Benim de kızımdan 3 ay önce düşüğüm olmuştu seni çok iyi anlıyorumYa kesinlikle kendime çok diyorum anksiyeten olmasın hayırlısı neyse o olacak falan diye ama işte 4 ay önce 7 haftalık düşük öyküm olunca ister istemez kafamdan çıkmıyor. Hala inanamıyorum.
Ya maşallah Allah bağışlasınkimse üzülmeden bebikler sağlıkla büyüsün
sat 3 kasım, bugün 5+3’teyiz.Kalp atışı duyabildiniz mi sat tarihleriniz nedir
Sat 19 Ekim ama 1 hafta geç yumurtlama ile ağustos başı görünüyor doğumsat 3 kasım, bugün 5+3’teyiz.
5+6’da gideceğim inşallah duyarım.
Sizin kaaç ??
Yaşıt olacaklar inşallahSat 19 Ekim ama 1 hafta geç yumurtlama ile ağustos başı görünüyor doğumbana göre 6+6 yızz
Evet ilk öğrenir öğrenmez gittim, zaten ultrasonda küçük göründüğünden geç yumurtlama dedi doktorumYaşıt olacaklar inşallah
Siz gittiniz mi doktora ?
Benim bir kaybım var o zamanda çok erken öğrenip çok yıpranmıştım o yüzden şimdi direkt gidip keseyi ve kalp atışını duymak istiyorum inşallahEvet ilk öğrenir öğrenmez gittim, zaten ultrasonda küçük göründüğünden geç yumurtlama dedi doktorum
Bende henüz kalp atışı duyamadım haftasına göre geri olduğu için keseyi görebildik. Kese normale göre küçük diye bende tereddüt ediyorum. Ancak bir yandanda güzel olacağına inancım tamBenim bir kaybım var o zamanda çok erken öğrenip çok yıpranmıştım o yüzden şimdi direkt gidip keseyi ve kalp atışını duymak istiyorum inşallahbüyük ihtimal kalp atışını duyamayız ama bakalım
Rabbim kimseye aratmasın isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sağlıkla gelsinlerBende henüz kalp atışı duyamadım haftasına göre geri olduğu için keseyi görebildik. Kese normale göre küçük diye bende tereddüt ediyorum. Ancak bir yandanda güzel olacağına inancım tamsağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Kaçıncı haftada keseyi gördünüz beta değeriniz kaçtı acabaEvet bugun keseyi gordu 1 hafta 10 gun sonrada kalp atisi icin cagirdi
BEn 1007 ogrendim birdaha beta hcg bakmadilar 5+4 kese gozuktu 10 gun sonrasi icin de gel kalp atisina bakalim dedi ama 1500 den sonra goruluyor dediler burdanKaçıncı haftada keseyi gördünüz beta değeriniz kaçtı acaba
3 aralıkta 2567’ydi değerim zaten 9 aralıkta gideceğim kalp atışını duyabilir miyiz acaba diye hesaplamaya çalışıyorum. 9 aralıkta 5+6 olacağımBEn 1007 ogrendim birdaha beta hcg bakmadilar 5+4 kese gozuktu 10 gun sonrasi icin de gel kalp atisina bakalim dedi ama 1500 den sonra goruluyor dediler burdan
soyle karindan bakmadi alttan bakti keseye kucuk diye ama bende pisman oldum sonra gittigime bence bir kac gun daha erteleyin genede 6 hafta ve sonrasinda goruyolarmis ama bazilarinda 5+6 gozukmus net birsey diyemedim3 aralıkta 2567’ydi değerim zaten 9 aralıkta gideceğim kalp atışını duyabilir miyiz acaba diye hesaplamaya çalışıyorum. 9 aralıkta 5+6 olacağım
Bence değil çünkü bende 5 gün once beta 26 ile öğrendim bat 10 aralık benim deMerhaba ben de buradayım bat 8 Aralık reglime 5 gün kala beta 20 ile öğrendim ikinci çocuğum olacak inşallahbetam düşük mü sizce gününe göre
Kızınız kaç yaşında yani kaç sene sonra ikinci cocuk fikri geldi size☺Kızlar ben kızımda çok gerildim hamileliğim boyunca kaygı duydum bebek sağlıklı olacak mı korkusu ile, son aylarda çok kötü şeyler yaşadık çok ağladım ve kızım dünyanın en kolik ve huysuz bebeği olarak doğdusize tavsiyem içinizi rahat tutun kaygılanmayın inşallah sağlıkla doğacak bebeklerimiz
Pıhtılaşma eğilimim var iğneye başlayacağız o yüzden çokta geciktiremiyorum. Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsinsoyle karindan bakmadi alttan bakti keseye kucuk diye ama bende pisman oldum sonra gittigime bence bir kac gun daha erteleyin genede 6 hafta ve sonrasinda goruyolarmis ama bazilarinda 5+6 gozukmus net birsey diyemedim
Ozmn hic geçiktirmeyin duydum 5+6 kalp atisi duyanlari burdaPıhtılaşma eğilimim var iğneye başlayacağız o yüzden çokta geciktiremiyorum. Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Betan ne kadar yüksekmiş maşallah3 aralıkta 2567’ydi değerim zaten 9 aralıkta gideceğim kalp atışını duyabilir miyiz acaba diye hesaplamaya çalışıyorum. 9 aralıkta 5+6 olacağım
Aklımdan geciyordun benimde. Cok sevindimKan vermedim ama ultrasona gittim devletteki bir doktora. kanama alanı falan görmedi içim rahatladı bugün canım çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz içinburası da olmasa iyice kafayı yicem heralde
Sat tarihlerimiz aynisat 3 kasım, bugün 5+3’teyiz.
5+6’da gideceğim inşallah duyarım.
Sizin kaaç ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?