2026 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    134
Kızlar dun 2 haftalik oldu ama gobegi düştüğü halde göbek deliği kurumadı hala
Göbeği ne zaman düştü peki, bizimkininde hafif iltihaplı lekelenme oldu kendiliginden geçti sonra. Sen gene altini baglarken gobek deligi acikta kalsin hava alsin bolge bezi ona göre bagla canım. Annem dedi bana da gobek dusse de gene hassas oluyormuş hava alirsa çabuk toparliyormus

Ben mastit olmuşum kızlar ultrasonla belli oldu kötüleyince hastaneye gittim 🥲🥲
bende korkuyorum mastit olmaktan ya göğüslerim sert ve ağrıyor nasıl fark ettin yada şuna dikkat et diyeceğin bişey var mı nasıl anlarım eğer başıma öyle bişey gelirse 😭

bende korkuyorum mastit olmaktan ya göğüslerim sert ve ağrıyor nasıl fark ettin yada şuna dikkat et diyeceğin bişey var mı nasıl anlarım eğer başıma öyle bişey gelirse 😭
Her sertleşme mastit değil canım korkma bugün bir doktor izledim meme zaten boşalıyor sonra geri doluyor, dolunca da sertleşip ağrıyor dedi. Benim iki gündür vardı dün oğlum hiç emmedi taş gibi oldu göğsüm ama ben şeyde anladım üşüyorum titriyorum sıtma başladı göğsümde tam tersi alev gibi yanıyor🥲birde annem sağolsun meme ucunu sık dedi hep iltihaplı süt aktı koyu renkli sizde deneyin sağımda falan süt çıkmazsa

Göbeğini biraz açıkta tutun öyle kuruyor bide ben banyo yaptırırken şu geçirmez bant yapıştırdım su değmesin diye

@38seyma canım sende dene inşallah benimki gibi olur meme ucunu sıkınca o iltihaplı sütler boşaldı ucu açıldı, süt var kanallar tıkalıdır belki

Her sertleşme mastit değil canım korkma bugün bir doktor izledim meme zaten boşalıyor sonra geri doluyor, dolunca da sertleşip ağrıyor dedi. Benim iki gündür vardı dün oğlum hiç emmedi taş gibi oldu göğsüm ama ben şeyde anladım üşüyorum titriyorum sıtma başladı göğsümde tam tersi alev gibi yanıyor🥲birde annem sağolsun meme ucunu sık dedi hep iltihaplı süt aktı koyu renkli sizde deneyin sağımda falan süt çıkmazsa
Benim oğlumda memeyi boşaltamıyor emdikten sonra sağım yapıyorum ama düzenli yapamıyorum maalesef
Çok geçmiş olsun 🙏

Geçmiş olsun canım bizde hala emmeyle cebelleşiyoruz sesi soluğu kısıldı yavrumun.. 30 ml mama verdim sonra 10 ml sağdığım süt vardı onu verdim.. Sonra emzirmeyi denedim meme ucunu ağzına yanağına filan değdirdim sonra aranırken diline değdirerek vermeye çalıştım tuttu şimdilik.. Hangi taktik işe yaradı bilmiyorum devamı gelir mi oda meçhul 🤦🏼‍♀️😅😅

@38seyma canım sende dene inşallah benimki gibi olur meme ucunu sıkınca o iltihaplı sütler boşaldı ucu açıldı, süt var kanallar tıkalıdır belki
Benim göğüs dolmuyor o kadar yaa bebek doğru düzgün emmediği için sanırım çok sütümde yok ☹️ sağmadan önce göğsümü sıkıyorum iyice süt gelene kadar

Benim oğlumda memeyi boşaltamıyor emdikten sonra sağım yapıyorum ama düzenli yapamıyorum maalesef
Çok geçmiş olsun 🙏
Düzenli yapmaya çalış canım dün ağladım ağrıdan sanki kitle var gibi bir ağrı hele o yangın

