5+4 sat ile uyumlu. Doktor da 5+4 dedi. Bazen farklı alan ölçümlerinde değişebilirmiş.Merhaba sizinki 5+4 mü 6+4 mü
Sat ne zamandı canım senin5+4 sat ile uyumlu. Doktor da 5+4 dedi. Bazen farklı alan ölçümlerinde değişebilirmiş.
7 kasımSat ne zamandı canım senin
Kalp atışı için ne zaman gideceksin peki canım doktora7 kasım
Doktor iki hafta sonra gelmemi istedi, hem garanti olur dedi kalp atışını duyarız, 30 Aralık‘ta gel dedi. Sen ne yaptınKalp atışı için ne zaman gideceksin peki canım doktora
Benimkide byleydi 5 haftalık benim rahmimde tesrs arkaya dönük oyuzden karından ultrason ile çok zor gördü yani şimdi senin haftan hangisi olyor benim son adet tarihine göre şuan 6 hafta olduTabi
5w4 yazan kısım haftası, sağ al köşede de 6w4 yazıyor. Kese 143 gibi bilgiler var
Ters rahim için iğne progestan kullanıyor musun? Bizim arkadaş 2 düşük yaptı, tüp bebeğe yönelecekken doğal oldu, şükür şimdiki büyüdü de dikkatli olmak mı lazım? Ben 5+5 bugünBenimkide byleydi 5 haftalık benim rahmimde tesrs arkaya dönük oyuzden karından ultrason ile çok zor gördü yani şimdi senin haftan hangisi olyor benim son adet tarihine göre şuan 6 hafta oldu
Ben çok minik bi kese oluşumu gördüm dün kontrolümde haftaya gel dedi haftaya pazartesi tekrar kese icin tekrar giderim umarım yolk saci görürüm sonra haftasonu da özele gidicem eşimle kalp atışı için duyarız inşallah biraz erken olacak amaDoktor iki hafta sonra gelmemi istedi, hem garanti olur dedi kalp atışını duyarız, 30 Aralık‘ta gel dedi. Sen ne yaptın
Yok cnm herhangi bir sorun teşkil etmyormus düşük veya hamile kalmaya engel bir durum değil lekem.geldigi için progestan kullanıyorum 3 gndur ikinci gebeliğim bu oğlumdada sıkıntı olmadı iki gün varmış aramızda sağlıkla gelsinler insallhTers rahim için iğne progestan kullanıyor musun? Bizim arkadaş 2 düşük yaptı, tüp bebeğe yönelecekken doğal oldu, şükür şimdiki büyüdü de dikkatli olmak mı lazım? Ben 5+5 bugün
Hayırlı olsunBen çok minik bi kese oluşumu gördüm dün kontrolümde haftaya gel dedi haftaya pazartesi tekrar kese icin tekrar giderim umarım yolk saci görürüm sonra haftasonu da özele gidicem eşimle kalp atışı için duyarız inşallah biraz erken olacak ama
Aynen ilk çocuğunda 7+4 duymuştu. Bunda da 7+1 de gidecegim inşallah duyarizHayırlı olsunsöylediğin tarihler aslında çok uyumlu. Kalp atışı belki duyulur belki duyulmaz
Bende 5+6 dayım keseyi gördünüz pekiKızlar selam, ben de geçen hafta Ağustos annesi olacağımı öğrendim. 5+6dayım şuan. 24 aralıkta kalp sesini dinlemeye gideceğiz inşallah. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun bebişlerimizi. 3 gündür benim de lekelenmem vardı ve çok tedirgindim. Doktor progestana başlattı. Burada da aynı durumu yaşayanları görünce içim rahatladı demek yaygın bir şeymiş.
Bende dün gittim ve minik bir kese gördük karından ama pazartesi tekrar gideceğim kese içinKeseyi 4+6da vajinal muayene ile gördük. Şimdi kalp atışı için heyecanla bekliyorum.
Canın son adet tarihine göre 7 hafta şuanVajinal olduğu için olabilir belki ozman benim karından ultrasondu haftaya gideceğim ama bnce senin haftan 5+4degildir
Sizinle satımız aynıydı diye hatırlıyıeum. Bende yarın gideceğim 4+6 olacak kısmetse inşallah görürüm bwnde. Sizde de kasıklarda batma ve göğüs hassasiyeti var mı? Bazen geçiyor ama bazen batıyor belim falan da adet sancısı gibi ağrıyor bazenBende dün gittim ve minik bir kese gördük karından ama pazartesi tekrar gideceğim kese için
Evet batma oluyor iğne batması gibi.Sizinle satımız aynıydı diye hatırlıyıeum. Bende yarın gideceğim 4+6 olacak kısmetse inşallah görürüm bwnde. Sizde de kasıklarda batma ve göğüs hassasiyeti var mı? Bazen geçiyor ama bazen batıyor belim falan da adet sancısı gibi ağrıyor bazen
Hadi inşallah yarin Herşey netleşirCanın son adet tarihine göre 7 hafta şuan
Ama bana bebek geriden geliyo dedi
O kadar abuk subuk bi ortamdıki hemen çıktım çok soru sormadım .
Yarın özelde kendi doktorumda randevum var .
Devletdekiler okadar deneyimsizki bebek var dediklerine bile inanamıyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?