2026 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    134
Kizlar bebeginiz kusuyormu gazinida aliyorum ama yok kusmasini bitiremedim
Benim ilk kızım oyleydi surekli kusuyordu. Nasil kustugu önemli fışkırır tarzda kusuyorsa refluden oluyor diyorlar reflu yatağı kullan diyorlar ben öyle yaptim.

Kızlar merhaba ayın 19 unda doğum yaptım iki sezeryanim olduğu için sezeryan oldu çam sakura da yaptım rahat geçti oğluşum bir gece benimle yattı sekiz gün yoğun bakımda yattı😔böbreklerimizde sorun vardı Perşembe günü çıktı hastaneden dün kontrolu vardı böbrek fonksiyonları biraz düşmeye başlamış 17 sinde ultrason randevumuz var doktorlar bu böbreklerin ilaç ile tedavisi olmadığını vücut nereye kadar götürürse oraya kadar gidecegini sonrasında diyaliz nakil vs olacağını söylüyorlar Allah'a inancım sonsuz rabbim ne derse o olur doktorlar böyle konuşuyor ama Allah bilir şuan yanimda iyi durumda o bile yetiyor🥹
Rabbım insallah şifa verir tez zamanda iyilesir

Ne kadar kusuyor belki yediginin fazlasidir emdikten sonra bir kismini kusmasi iyi diyorlar genelde. Bizimki de fazla yiyince kusmaya basladi bu ara
Uyanikken surekli emmek istiyo verdikce yiyo sonra cikariyo

Benimde sağım yaptığım göğsümden süt az geliyor ne zaman acıya dayanıp bebeğe emdirsem o memeyi süt akışı artıyor. Bebekler emerken iltihabı da çekiyor oradan sanırım🥲
Deniyorum öyle, sütü sağınca az geliyor, Bebek emince sütün geldiğini görüyorum, bebekte emip emip ara veriyor ve uykuya dalıyor 🥰

Bebek az emse de sağım yaparak memeyi uyarmak iyiymiş hemşireler hep öyle diyor. Memeden sağımla süt çıkmasa bile 30 dk tutuyorum makinada canım ben sende eksik etme de arz talep meselesiymiş süt gelmesi
Kaç saat arayla sağım yapıyorsun 😄 sık yapmak lazım ama ben geceleri yapmıyorum, bebeği memede tutuyorum o da uzun süre içiyor ve uykuya dalıyor, sonra yine tutuyorum memeye 😆

Aptamil kullanıyorum ben de ama hiç kilo aldırmadı doktorda bir hafta sonra tekrar tarttırın bakalım bi dedi.. Mama hazırlamakta ayrı işkence zaten keşke emse az geliyo süt sanırım emerken çılgına dönüyo elim ayağım birbirine dolaşıyor.. Sağınca ne kadar çıkıyor mesela ben bi sağmamda 15 ml anca çıkıyor
Bende ek olarak Aptamil veriyorum, birde sağım ve silikon meme ucuyla meme... İlk bebekte aynen böyle ilerlemiştik. İnşallah sütün artar seninde

Bende ek olarak Aptamil veriyorum, birde sağım ve silikon meme ucuyla meme... İlk bebekte aynen böyle ilerlemiştik. İnşallah sütün artar seninde
Silikon uç aldım ben de ama göğüs ucumu çok acıttı bıraktım o yüzden tüm tuşlara basıyorum bakalım inşallah artar

Kaç saat arayla sağım yapıyorsun 😄 sık yapmak lazım ama ben geceleri yapmıyorum, bebeği memede tutuyorum o da uzun süre içiyor ve uykuya dalıyor, sonra yine tutuyorum memeye 😆
Vallahi kafaya göre yapıyorum sağımı ama saat düzenli olsa çok daha verimli olur . Benimki de uyuyakalıyor memede ve çok az emmiş oluyor şimdi yara zaten memem zar zor ağlayarak emziriyorum eşek uyuyakalıyor hemen😭😭😭😭demin yaşadım gene aynı olayı😂😂

