Kötü şeyler düşünme biliyorum çok zor ama. Bende pazartesi sabah 90 la öğrenmiştim. Bugün sabahı sabah ettim kan veriyim diyeAy kızlar merhabaaa bende dün idrar testiyle öğrendim hastaneye gittim ve sonuç 75 çıktı doktor bir daha kan verin iki gün sonra değerlendirelim dedi düşme felan olmaz dimi
Bende de göğüs hassasiyetim çok fazla elimi değdiğinde bile çok açıyor kaşık ağrısı çok nadir oluyor. Benim karından bakti doktor çok çok minikti vajinadan bakmak istemiyorum çünkü daha erken dedi 3 4 gün sonra tekrar gel dedi bende 6 gün sonraya aldim o zaman daha net belli olur muhtemelen. Sen devlete mi gidiyorsun özele mi caninSizinle satımız aynıydı diye hatırlıyıeum. Bende yarın gideceğim 4+6 olacak kısmetse inşallah görürüm bwnde. Sizde de kasıklarda batma ve göğüs hassasiyeti var mı? Bazen geçiyor ama bazen batıyor belim falan da adet sancısı gibi ağrıyor bazen
Olmaz olmaz neden olsun içini ferah tut hayırlı olsun bi arada canım daha süresin çok.basindayiz iyi düşünmek lazım 2 günde bir kan verirsin ve süreci takip.edersinAy kızlar merhabaaa bende dün idrar testiyle öğrendim hastaneye gittim ve sonuç 75 çıktı doktor bir daha kan verin iki gün sonra değerlendirelim dedi düşme felan olmaz dimi
Özele gidiyprum da hastane değil muayenehane. Yarın benim de randevu bakalım ne olacakBende de göğüs hassasiyetim çok fazla elimi değdiğinde bile çok açıyor kaşık ağrısı çok nadir oluyor. Benim karından bakti doktor çok çok minikti vajinadan bakmak istemiyorum çünkü daha erken dedi 3 4 gün sonra tekrar gel dedi bende 6 gün sonraya aldim o zaman daha net belli olur muhtemelen. Sen devlete mi gidiyorsun özele mi canin
Çıkınca yaz lütfen merak ederimÖzele gidiyprum da hastane değil muayenehane. Yarın benim de randevu bakalım ne olacak
Sanırım bu haftalarda bu kahverengi akıntı normal. Doktoruma üç gündür böyle akıntı geliyor diye mesaj attığımda Progestan 200 mg akşam yatmadan al dedi ve direkt kesildi. Spor konusunu doktoruna sorsan iyi edersin, ben normalde de tembel biri olduğumdan hamilelikte birlikte iyice saldım ama benim şahsen kendimi hiç yormamama rağmen oldu lekelenme.Selamlar arkadaşlar, bugün yogadan çıktıktan sonra kahverengi kanamam oldu. Ama böyle internette gördüğüm gibi bütün kanama aynı yerde değil, çizgiler halinde dağılmıştı. Nisan ayından beri haftada min 1 defa yoga yapıyorum. Bu dönem gebelik planladığım için temposu düşük bir yogaya geçip, nefes egzersizleri ile dengeledim. Geçen hafta da neredeyse her gün 17 bin adım attım. Normalde ortalamam 10 bin yani gebe kaldım hemen kendimi zorlayayım demedim. Şu an 6+3 teyim. Hiç ağrım yok. Tabi arada hafif kasık kramplarını saymazsak. Yurtdışında yardımsız büyüyeceği için kendi kendime yetebilmek istiyorum. Ama akıntılar beni korkuttu. Biraz uzun oldu ama hem hareket edip, hem de günün sonunda akıntı ile karşılaşan var mı? Belki de içim temizleniyor diye mi düşünmeliyim
