Popüler Konu 2026 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    2
Ay kızlar merhabaaa bende dün idrar testiyle öğrendim hastaneye gittim ve sonuç 75 çıktı doktor bir daha kan verin iki gün sonra değerlendirelim dedi düşme felan olmaz dimi
Kötü şeyler düşünme biliyorum çok zor ama. Bende pazartesi sabah 90 la öğrenmiştim. Bugün sabahı sabah ettim kan veriyim diye her şey güzel olacak merak etmeyin

Bende de göğüs hassasiyetim çok fazla elimi değdiğinde bile çok açıyor kaşık ağrısı çok nadir oluyor. Benim karından bakti doktor çok çok minikti vajinadan bakmak istemiyorum çünkü daha erken dedi 3 4 gün sonra tekrar gel dedi bende 6 gün sonraya aldim o zaman daha net belli olur muhtemelen. Sen devlete mi gidiyorsun özele mi canin

Ay kızlar merhabaaa bende dün idrar testiyle öğrendim hastaneye gittim ve sonuç 75 çıktı doktor bir daha kan verin iki gün sonra değerlendirelim dedi düşme felan olmaz dimi
Olmaz olmaz neden olsun içini ferah tut hayırlı olsun bi arada canım daha süresin çok.basindayiz iyi düşünmek lazım 2 günde bir kan verirsin ve süreci takip.edersin

Özele gidiyprum da hastane değil muayenehane. Yarın benim de randevu bakalım ne olacak

Selamlar arkadaşlar, bugün yogadan çıktıktan sonra kahverengi kanamam oldu. Ama böyle internette gördüğüm gibi bütün kanama aynı yerde değil, çizgiler halinde dağılmıştı. Nisan ayından beri haftada min 1 defa yoga yapıyorum. Bu dönem gebelik planladığım için temposu düşük bir yogaya geçip, nefes egzersizleri ile dengeledim. Geçen hafta da neredeyse her gün 17 bin adım attım. Normalde ortalamam 10 bin yani gebe kaldım hemen kendimi zorlayayım demedim. Şu an 6+3 teyim. Hiç ağrım yok. Tabi arada hafif kasık kramplarını saymazsak. Yurtdışında yardımsız büyüyeceği için kendi kendime yetebilmek istiyorum. Ama akıntılar beni korkuttu. Biraz uzun oldu ama hem hareket edip, hem de günün sonunda akıntı ile karşılaşan var mı? Belki de içim temizleniyor diye mi düşünmeliyim

Sanırım bu haftalarda bu kahverengi akıntı normal. Doktoruma üç gündür böyle akıntı geliyor diye mesaj attığımda Progestan 200 mg akşam yatmadan al dedi ve direkt kesildi. Spor konusunu doktoruna sorsan iyi edersin, ben normalde de tembel biri olduğumdan hamilelikte birlikte iyice saldım ama benim şahsen kendimi hiç yormamama rağmen oldu lekelenme.

Benim de 5. Haftalarda kahverengi az akıntılarım oldu işten eve yürüme mesafem biraz uzun genelde o yürüyüş sonrası oluyordu şuan 6+6 hiç kalmadı diyebilirim bir kaç hafta dahada azalt bence hareketliliğini hayırlı olsun inşallah

Ben spor yapıyorum diye sordum sadece ev işi yap yeter dedi 12. Haftaya kadar

Bende bugun 6 +0 oldum sat 6 kasim mi sizinde

İlk gebeliğimde bu zamanlar bulantılar başlamıştı şimdi neden başlamadı benim gibi ikinci gebeliğinde farklı hisseden var mı

Kızlar benim de sat 1 Kasım, kese kalp atışı gördüm çok şükür kalp atışından ne kadar sonra bi daha gittiniz kontrole?

Ben de şu an hiçbi şey hissetmiyorum bu normal mi ya :)
Daha çok minikler normal bence biz çok dinliyoruz bence kendimizi dedikten sonra size birşey soracağım.bu göbekte beliren hamilelik çizgisi var ya o ne zaman başlıyor bende sanki yavaştan başladı acaba diyorum.onceden de vardı da vucudumu bu kadar dikkatli incelemedigim için mi gormedim

Benim ilk bebişi 8 haftalıkken kürtaj oldum ama nasıl halsizdim mide bulantısı her şey vardı.. Şu an hiçbi şey hissetmiyorum.. çizgi bence önceden de vardı sende ben de şu an öyle bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…