Geçmiş olsun canım bizde hala emmeyle cebelleşiyoruz sesi soluğu kısıldı yavrumun.. 30 ml mama verdim sonra 10 ml sağdığım süt vardı onu verdim.. Sonra emzirmeyi denedim meme ucunu ağzına yanağına filan değdirdim sonra aranırken diline değdirerek vermeye çalıştım tuttu şimdilik.. Hangi taktik işe yaradı bilmiyorum devamı gelir mi oda meçhul 🤦🏼‍♀️😅😅
İyi iyi maşallah diyelimm emsin bolca

Benim göğüs dolmuyor o kadar yaa bebek doğru düzgün emmediği için sanırım çok sütümde yok ☹️ sağmadan önce göğsümü sıkıyorum iyice süt gelene kadar
Bebek kaynaklıdır hemşire şey demişti sağım etkilemez sütü arttıran bebeğin emmesi, böyle böyle artacak inşallah

Göbeği ne zaman düştü peki, bizimkininde hafif iltihaplı lekelenme oldu kendiliginden geçti sonra. Sen gene altini baglarken gobek deligi acikta kalsin hava alsin bolge bezi ona göre bagla canım. Annem dedi bana da gobek dusse de gene hassas oluyormuş hava alirsa çabuk toparliyormus
Cumartesi günü düştü ama bir degsiik duruyor kenarları yapışık duruyor ortasi acik degil. Anlatabildim mi bilmiyorum

Cumartesi günü düştü ama bir degsiik duruyor kenarları yapışık duruyor ortasi acik degil. Anlatabildim mi bilmiyorum
Benimkinin göbeği kabuk gibi duruyordu doktora gösterdim eliyle aldı orayı altı normal göbek deliği gibi çıktı ortaya

Kızlar selamlar, benim 10 günüm kabus gibi geçti, eşim hastalandı ve ne yazim ki kızımada bulaştı, bronşları dolmuş ilaç kullanmak zorunda kaldık. akşamları özellikle göğsü ve burnu doluyor zor uyuyordu o yüzden hep başında bekledim.Huzursuz olduğu için gündüzleri de kucakta uyumak istedi hep kıyamayıp uyuttum kendime dair hiç bir şey yapamadım. İnanılmaz hareketli civa gibi yatakta da kucakta da sürekli hareketi halindeyiz şimdiden dönüyor. Eşimde hasta olunca bebek ile tek ilgilenmek zorunda kaldım, 1 aydır 2 saatten fazla uyumadım. Üstüne dün koltuktan düştü çok korktum o ağladı ben ondan çok ağladım. Allahtan yüz üstü ve çok kısa bir mesafeydi. Doktora götürdüm hemen sorun yok dedi. Ama tamamen benim dikkatsizliğimden oldu. Çok güzel büyüyor, bana gülümsüyor, sesime tepkileri çok tatlı sanki benle konuşmak istiyor ama ben çok yoruldum. Tek başına gerçekten zor zanaatmış annelik. Herkese kolaylıklar diliyorum:

Ben doğuma girince kanim 10 mus hastaneden çıkışta 7 olmuştu kan takalım dediler sağolsun hastane bir kan vermeden bir kan takmıyormus çıkış işlemleri vs çok uzayınca yeter artık gitmek istiyorum dedim ve kan taktirmadim zaten bebeğimi de almışlardi yoğun bakıma kan ilacı yazdı muadilini bile alma bu yazdigimi al dedi düzenli iç bir kan daha ver daha sonra dedi ama bakalım ne zaman gidip vericem

Bebek kaynaklıdır hemşire şey demişti sağım etkilemez sütü arttıran bebeğin emmesi, böyle böyle artacak inşallah
Canım bi sayfada gördüm Eds yi serçe parmağına takıyo parmağı emziriyo.. Bide öyle dene bakalım işe yararsa ben de alayım 😅🤦🏼‍♀️ Ben hala emzitirmeyle mücadele ediyorum yok olmuyo ne yaptıysam devamı gelmiyor

Back
X