Vallahi kafaya göre yapıyorum sağımı ama saat düzenli olsa çok daha verimli olur . Benimki de uyuyakalıyor memede ve çok az emmiş oluyor şimdi yara zaten memem zar zor ağlayarak emziriyorum eşek uyuyakalıyor hemen😭😭😭😭demin yaşadım gene aynı olayı😂😂
İyi uyudu diyorum birde yatağına transfer ediyorum, uyanıyor ve tekrar meme istiyor 😅 öyle olunca sağıp verince kendimi daha iyi hissediyorum ne kadar içti diye, aslında sadece meme emerse kendiliğinden düzen oluşturuyor bebekler diyorlar ama olmayınca olmuyor bazen, buna da şükür yettiği kadar ve devam edebileceğim yere kadar vermeye çalışırım

İyi uyudu diyorum birde yatağına transfer ediyorum, uyanıyor ve tekrar meme istiyor 😅 öyle olunca sağıp verince kendimi daha iyi hissediyorum ne kadar içti diye, aslında sadece meme emerse kendiliğinden düzen oluşturuyor bebekler diyorlar ama olmayınca olmuyor bazen, buna da şükür yettiği kadar ve devam edebileceğim yere kadar vermeye çalışırım
Bizimki sadece meme istiyor.doktor biberon vermemi istemiyor meme reddi olmasın diye. Diğer yöntemleri de kızım kabul etmiyor. Bütün gün memedeyiz. Memeden ayırdığım anda uyanıyor. İyice çıkmazs girdik

Kızlar internette gördüm göğüs ucu icin ayva çekirdeğine az su koyup dolaba koyunca jel oluyormuş o da iyi geliyormuş. Birde biri karbonatlı su yazmış

Kızlar çıldırıcam benimki bu seferde biberona alıştı meme emmek istemiyor süt yavaş geliyor diye habire ağlıyoruz birlikte evde ….

Kızlar çıldırıcam benimki bu seferde biberona alıştı meme emmek istemiyor süt yavaş geliyor diye habire ağlıyoruz birlikte evde ….
Yavaş akışlı biberon kullan canım benimki Philips’in biberonu 1 numara çok yavaş akıyo

Yavaş akışlı biberon kullan canım benimki Philips’in biberonu 1 numara çok yavaş akıyo
Benimki de ondan canım ama bizimki öyle bir çekiyor ki biberonu bile mental olarak çöktüm meme ağrısına da razıyım yeter ki tutsun diyorum 🥲🥲🥲

Benimki de ondan canım ama bizimki öyle bir çekiyor ki biberonu bile mental olarak çöktüm meme ağrısına da razıyım yeter ki tutsun diyorum 🥲🥲🥲
Çok acıkıyo ya saldırıyo biberona meme kesmiyor.. biraz biberon veriyorum sakinleşiyo öyle meme veriyorum daha iyi tutuyo… küçücük boylarıyla oynatıyorlar valla

Ben pes edeceğim galiba emmezse emmesin yaa mama içen büyümüyo mu sinir krizi geçiriyorum artık bebeyle beraber bide her kafadan ses çıkıyor… meme emerken kriz geçiriyo millet gazı var ondan diyo biberonu veriyorum susuyor anında gazı olsa biberon verince de susmaz

Ben pes edeceğim galiba emmezse emmesin yaa mama içen büyümüyo mu sinir krizi geçiriyorum artık bebeyle beraber bide her kafadan ses çıkıyor… meme emerken kriz geçiriyo millet gazı var ondan diyo biberonu veriyorum susuyor anında gazı olsa biberon verince de susmaz
Canım aynı yollardan geçiyoruz bu bebekler ne zormuş 😭😭😭ya sütün akış hızı yetmiyor sanırım sinirleniyorlar benimde bugün zorla meme tutturdum gazı var gibi hareketler yapiyordu. Tamamiyle sütün geliş hizi sinirlendiriyor bebitoları bence

Canım aynı yollardan geçiyoruz bu bebekler ne zormuş 😭😭😭ya sütün akış hızı yetmiyor sanırım sinirleniyorlar benimde bugün zorla meme tutturdum gazı var gibi hareketler yapiyordu. Tamamiyle sütün geliş hizi sinirlendiriyor bebitoları bence
Sürekli mama yemek istiyo bırakınca ağlıyor yanımdakiler de bebeyi çatlatacaksın diye benle döğüşüyo ne yapacağımı şaşırdım

Benimki de gazi ve uykusu olunca agliyor emmiyor bugun misafirim vardı cok huzursuzdu. Onlar cok küçük dahaca keşke eşinle tek olsan insanlar daha cok strese sokuyor anneyi. Bebekte bu stresi hissediyor gerçekten.

Back
X