Benim de 5. Haftalarda kahverengi az akıntılarım oldu işten eve yürüme mesafem biraz uzun genelde o yürüyüş sonrası oluyordu şuan 6+6 hiç kalmadı diyebilirim bir kaç hafta dahada azalt bence hareketliliğini hayırlı olsun inşallahSelamlar arkadaşlar, bugün yogadan çıktıktan sonra kahverengi kanamam oldu. Ama böyle internette gördüğüm gibi bütün kanama aynı yerde değil, çizgiler halinde dağılmıştı. Nisan ayından beri haftada min 1 defa yoga yapıyorum. Bu dönem gebelik planladığım için temposu düşük bir yogaya geçip, nefes egzersizleri ile dengeledim. Geçen hafta da neredeyse her gün 17 bin adım attım. Normalde ortalamam 10 bin yani gebe kaldım hemen kendimi zorlayayım demedim. Şu an 6+3 teyim. Hiç ağrım yok. Tabi arada hafif kasık kramplarını saymazsak. Yurtdışında yardımsız büyüyeceği için kendi kendime yetebilmek istiyorum. Ama akıntılar beni korkuttu. Biraz uzun oldu ama hem hareket edip, hem de günün sonunda akıntı ile karşılaşan var mı? Belki de içim temizleniyor diye mi düşünmeliyim
Ben spor yapıyorum diye sordum sadece ev işi yap yeter dedi 12. Haftaya kadarSelamlar arkadaşlar, bugün yogadan çıktıktan sonra kahverengi kanamam oldu. Ama böyle internette gördüğüm gibi bütün kanama aynı yerde değil, çizgiler halinde dağılmıştı. Nisan ayından beri haftada min 1 defa yoga yapıyorum. Bu dönem gebelik planladığım için temposu düşük bir yogaya geçip, nefes egzersizleri ile dengeledim. Geçen hafta da neredeyse her gün 17 bin adım attım. Normalde ortalamam 10 bin yani gebe kaldım hemen kendimi zorlayayım demedim. Şu an 6+3 teyim. Hiç ağrım yok. Tabi arada hafif kasık kramplarını saymazsak. Yurtdışında yardımsız büyüyeceği için kendi kendime yetebilmek istiyorum. Ama akıntılar beni korkuttu. Biraz uzun oldu ama hem hareket edip, hem de günün sonunda akıntı ile karşılaşan var mı? Belki de içim temizleniyor diye mi düşünmeliyim
Vajinal muayene düşük yaptırmaz değil miKeseyi 4+6da vajinal muayene ile gördük. Şimdi kalp atışı için heyecanla bekliyorum.
Öyle bir ihtimal olsa doktorlar bekler bakmazlardı. Bir zararı olduğunu düşünmüyorumVajinal muayene düşük yaptırmaz değil mi
Bende bugun 6 +0 oldum sat 6 kasim mi sizindeKızlar selam, ben de geçen hafta Ağustos annesi olacağımı öğrendim. 5+6dayım şuan. 24 aralıkta kalp sesini dinlemeye gideceğiz inşallah. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun bebişlerimizi. 3 gündür benim de lekelenmem vardı ve çok tedirgindim. Doktor progestana başlattı. Burada da aynı durumu yaşayanları görünce içim rahatladı demek yaygın bir şeymiş.
Ben de şu an hiçbi şey hissetmiyorum bu normal mi ya :)İlk gebeliğimde bu zamanlar bulantılar başlamıştı şimdi neden başlamadıbenim gibi ikinci gebeliğinde farklı hisseden var mı
Ayyy maşallah canım gözün aydın darısı biz bekleyenlere inşallahBen bugün kalbini duydum minişimin çok şükürr, sağlıkla ilerler inşallahsat:4 kasım
Daha çok minikler normal bence biz çok dinliyoruz bence kendimiziBen de şu an hiçbi şey hissetmiyorum bu normal mi ya :)
Benim ilk bebişi 8 haftalıkken kürtaj oldum ama nasıl halsizdim mide bulantısı her şey vardı.. Şu an hiçbi şey hissetmiyorum.. çizgi bence önceden de vardı sendeDaha çok minikler normal bence biz çok dinliyoruz bence kendimizidedikten sonra size birşey soracağım.bu göbekte beliren hamilelik çizgisi var ya o ne zaman başlıyor bende sanki yavaştan başladı acaba diyorum.onceden de vardı da vucudumu bu kadar dikkatli incelemedigim için mi gormedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?