Anne Grupları 2026 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    153
4-5 gün kalınıyormuş. Bebekte sarılık neyim çıkarsa uzayabiliyormuş. Kız diyor arkadaşım Pazartesi yatış yaptı, yarın yani tam 1 hafta sonra çıkıyor, bebeğinde sarılık çıkmış. Ay hastane kurallarını okudum, hapishane gibi. Emzik kullanmak kesinlikle yasak falan yazıyor. 😅🤣 Güleyim mi ağlayayım mi bilemedim. Yanımda emzik getirdigimden değil, buna karar verme hakkını kendilerinde görmelerinden.

Çok teşekkür ederim. Sağ ol. Yok yok kimseyi almıyorlar, bebeği bile bana vermiyorlar. Kendileri bakıyormuş. Emzirmeden emzirmeye getireceklermiş 😄 İnşallah Perşembe çıkmama izin verirler.

Valla kötü denk geldi ama söylediklerine göre su bir 15 dakika serbestmis. İçiyorum şu an. Şükürler olsun ki çok çok aç değildim.

Çok teşekkür ederim. Hastanedeyim şu an. İnşallah sorunsuz bir şekilde geçer ameliyat. İnşallah sen de ameliyattan iyilesmişsindir. Düzen kurmaya başlamışsındir. 🙏🏻

İlk ameliyat 8'de olacakmış, iki kişiyiz, yani 10'da olur herhalde olsa olsa en geç. Bakalım.

Çok teşekkür ederim arkadaşım 🙏🏻 hepimiz için kolaylık diliyorum.
Senin Türk olduğunu biliyor mu bu Sırplar? Yandaki kadına sorsana bi böyle böyle mi yapıyorlar diye

Ben kendıme prenses dersem burnum uzar hatta bildıgın kul kedisi gıbı gebelık yaşadım 😂😂
Benım de koltuk altım rahatsız ediyor bırde doğum ıcın vajınayı sıkıntı edıyorum 🙈🙈 göğüs olayı da ekstra sok nasıl oldu anlamıyorum geçer Insallah , arkadaşlarım gecıuor demıstı muhtemelen hormonlardan 🤪🤪
Vajınayı bende düşünuyorum sonda vs takarken birde aksi gibi erkekler daha çok oluyor ameliyathanede🤦Kürtajda erkek doktordu ve ekibide hep erkekti Kürtaj oldum ama gelde bi bana sor hala aklıma geldikçe utanıyorum🤦

Senin Türk olduğunu biliyor mu bu Sırplar? Yandaki kadına sorsana bi böyle böyle mi yapıyorlar diye
Evet onlar biliyor kuralları. Eski sezaryenleerinde de böyle olmuş. İnşallah gece uyuyabilirim. Bir uyumak ve sabah uyanmak istiyorum 7'den

@Handenur0306 iyi olmanıza sevindim canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah 🤲
@Mirune iniaşlah ilk seni alırlar bende amelyt olacağım zaman ilk olmak istiyorum olsun bitsin diye😀 tüp mide olurken de doktora dedim ilk almazsanız ben kaçarım dedim😀
İnşallah kolaylıkla olur her aşaması 🤲 dualarımız seninle 💕

Ben an itibarıyla yatışımı yaptım. NTS'de birkac Tepecik gördüm ama inceleyemeden aldılar. Herhalde onemsemediler, nasılsa yarın sezaryen olacak. Ultrasona da girdim. 52 cm ve 3700 Gr çıktı yavruşum ama 5 günde 300 Gr almış olması çok da mümkün değil bence. En son 5 gün önce 3400 demişlerdi. Yarın hayırlısıyla artık kendisini göreceğiz. Kadın diyor çok eşya getirmişsin, buraya yayılma, nasılsa yarın odan değişecek 🤭
Hadi bakalim Allahtan kolayliklar diliyorum sabah belki gec girerim buralara simdiden gozun aydin insallah problemsiz skinsiz harika bir deneyim olur ❤️❤️🎀

