• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
Merhabalar dün erken gebelik testi yaptım cıft cizgi gordum kan verdim beta boyle cıktı normal mi adet günüm suan ama kanda cıktı sizce deger nasıl
Tebrik ederim şu an testiniz pozitif. Hekiminizle konuşun sizden 48 saatte bir yükselişi takip etmenizi isteyecektir. Bol şanslar dilerim. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah

Merhabalar dün erken gebelik testi yaptım cıft cizgi gordum kan verdim beta boyle cıktı normal mi adet günüm suan ama kanda cıktı sizce deger nasıl

Doktorunuza bilgi verin. Muhtemelen 2 günde bir beta takibi isteyecektir. Ben elendim bugün… testim düşmüş. Şu an düşük yaptığımı söyledi doktor. Henüz kanamam başlamadı. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Allah güzel haberler almanızı nasip etsin.

Bende bu sabah öğrendim. Çok heycanlıyım. İkimiz için de hayırlı olsun. Sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inşallah. Serüvenim 2025 temmuzda başladı. Ağustos ortasında düşük yaptım. Aslında sürpriz bi gebeliğim olmuştu. Ama düşükle sonuçlanan ve çok karmaşık bi dış gebelik hikayem var. O yüzden beklemiyordum ama içten içe istiyordum. Sadece iki gündür memede sızlama şikayetim vardı. Öylesine test yaptırdım ve sonuç beta 335 🥲 <3
neden dış gebelik olmuştu

neden dış gebelik olmuştu
Temmuz ayıydı o zamanda rastgele öğrenmiştim. O zaman ki ilk muayenemde bebek tüpün tam çıkışında tutunmuştu. Kese ve içi oluşmuştu. Rahim içi ama yanlış yerde olduğu için dış gebelik olarak tanı koyuldı ve yırtılma riski olabilir dedi doktor. 10 gün sonra doğal düşük oldu. 5 günde normale döndüm

Back
X