşallah. Acaba ayrı bir bölüm var mı gerçekten yoksa buna da genel çocuk doktorları mı bakıyor?
Beyin ve sinir cerahisine yönlendiriyor. Özel hastaneler bakmıyor. Özel hastanede randevu alıp gittim doktor beni Şehir hastanesine yönlendirdi. Orda çocuk bölümünde beyin ve sinir cerahisine gittim. Tomografi falan çekildi Cranial merkezine yönlendirdiler. Ama merkezdekiler de direk gelebilirsiniz buraya illa bir doktor takibi ile ilerlemiyoruz dediler ben de Beyin ve sinire gittiğime pişman oldum tomografi çektirdikleri için çocuğum boşuma radyasyona maruz kaldı. Lady nin dediği gibi bedava muayne edip bir cihazla çeşitli şekillerde fotolarını çekip ölçümlerini yaptılar. 1,5 ay sonra gelin dediler. Bu süreçte hiç sırt üstü yatmasın sürekli yüzüstü egzersizler yaptırın, 2 saat sağ tarafına 2 saat sol tarafına yatırın asla başının arkasına bir şey koymayın tüy bile değmesin dediler.

Hangi şehirdesin bilmiyorum da her şehirde bu merkezler var mı emin değilim biz Ankara dayız.

Bizim doğuştan gelen bir bozukluk. Sizin sonradan olmuşsa düzelir inşallah bundan sonra bol bol oturma pozisyonunda da olacağı için sorun olmaz.

O kazandı. Işığı açtık otururuz şimdi..

Eki Görüntüle 3668949
Bizde iki gündür böyleyiz gündüz uykularında bı sıkıntı yok ama akşamlari ya 15 dkl bı uyuyor tekrar uyanıyor saat 10 dan sonra da bı turlu dalamiyor gece 1de falan anca dalıyor oda emzikle emzik çıkınca da hop başlıyor ağlamaya meme de almıyor artık memeye gelince çığlık kıyamet basıyor ne yapacam bilmiyorum 4gun sonra 4aylik olcaz bu atak bize erken mi geldi anlamadım tekrar memeye donermi bunun için ne yapmalıyım

Benim gebelik takibinde güya hep öndeydi ama erken doğumda mı bir şey oldu bilmiyorum artık 😅 Bizim 4 ay kontrolünde 63 çıktı. Yani ortalama oluyor. Doktor da hemen panikleme bazı aylar daha az uzar bazı aylar daha çok dedi. Sizinki daha iyi çıkar umarım 🙏🏻

Benim de babaannem aynı böyle kısa ama babam amcam uzun böyle bir sürü örnek var neden hemen boyumdan vurdu bilmiyorum 😑 Seninki daha iyiymiş yani erkek ya insan en azından biraz uzun olsun istiyor 😁 Ama sonuçta sağlıklı olsun da boy olayı da nasip kısmet.

Aynen ben de oturmaya iyice alışsın diye bekliyorum çünkü aslında gece bakıyorum uyurken kafasını sağa ya da sola döndürüyor ama gün içinde sepetine veya yastığa yatırdığımda sırtüstü yatıyor ondan düzleşmiş gibi geldi. Şehir hastanesine gittim hani doktor belki yönlendirir şekil için ayrı bir bölüm varsa diye. Doktor da üstünde durmadı düzelir dedi. Bakalım düzelir inşallah. Acaba ayrı bir bölüm var mı gerçekten yoksa buna da genel çocuk doktorları mı bakıyor?
Bizimde 62 cikti boyu dogum boyu da kısaydı ama yine de bi tribe girdim ben 47 cm doğmuştu

Şöyle söyleyeyim. Herkes uyudu. Saat 00.59 biz karanlıkta bir saattir uyumaya çabalıyoruz. 😬 dün 2ye doğru daldı. Bizde zaten çok parçalı uyku düzeni var. 4. Ayın ekstrası uykuya dalmada güçlük. Resmen direniyor.:olamaz:

Biz de gecenin 12si kundakladık sardık sarmaladık bebek arabasına attık gece 1 e kadar sokakta gezdik sonuç 3 bucuğa kadar uyudu çok şükür 🥰

Biz uyumadığımızda otursak ona da razıyız ama uyumadığında da ağlıyor 🤦🏼‍♀️

4.ay atagi beni öldürüyor kizlar sizde durum ne 🤯
Ya biz de bu gece çok kötüyüz normalde 1.5 saatte uykusu gelen bebe akşam 6 dan bu saate kadar uyanık ağla ağla helak oldu biberonla tekrar süt verdim aç mı diye içti yine uyumadı artık napacağımı şaşırdım

Bizde iki gündür böyleyiz gündüz uykularında bı sıkıntı yok ama akşamlari ya 15 dkl bı uyuyor tekrar uyanıyor saat 10 dan sonra da bı turlu dalamiyor gece 1de falan anca dalıyor oda emzikle emzik çıkınca da hop başlıyor ağlamaya meme de almıyor artık memeye gelince çığlık kıyamet basıyor ne yapacam bilmiyorum 4gun sonra 4aylik olcaz bu atak bize erken mi geldi anlamadım tekrar memeye donermi bunun için ne yapmalıyım
Uyku gerilemesi 4. Aydan 2-3 hafta önce veya sonra olabilir.

Back
X