Anne Grupları 2026 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
Kızlar yine NST çektiler ama bu seferki NST'de bir seycik çıkmadı. Son akşamı da olaysız kapatiyoruz. Eşim belki son anda sancın başlar, suyun gelir falan sesiydi de yok yani. Nerede 😄

@Mirune canım şimdiden hayırlısı olsun inşallah bende geç uyanabilirim yarın bugün yoruldum azıcık 😊 girdiğimde güzel haberini görürüm inşallah
Çok güzel kolaylıkla olmasını diliyorum her şey yolunda gitsin beraber oğlunla bir kaç güne çıkın evinize inşallah 🙏🏻🧿🧿 Allah yardımcınız olsun 💙

Benım hastanenın ıkıncı katında unlu bır kahvecı var 😂😂en çok ona sevındım ama benımkı zevke , diğer doğumlarda hıc tuketmedım ıhtıyacım da olmadı darısı bu doğuma ☺️ küçük kavanoza hosaf olayı ıyıymjs valla bende kendıme hazırlayayım gün kurularım vardı çok severım hosafını da 🤗
Aslinda kahve cikolatabolayini bende diger dogumlarimda hic yasamadim🤭 ama bunda doktorda onerince asortiklik olsun ise yarar elbet diye dusundum birazda son gebelik kendimide simartmak istiyorum bi elimi kahveyle havaya kaldirirken gunes gozluguyle kucagimla bebegimle poz veresim var 😁 hosafi ozellikle sekerini az koydum ben ama sekerini bir tik karamelize yaptim sonra meyve ve suyunu ekledim cok guzel bir tadi oldu tavsiye ederim sifa olsun 😊😊

Kızlar yine NST çektiler ama bu seferki NST'de bir seycik çıkmadı. Son akşamı da olaysız kapatiyoruz. Eşim belki son anda sancın başlar, suyun gelir falan sesiydi de yok yani. Nerede 😄
Hadi bakalim geri sayim basladi senin icin 🥰🥰

@Mirune canım şimdiden hayırlısı olsun inşallah bende geç uyanabilirim yarın bugün yoruldum azıcık 😊 girdiğimde güzel haberini görürüm inşallah
Çok güzel kolaylıkla olmasını diliyorum her şey yolunda gitsin beraber oğlunla bir kaç güne çıkın evinize inşallah 🙏🏻🧿🧿 Allah yardımcınız olsun 💙
Teşekkür ederim. Sağ olun. Hepiniz çok güzel dileklerde bulundunuz. İyi ki varsınız. İnşallah biz sağlıkla sıramızı size devredecegiz. Grubumuzun tüm bebekleri en güzel şekilde annelerine kavuşsun inşallah. Nazarlardan korusun Allah. Güzel bir hayat nasip etsin. 🙏🏻🙏🏻

Granül kahve de hiç sevmem 🙈 bulsunlar artık bana bi yerlerden kahve 😂
Vallahi bende genel olarak kahve tercih etmem cayciyimdir 🤭 ama agriyi kesmek icin bunu onerdi srkadaslar bakalim sevmezsem icmem 😊

Şöyle bi tabloya baktım da doğum tarihi eylül olanların hepsi yarın itibariyle bitmiş durum da sanırım ekim başları da bu hafta dökülebilir 🙏🏻🙏🏻 bol şans kızlar bakalım ekimcilerden kimler doğuruyor ilk 🫠🫠
yok mirune doguranlarin tarihini güncelledi, ondan:))
sat aralik olanlarin cogu dogurdu ama

Kızlar size haber vermeye hiç fırsatım olmadı🥹Biz cuma günü 17:45’de kızımızı kucağımıza aldık🌿 Suni sancı ile doğum yaptım. Hem uykusuzluğa alışmaya hem de iyileşmeye çalışıyorum 🎀 Bu minik kızı uyutup size tekrar yazayım. Merak ediyorum sizler ne yaptınız 🥹
Hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün 🩷🌺💕

Maalesef ben ustelık koltuk altımda 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ diğer ıkı gebelıgımde asla olmamıştı hatta enteresan göğüs uclarımdq karardı 🥹🥹 umarım gecıcıdır çünkü çok sorun ettım
Koltuk altı kararması bende de oldu. Daha önce lazer yaptığım için azalmıştı yok gibiydi şuan neden bilmiyorum kararma oldu deodoranttan mi diye düşünüyodum bende

Şöyle bi tabloya baktım da doğum tarihi eylül olanların hepsi yarın itibariyle bitmiş durum da sanırım ekim başları da bu hafta dökülebilir 🙏🏻🙏🏻 bol şans kızlar bakalım ekimcilerden kimler doğuruyor ilk 🫠🫠
Vallahi eylülden anlamıştık doğumların hep erken gittiğini 😅😅😂😂

Back
X