Kızlar size haber vermeye hiç fırsatım olmadı🥹Biz cuma günü 17:45’de kızımızı kucağımıza aldık🌿 Suni sancı ile doğum yaptım. Hem uykusuzluğa alışmaya hem de iyileşmeye çalışıyorum 🎀 Bu minik kızı uyutup size tekrar yazayım. Merak ediyorum sizler ne yaptınız 🥹
Gozunuz aydin hayirli evlat olsun insallah sag salim kucaginiza almaniza sevindim 🥰 burda kim dogursa ben rahatliyorum valla 🤭😄

Be
İlk kaosumu yaşadım dakika 1 gol 1. Dünya kupasindaki Türkiye gibiyim şu an. Meğer burda saat 7'den sonra yemek yiyip içmek yasakmış sezaryen için. Bizim oralarda 22:00 diye biliyorum ben. Bilsem yemek yiyip gelirdim. Ya da 7 öncesinde yerdim yani yanımda getirip. Yemek de değil de tavırları rahatsız etti. Sanki dünyanın sonu gibi panik oldular. Aman.
Benim doktorda gece 12 den sonra yemek icmek yasak oruclu gibi geleceksin dedi.ama ben korkumdan daha erken kesmeyi planliyorum yeme icmeyi.ama yedide cok erkenmis oralarda kurallar baya degisik Allah kolaylik versin

Ben de dedim kahve ve çikolata al bana bol bol diye 😂 tabi çikolataya hemen izin vermeyecekler ama 🤭
Ben yanima granul kahve ve bitter cikolata alicam insallah simdiden hazirladim.bide doktorum hosaf cok onerdi uzum erik ve nar hosafi yaptim kucuk kavonozlarda konserve gibi kapattim yanima alacagim.hemen toparlanmak istiyorum cocuklarimda hastanede olacaklar beni cok perisan gorsunler istemiyorum hosaftan dahi medet umar oldum 😁

Vajınayı bende düşünuyorum sonda vs takarken birde aksi gibi erkekler daha çok oluyor ameliyathanede🤦Kürtajda erkek doktordu ve ekibide hep erkekti Kürtaj oldum ama gelde bi bana sor hala aklıma geldikçe utanıyorum🤦
Ay sorma Benım oncekı doğumlar da ameliyathane ekıbı genelı erkektı ınsan tuhaf oluyor bırde bu mesele çıktı oda ayrı gerıyor benı ama yapacak bırsey yok canım elımızden bırsey gelmez artık 🙈🙈

Ben yanima granul kahve ve bitter cikolata alicam insallah simdiden hazirladim.bide doktorum hosaf cok onerdi uzum erik ve nar hosafi yaptim kucuk kavonozlarda konserve gibi kapattim yanima alacagim.hemen toparlanmak istiyorum cocuklarimda hastanede olacaklar beni cok perisan gorsunler istemiyorum hosaftan dahi medet umar oldum 😁
Benım hastanenın ıkıncı katında unlu bır kahvecı var 😂😂en çok ona sevındım ama benımkı zevke , diğer doğumlarda hıc tuketmedım ıhtıyacım da olmadı darısı bu doğuma ☺️ küçük kavanoza hosaf olayı ıyıymjs valla bende kendıme hazırlayayım gün kurularım vardı çok severım hosafını da 🤗

Granül kahve de hiç sevmem 🙈 bulsunlar artık bana bi yerlerden kahve 😂

Ay sorma Benım oncekı doğumlar da ameliyathane ekıbı genelı erkektı ınsan tuhaf oluyor bırde bu mesele çıktı oda ayrı gerıyor benı ama yapacak bırsey yok canım elımızden bırsey gelmez artık 🙈🙈
Benim önceki doğumda tüm ameliyat ekibi kadındı 🙈çok da merhametlilerdi. İnşallah yine öyle olur 🙏

Kızlar vajina kısmında batar çıkar ağrılarım oluyor sürekli kasıklarım karnım normal doğum sancısı bu olmuyordur degil mi

Back
X